Everton – Crystal Palace 3:1 (kon.) | Brighton – Watford 1:1 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
1:1 (0:1)
Watford FC
Sobota 08.02.2020, 18:30 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. I druhý poločas jednoznačně patřil domácímu Brightonu, který se směrem dopředu hodně trápil, neboť narážel na pozornou obranu soupeře. Watford celkem dlouho a bez větších potíží odolával, nicméně přeci jenom inkasoval. O smolnou vlastní branku se postaral Mariappa, který tak rozhodl o dělbě bodů v tomto vypjatém duelu. (20:26:32)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:12.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Akce Brightonu byla vedena po pravém křídle, kde se March dostal ke zpětné nabídce, jenž pouze proletěla vápnem. Bylo to s tečí, následovat bude ještě aut.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Solly March (Brighton & Hove Albion FC).
     
    90+3
    Džahánbachš podle sudího nefauloval a mohlo se tak pokračovat ve hře. Na opačné straně pro změnu fauloval hostující Hughes, který rukama přistrčil protihráče.
     
    90+1
    Své štěstí zkoušel také Trossard, který se pokoušel o svůj první dnešní projektil. Ten směřoval vysoko nad branku, brankář Foster tak neměl žádnou práci.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám navíc rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zatím to vypadá na nerozhodný výsledek. Stále ale ještě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut (s nastavením). V posledních minutách se nám hra hodně vyrovnala, i nadále je k vidění hodně faulů.
     
    86
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Danny Welbeck.
     
    85
    Střídající Pussetto vypomohl svým spoluhráčům v obraně, povedlo se mu totiž zablokovat nahrávku do zámezí. Za domácí celek obstaral autové vhazování Duffy.
     
    84
    Watford se už celkem dlouhou dobu nedostal ani na dostřel branky soupeře. Na opačné straně se domácí dožadovali další standardky, která ovšem nepřichází.
     
    83
    Brighton však rozehrál urychleně po zemi, avšak hostující obrana se dokázala včas zformovat. Aby toho nebylo málo, tak se v dalším ofsajdu nacházel forvard Murray.
     
    82
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Roberto Pereyra, přichází Ignacio Pussetto.
     
    81
    Ryanovi se povedlo roztáhnout hru do volného prostoru, načež se bleskovým způsobem vrhl na útočnou polovinu domácí March, který byl zastaven nedovoleně.
     
    80
    Brighton je navíc i po vyrovnání o něco aktivnějším týmem, nicméně obránce Duffy musel v tísni vyprodukoval zpětnou nahrávku až na znuděného brankáře Ryana.
     
    79
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, aktivita domácího celku totiž skončila vyrovnávací brankou. To znamená, že oba celky mají k výhře zase stejně daleko.
    78. Adrian MARIAPPA - 1:1

    David Suchý

    Branky: 78. Mariappa (vla.) – 19. Doucouré (Capoue)

    Karty:   35. Schelotto (BRN), 90+3. March (BRN) – 64. Hughes (WAT), 65. Mariappa (WAT)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:12.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Duffy, Dunk (C), Burn (57. Maupay) – Schelotto (73. Džahánbachš), D. Pröpper, Mooy, March – Groß (61. Alzate), G. Murray, Trossard.
    Náhradníci: Button – Alzate, Bernardo, Connolly, Džahánbachš, Maupay, Webster.

    Watford FC: Foster – Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina – Doucouré, Capoue – Pereyra (82. Pussetto), Hughes, Deulofeu (86. Welbeck) – Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – C. Dawson, A. Gray, Holebas, Pussetto, Welbeck, N. Chalobah.

    Rozhodčí: Friend – Bennett, Holmes

    Diváci: 30443
    bahis siteleri