NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 01.02.2020, 16:15 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    58:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Risk se hostům vůbec nevyplatil, Mladá Boleslav vede znovu o tři góly, a to k velké nelibosti rakouského trenéra, který rázně protestoval, že se jednalo o ofsajd. Nikdo z rozhodčích jeho pokřiky ale nevyslyšel a pokračuje se ve hře. Boleslavští ujeli dva na jednoho a do prázdné branky zakončil JÁN PETRISKA. Asistence: Eric Mežnar, Petr Šíma.
     
    57:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ozývají se zde hlasy, že gól padl z ofsajdu, každopádně platí, moc důvodu k protestu za tohoto skóre totiž nemá ani jeden z týmů. Salzburg každopádně sehrál pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál JULIAN LUTZ, který z pravého kruhu zakončil prakticky do prázdné brány, gólman se totiž nestihl přemístit. Asistence: Josef Eham, Philipp Wimmer.
     
    50:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na modré čáře se napřáhl DAVID MORAVEC a puk prošel bez teče až za Buglova záda skrz chumel hráčů, někteří brankáři úspěšně stínili. Asistence: Andrej Moravčík, Jakub Petržilka.
     
    30:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po prudké střele z pravého kruhu nevěděl Manuel Bugl, kde se nachází puk. Ten se odrazil směrem k levému kruhu, kde si k němu pohotově sjel LUKÁŠ MOUCHA a zakončil do prázdné brány. Asistence: Samuel Dotter, Ján Petriska.
     
    26:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je tu bleskové snížení. Od pravé tyče se prosadil střelou po zemi DANIEL PRONIN. Asistence: Sebastian Cimmerman, Marlon Wolf.
     
    25:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Povedená souhra boleslavských juniorů. Po Moravčíkově střele z kruhu usměrnil puk za brankářova záda PETR ŠÍMA. Asistence: Andrej Moravčík, Samuel Dotter.
     
    08:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Šťastný gól pro domácí a smolný pro hosty. Z levého kruhu vystřelil JAKUB PETRŽILKA a brankář chtěl puk vyrazit ramenem, jenže to se mu nepodařilo a kotouč zamířil do horního rohu. Asistence: Eric Mežnar, Štěpán Dudycha.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 9. Petržilka (Mežnar, Dudycha), 26. Šíma (Moravčík, Dotter), 31. Moucha (Dotter, Petriska), 51. D. Moravec (Moravčík, Petržilka), 59. Petriska (Mežnar, Šíma) – 27. Pronin (Cimmerman, Wolf), 58. Lutz (Eham, Wimmer)


    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – D. Moravec, Sýkora, Dotter (C), M. Houška (A), Vacík , Dudycha – Schulz, Závora, Dlask, Petržilka, Půček, Mežnar, Moucha, Petriska, Vasilev, Moravčík (A), Šíma
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Schwaiger (A), Menner, Necesany, Wimmer, Reich – Cimmerman, Hänelt, Eham (C), Lutz, Maier (A), Leonhardt, Pronin, Wolf, Bjerrum, Hložek

    Rozhodčí: Horák – Klouček, Štěpánek

    Diváci: 95
    thejrc.org