Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
konec
UC Sampdoria
2:4 (1:2)
SSC Neapol
Pondělí 03.02.2020, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo hned šest branek, přičemž čtyři z nich vstřelila Neapol, která se tak logicky raduje z vítězství. Sampdoria byla v úvodu druhého poločasu aktivnější, přičemž se dočkala kýžené vyrovnávací branky. Nerozhodný výsledek však neměl dlouhého trvání, Neapol si totiž poté připsala další dva přesné zásahy.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 10:10. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:6. (22:47:33)
     
    90+9
    Konec zápasu.
    90+8. Dries MERTENS - 2:4
     
    90+8
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka pro hostující celek, o vítězi je tak rozhodnuto! Za padajícím míčem se vydal domácí brankář Audero, který ho ovšem hlavou odvracel pouze na před sebou stojícího DRIESE MERTENSE, jenž z dálky uklidil míč do prázdné branky.
     
    90+6
    Běží nám jedna z posledních minut, v tuto chvíli to na vyrovnání opravdu nevypadá.
     
    90+5
    V krátkém časovém sledu tu máme další žlutou kartu, tentokráte šel příliš agresivně do souboje hostující Politano, jenž je dalším hráčem se žlutým varováním.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Diego Demme (SSC Neapol).
     
    90+2
    To snad není možné. Neuběhlo ani pár vteřin a zdravotní problémy má pro změnu hostující Mertens, který se drží za ruku, dost možná se jedná o zlomeninu.
     
    90+1
    Manolas se již zdá být v pořádku, může se tak pokračovat ve hře. Neapol je okamžitě u míče, nadcházející vteřiny bude chvíli hrát v početní nevýhodě.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o sedm minut.
     
    89
    Zdravotní problémy měl hostující obránce Manolas, který dostal celkem slušně naloženo v předchozím souboji. Chvíli se tak určitě hrát nebude.
     
    88
    Neapol pracovala s míčem u vlastního pokutového území, kde se do kombinace zapojil také brankář Meret, kterému se povedlo přesně roztáhnout hru.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Karol Linetty (UC Sampdoria).
     
    86
    Do hlavičkového souboje se pouštěl Gabbiadini, což neměl dělat. Domácí útočník se v době nahrávky nacházel v ofsajdu, což potvrdil také opakovaný záběr.
    83. Diego DEMME - 2:3
     
    83
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají zpět do vedení! Insigne si uvnitř pokutového území seběhl na zpětnou nahrávku, po které zkoušel zakončit z otočky. Jeho rána však trefila před sebou stojícího protihráče, k míči se však poté dostal DIEGO DEMME, který přesně zamířil do prázdné branky.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Nadcházející minuty budou ještě hodně zajímavé, jakákoliv chyba může mít totiž fatální následky.

    David Suchý

    Branky: 26. Quagliarella (Ekdal), 73. Gabbiadini (pen.) – 3. Milik (P. Zieliński), 16. Elmas (Di Lorenzo), 83. Demme, 90+8. D. Mertens

    Karty:   43. Jankto (SMD), 47. Ekdal (SMD), 58. G. Ramírez (SMD), 87. Linetty (SMD) – 43. Elmas (NEA), 90+3. Demme (NEA), 90+5. Politano (NEA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 10:10. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:6.
    UC Sampdoria: Audero – Thorsby, Tonelli, Colley, Augello – Linetty, Ekdal, Jankto (79. Vieira) – G. Ramírez (68. Maroni) – Quagliarella (C) (75. Bonazzoli), Gabbiadini.
    Náhradníci: Falcone, Seculin – É. Barreto, Chabot, Léris, Maroni, Murru, Vieira, Bonazzoli, Bertolacci, La Gumina, Askildsen.

    SSC Neapol: Meret – Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Rui – P. Zieliński, Lobotka (61. Demme), Elmas (79. Politano) – Callejón (72. D. Mertens), Milik, L. Insigne (C).
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Allan, Demme, Koulibaly, F. Llorente, Lozano, Luperto, Nikola Maksimović, D. Mertens, Politano.

    Rozhodčí: La Penna – Passeri, Longo
    bahis siteleri