NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
HC Olomouc
Sobota 01.02.2020, 12:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    58:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Východočeši vytvořili několik slibných šancí, Moře se ale povedlo dostat k puku a dvě minuty před koncem je dost možná rozhodnuto! DAVID KALAČ totiž z velké dálky trefil prázdnou bránu a Hanáci vedou už 5:2. Asistence: Tobiáš Handl, Vojtěch Mokrý.
     
    52:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ouřada ještě netečoval kotouč do hostující sítě, následné dorážky už ale za brankovou čarou skončily! Puk se po Mokrého zákroku odrazil k PETRU POPPELOVI, jenž měl před odkrytou klecí už lehký úkol – 2:4. Asistence: Matěj Morong, Kryštof Ouřada.
     
    50:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Mora podruhé v utkání početní převahu využívá, její náskok na soupeře teď činí už tři góly! Daniel Ministr posunul puk na JOSHUU JAMESE MÁCHU, který svým dnešním druhým gólem zvýšil olomoucké vedení – 1:4. Asistence: Daniel Ministr, Matúš Hlaváč.
     
    49:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hradečtí měli před chvílí velké šance na srovnání, skóruje se ale na druhé straně! Kotouč se dostal před brankoviště na hokejku MATÚŠE HLAVÁČE, který se s ničím nepáral a zvýšil stav na 3:1 z pohledu Hanáků. Asistence: David Kalač, Tobiáš Handl.
     
    36:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tenhle útok už v olomoucké síti skončil, Hradečtí v přesilovce snižují! Hostující gólman měl zakrytý výhled, čehož využil MARTIN PĚNČÍK. Ten se vybruslil na střed modré lajny a propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Asistence: Marek Tecl, Dalibor Ďuriš.
     
    16:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku přetavila Olomouc v další gól a už má nad Hradcem dvoubrankový náskok! Po ose Hlaváč – Mácha doputoval hrací předmět až k TOMÁŠI KRUPOVI, jenž jej zblízka napálil přesně do domácí sítě – 0:2. Asistence: Joshua James Mácha, Matúš Hlaváč.
     
    03:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vypadalo to na neškodný útok, je z toho však první branka zápasu! Olomoučtí zavezli kotouč do pravého útočného rohu, odkud se černá pryž vykutálela před tyčku a JOSHUA JAMES MÁCHA dokázal puk procpat skrz gólmanovu výstroj až do sítě – 0:1. Asistence: David Rosecký, Daniel Ministr.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 37. Pěnčík (Tecl, Ďuriš), 53. Poppel (Morong, Ouřada) – 4. Mácha (Rosecký, Ministr), 17. Krupa (Mácha, Hlaváč), 50. Hlaváč (Kalač, Handl), 51. Mácha (Ministr, Halváč), 59. Kalač (Handl, Mokrý)


    Mountfield HK: Sajdl (Perička) – Váchal (A), M. Pinkas, Voňka, Naar, Janoušek, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Ouřada, Lang, Janda (A), Daniel Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).
    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Groch, Hlaváč, Vosátko (A), Hladiš, Rutar, Pírek – Kaláč (A), Handl, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Štědrý, Kořenek (C), Tichý, Ministr.

    Rozhodčí: Lacina – Špůr, Teršíp
    bahis siteleri