Brest – Bordeaux 1:1 (kon.) | Lyon – Amiens 0:0 (kon.) | Montpellier – Méty 1:1 (kon.)
Nîmes – Dijon 2:0 (kon.) | Remeš – Nice 1:1 (kon.) | Toulouse – Štrasburk 0:1 (kon.)
Saint-Étienne – Marseille 0:2 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:1 (0:0)
OGC Nice
Středa 05.02.2020, 19:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:58:24)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4.
    Střely mimo: 5:0.
    Rohy: 9:6.
    Ofsajdy: 6:0.
    Fauly: 11:7.
     
    Jenže z toho už žádné nebezpečí nepřišlo, takže v tomto utkání se nakonec body budou dělit po remíze 1:1. Hostující fotbalisté se sice dostali do vedení, a to pět minut po začátku druhého poločasu, když Pierre Lees-Melou využil skvělého centru do šestnáctky a nedal brankářovi šanci na zákrok. Remeš poté tlačila svého soupeře a dočkala se zaslouženého vyrovnání. Po rohovém kopu se do míče hlavičkou opřel Júnis Abdulhamíd, který rozvlnil síť za gólmanem hostí a dal tak definitivní tečku za skórem dnešního zápasu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tak nakonec uvidíme ještě jednu přidanou minutku. Domácí fotbalisté se totiž dostali ještě k centru ze strany, ale ten hosté odvrátili na rohový kop.
     
    90+1
    Nyní už je to takové hodně divoké, kdy především Remeš se snaží dostat ještě do brankové příležitosti. Samá však dělá hodně zbytečných chyb v rozehrávce.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Nice bylo dalším týmem, který se o to samé pokusil, avšak centr z pravé strany nebyl ani trochu přesný. Predrag Rajković proto může v klidu odkopávat.
     
    88
    Oba týmy nyní spoléhají především na rychlé akce, avšak ani jeden z nich se po ní ještě nedostal k nějakému vážnějšímu zakončení. Vypadá to na remízu.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hišám Búdawí, přichází Moussa Wagué.
     
    86
    Na druhé straně se o rychlý útok pokoušeli také domácí, ale ani oni nebyli s atakem po lajně úspěšní. Dobrou práci totiž odvedl obránce hostí, jenž míč zblokoval.
     
    85
    Nice předvedlo navíc dobrou útočnou akci, kdy obrana Remeše byla znovu otevřená. Dante tentokrát pálil, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    84
    Nathanaël Mbuku předvedl velmi dobré napadání, po kterém získal míč na obránci domácích. Ten mu však vrátil stejnou mincí a o balón ho zase obral.
     
    83
    Míč nyní léta z jedné strany na druhou a vidíme opravdu hodně hlavičkových soubojů na obou stranách hřiště. Dokáže ještě někdo vstřelit vedoucí branku?
     
    82
    Danilo se sice dostal přes svého soupeře k balónu, ale pomohl si rukama. Toho si hlavní rozhodčí všiml, takže mu faul posléze také odpískal.
     
    81
    Také hostující fotbalisté si na své konto připsali rohový kop, ale po něm žádné větší nebezpečí nevzniklo. Domácí obrana si poradila bez problémů.
     
    80
    Je před námi posledních deset minut do konce základní hrací doby a stav už je srovnaný. Nice sice vedlo, ale jeho vedení ukončil Abdulhamíd přesnou hlavičkou.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Xavier Chavalerin (Stade de Reims).

    Denisa Józsová

    Branky: 77. Abdulhamíd (Chavalerin) – 50. Lees-Melou (Búdawí)

    Karty:   72. Cassama (REI), 78. Chavalerin (REI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:0. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 11:7.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Disasi, Abdulhamíd, Dingomé (74. Touré) – Kamara, Cassama, Chavalerin, Cafaro (23. Kutesa) – Sierhuis (13. Mbuku), Dia.
    Náhradníci: Lemaitre – Mbuku, Konan, Munetsi, Kutesa, Touré, Romao.

    OGC Nice: Benítez – Hérelle, Danilo, Dante, M. Sarr – Búdawí (87. Wagué), Lees-Melou, Thuram (74. Burner), Maurice – Ganago, Dolberg (73. Durmisi).
    Náhradníci: Clementia – Nsoki, Maolida, Lusamba, Durmisi, Wagué, Burner.

    Rozhodčí: Wattellier – Berthomieu, Boutry
    bahis siteleri