Denizlispor – Göztepe 1:1 (kon.)
konec
Denizlispor Kulübü
1:1 (0:1)
Göztepe SK
Pondělí 03.02.2020, 18:00 • Denizli Atatürk Stadyumu • Turecká Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, Denizlispor měl i nadále velkou územní převahu, avšak se mu povedlo srovnat krok až v samotném závěru. Göztepe se nesnažilo zrovna moc útočit, ke konci zápasu jsme navíc sledovali hodně kouskovanou hru. (19:55:27)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Aby toho nebylo málo, tak sledujeme melu hráčů u postranní lajny, chvíli se tak hrát nebude. Navíc nám už nějakou tu dobu běží nastavený čas.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Beto (Göztepe SK).
     
    90+1
    Hodně důrazně šel po padajícím míči domácí brankář Stachowiak, který zároveň trefil dotírajícího protihráče. Göztepe ihned reklamuje možnou penaltu.
    89. Óscar ESTUPIŇÁN - 1:1
     
    89
    Denizlispor právě vstřelil branku!
    Branka nakonec platí, sudí ještě celou situaci projednal s videorozhodčím! Nejprve se totiž míč odrazil Rodallegovi, kterému se ovšem nepovedlo překonat Beto. S dorážkou byl ovšem připravený ÓSCAR ESTUPIŇÁN, který zamířil do odkryté hostující branky.
     
    87
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Serdar Gürler, přichází Kamil Wilczek.
     
    86
    Denizlispor se sice radoval z vyrovnávací branky, avšak ta nakonec podle sudího neplatí. Zakončující hráč se v době nahrávky nacházel v ofsajdu.
     
    85
    Barrow dokázal u pokutového území obelstít protihráče, který se ještě dožadoval faulu. Místo útočného faulu přijde na řadu rohový kop pro domácí mužstvo.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. V posledních minutách se hra hodně často kouskuje, což jednoznačně vyhovuje spíše Göztepe.
     
    82
    Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Recep Niyaz, přichází Olcay Şahan.
     
    82
    Před Rodallegou se povedlo vystoupit z obrany Özturkovi, který odpálil míč až na druhou stranu. Göztepe opět tahá, tentokráte se na trávníku ocitl Biyogho.
     
    81
    Gassama se chtěl vydat podél autové lajny, jenomže mu míč utekl daleko od nohy až do zámezí. Domácí Cek na nic nečekal a ihned obstaral autové vhazování.
     
    80
    Jerome se po zhruba minutě postavil zpět na nohy, jeho celek by tak potřetí v tomto duelu zatím střídat neměl. Jerome se však zdá být celkem značně otřesen.
     
    79
    Důrazný souboj svedli dva protihráči, přičemž to trochu hůře odnesl hostující Jerome. Tomu ještě přidal jeho vlastní brankář Beto, jenž ho udeřil rukou do hlavy.
     
    78
    Gassama byl při snaze o rozehrávku povalen k zemi, což si pochopitelně vyžádalo zvuk píšťalky sudího. Volný kop si poté vzal na starost sám brankář Beto.
     
    77
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází André Castro, přichází Celso Borges.

    David Suchý

    Branky: 89. Ó. Estupiňán – 9. Gürler (Aydogdu)

    Karty:   49. Aissati (DNZ), 64. Yumlu (DNZ) – 39. Gassama (GZT), 63. Jerome (GZT), 76. Aydogdu (GZT), 90+2. Beto (GZT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.
    Denizlispor Kulübü: Stachowiak – Yavru, S. bin Júsif, Yumlu, Çek – Onazi (8. Aissati), Radosław Murawski – Şahintürk (66. Ó. Estupiňán), Niyaz (82. Şahan), Barrow – Rodallega.
    Náhradníci: Altıntaş – Aissati, Bergdich, Ó. Estupiňán, Kalkan, Mbamba, Özkal, Sackey, Şahan, Yılmaz.

    Göztepe SK: Beto (C) – Gassama, Öztürk, Titi, Emir – Aydogdu, A. Castro (77. C. Borges) – Gürler (87. Wilczek), Napoleoni (68. Biyogo Poko), Akbunar – Jerome.
    Náhradníci: Bakırbaş – Biyogo Poko, C. Borges, Wilczek, Tripić, Schwechlen, Paluli, Kayan, Mossoró, H. Bulut.

    Rozhodčí: Öğretmenoğlu – Çavuş, Özaral
    bahis siteleri