Mirandés – Villarreal 4:2 (kon.)
konec
CD Mirandés
4:2 (2:1)
Villarreal CF
Středa 05.02.2020, 21:00 • Estadio Municipal de Anduva • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:56:34)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:11.
     
    Je konec! CD Mirandés předvedlo další heroický výkon a postupuje do semifinále Copa del Rey! Villarreal sice vlétl do utkání hodně aktivně, ale hosté si nedokázali vypracovat vyloženou možnost. Naopak domácí celek uspěl hned z první šance, kterou proměnil Matheus Aias! Villarreal ale dokázal vyrovnat, když se z přímého kopu prosadil Javier Ontiveros! V závěru prvního poločasu ale sudí po prohlédnutí videa odpískal penaltu pro domácí, kterou s přehledem proměnil Martín Merquelanz! Krátce po změně stran zahrával penaltu také hostující celek a Santi Cazorla vyrovnal. O dvě minuty později ale vrátil domácím vedení Onainda. Hosté v závěru utkání otevřeli hru a vrhli všechny síly do útoku. Domácí v nastavení využili prostor a z brejku napsal gólovou tečku Sánchez.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Antonio SÁNCHEZ - 4:2
     
    90+2
    Mirandés právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Domácí celek v nastaveném čase rozhoduje o svém postupu! Domácí se dostali do brejku, ve kterém postupovali ve dvou proti gólmanovi. Přihrávku před prázdnou branku nakonec dostal ANTONIO SÁNCHEZ a bez problémů zakončil do sítě!
     
    90+2
    Domácí celek už se hlavně snaží sbírat cenné vteřinky k dobru. Hráči Mirandése udrželi míč na polovině soupeře a vybojovali další minutku.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Paco Alcácer neustál souboj v pokutovém území, jenže domácí obránce trefil míč a penalta se v tomto případě pískat nebude. Villarreal bude jen vhazovat.
     
    89
    Gaspar dalším centrem našel Iborru, jenže ten musel pálit v krkolomné pozici a Limones si připsal snadný zákrok. Domácí brankář nebude s rozehrávkou spěchat.
     
    88
    Znovu byl v hlavní roli Mario Gaspar, který tentokrát oslovil Cazorlu, jenže i s jeho dloubákem do velkého vápna si obrana domácího mužstva věděla rady.
     
    87
    Villarreal už se usadil na polovině domácího celku. Gaspar odcentroval z pravé strany do velkého vápna, ale domácí obrana byla opět připravená.
     
    86
    Domácí celek se hnal do zajímavého brejku, jenže v předfinální fázi teď trošičku vázla dohoda. Domácí mužstvo se možná připravilo o šanci definitivně rozhodnout.
     
    85
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Franquesa, přichází Kijera.
     
    84
    Gerard Moreno se dostal do zakončení zpoza hranice pokutového území a jeho technický pokus jen těsně minul vzdálenější tyčku domácí svatyně!
     
    83
    Ontiveros centroval z levé strany do pokutového území, ale znovu našel jen prvního domácího obránce. Mirandés zatím nepouští Villarreal do velkých šancí.
     
    82
    Střídající Marcos napadal rozehrávku soupeře v blízkosti pokutového území. Fotbalisté domácího celku znovu vyhecovali zaplněný stadion k až euforickému skandování.
     
    81
    Domácí celek znovu udržel míč na polovině Villarrealu a nasbíral další cenné vteřinky k dobru. Hostující celek už začíná působit poněkud frustrovaně.
     
    80
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Aias, přichází Marcos.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Aias, 45+3. Merquelanz, 59. Onainda, 90+2. Sánchez – 33. Ontiveros, 56. Cazorla

    Karty:   35. Iborra (VLR), 39. Chakla (VLR), 53. Gaspar (VLR), 79. Cazorla (VLR)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:11.
    CD Mirandés: Limones – González, Onaindia, Sergi, Franquesa (85. Kijera) – Malsa, Sánchez – Rey, Peňa (68. Guridi), Merquelanz – Aias (80. Marcos)
    Náhradníci: Barco, Guridi, Kijera, Marcos, Muňoz, Raul, Vicente

    Villarreal CF: Fernández – Gaspar, Mori, Chakla (46. Peňa), Quintilla – Chukwueze (65. Alcácer), Zambo (72. Gomez), Iborra, Cazorla, Ontiveros – Moreno
    Náhradníci: Alcácer, Bacca, Barbosa, Gomez, Nino, Pena, Trigueros

    Rozhodčí: De Burgos – Díaz, Nuňez
    thejrc.org