Mountfield HK – Frölunda 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (1:3, 0:0, 0:0)
Frölunda HC
Úterý 04.02.2020, 18:45 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:54
    Matěj Chalupa dostává dvě trestné minuty za sekání a šance Hradce na vítězství v CHL se dostávají na bod mrazu. Probíhá poslední komerční pauza.
     
    39:22
    Přesilovka pro Frölundu. Smoleňák trefil jednoho z protihráčů holí do helmy a fasuje tak dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:40
    Krom komerční přestávky a krásného chorea v hradeckých barvách přichází také vyloučení na straně Frölundy. Ekbom inkasuje dvě trestné minuty za sekání.
     
    25:24
    Nedomlel přišpendlil šikovného Lasche na hrazení v obranném pásmu, za což inkasuje dvě trestné minuty za podrážení.
     
    22:49
    Aleš Jergl se na pravém kruhu dostával do další zajímavé pozice, jenže přišla ruční brzda Ekboma, který ho podrazil, za což fasuje dvě trestné minuty.
     
    15:25
    Druhá početní výhoda pro Indiány. Šalda na obranné modré podrazil soupeře a inkasuje dvě trestné minuty.
     
    12:17
    Matěj Chalupa podrazil na útočné modré rozehrávajícího beka a dost zbytečně tak oslabuje svůj tým. První početní výhoda pro Frölundu.
     
    08:07
    Druhá přesilovka pro Mountfield tak přichází vzápětí. Gormley přidržel Chalupovi hůl při jeho kličce a fasuje dvě minuty za držení hole.
     
    05:35
    Hradec si zahraje přesilovku! Smoleňák byl v předbrankovém prostoru sražen Printzem, který fasuje dvě minuty za hákování.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 7. Koukal (Cibulskis, F. Pavlík) – 17. Hjalmarsson (Lundqvist, Lasch), 19. Friberg (Grönlund), 20. Sundström (Ekbom, Fagemo)


    Mountfield HK: Mazanec (Lukeš) – Nedomlel "A", Gaspar, Cibulskis, Čáp, F. Pavlík "A", Šalda, Zámorský, Váchal – Smoleňák "C", Cingel, Chalupa – Klíma, Lev, R. Pavlík – Jergl, Koukal, Perret – Dragoun, Kubík, Miškář. Trenéři: Tomáš Martinec a Vladimír Růžička.
    Frölunda HC: Mattsson (Rubin) – Lennström, Stollery, Moverare, Ekbom, Grönlund, Gormley, Printz – Mustonen, Lundqvist "C", Friberg – Peterson, Hjalmarsson "A", Lasch – Carlsson, Sundström, Fagemo – Rosseli-Olsen, Lasu "A", Rakhshani – Henriksson. Trenér: Roger Rönnberg.

    Rozhodčí: Vikman, Kaukokari (oba FIN) – Hofer (GER), Leermakers (NED)

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    thejrc.org