Fiorentina – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 1:3 (kon.) | Hellas Verona – Juventus 2:1 (kon.)
konec
Hellas Verona
2:1 (0:0)
Juventus FC
Sobota 08.02.2020, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Panečku, tohle byla reklama na fotbal! Na první branku jsme museli čekat zhruba hodinu hry, do vedení se dostal Juventus, který využil ofenzivních schopností Cristiana Ronalda. Stará dáma najednou svého soupeře k ničemu nepouštěla, avšak ojedinělá chyba přinesla vyrovnávací branku. Aby toho nebylo málo, tak v pokutovém území zahrál rukou Bonucci, následnou penaltu poté proměnil Pazzini, který svému celku vystřelil tři body. (22:42:33)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:18.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Juventus se nemůže dostat k souvislejšímu náporu, veškeré útočné akce končí ještě před pokutovým území. Dybala svému celku zajistil standardní situaci.
     
    90+4
    Szczesny si v poklidu počkal na padající míč, po kterém rozehrál výhozem na Bonucciho. Hostující zadák chtěl propasírovat nahrávku na Ronalda, což se nepovedlo.
     
    90+2
    Hellas si dokonce troufl na kombinaci na vlastní polovině, po kterém si nedovoleným zákrokem pomohl de Ligt. Dimarco to udělal opravdu ukázkovým způsobem.
     
    90+1
    Dybala se dostal ke svému dalšímu střeleckému pokusu, jenomže ten vyletěl vysoko nad branku. Silvestri nebude nikam spěchat, určitě nasbírá cenné vteřinky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Cuadrado si rovněž chtěl vybojovat pokutový kop, avšak sudí tentokráte neodpískal faul. Akce pokračovala na levé straně, kde Ronaldo vybojoval rohový kop.
     
    88
    Juventus se tak v závěru tohoto zápasu dostává pod pořádný tlak, prohrává totiž o jednu branku. Stará dáma se ihned po rozehrávce usadila kolem šestnáctky.
    86. Giampaolo PAZZINI - 2:1
     
    86
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hellas jde poprvé v tomto duelu do vedení, nyní pro změnu musí dotahovat manko Juventus! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil velezkušený GIAMPALO PAZZINI, který zvolil zakončení k pravé tyči, na které brankář nedosáhl.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Leonardo Bonucci (Juventus FC).
    85. Ruka v hostující šestnáctce.
     
    85
    Tak pozor! VAR prokázal Bonucciho hraní rukou, pokutový kop pro Hellas!
     
    85
    Na pořadu dne tak byl další rohový kop hráče v modrých dresech. Stará dáma si na přední tyči nepohlídala naskakujícího Güntera, jehož hlavičce moc nechybělo.
     
    84
    Avšak ta se neujala. O slovo se tak přihlásila Verona, která se pro změnu dostala až do velkého vápna, kde Dimarcovu ránu dokázal na poslední chvíli zablokovat de Ligt.
     
    83
    Faraoni sportovním gestem odevzdal míč svému soupeři, hrací předmět doletěl až k Szczęsnymu. Juventus FC to zřejmě zkusí další přízemní kombinací.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Mattia De Sciglio.

    David Suchý

    Branky: 76. Borini, 86. Pazzini (pen.) – 65. Ronaldo (Bentancur)

    Karty:   39. Lazović (VRN) – 20. Sandro (JUV), 75. Dybala (JUV), 85. Bonucci (JUV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:18.
    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Günter, Kumbulla – Faraoni, Veloso (C) (58. Verre), S. Amrabat, Lazović (79. Dimarco) – Pessina, Zaccagni (69. Pazzini) – Borini.
    Náhradníci: A. Berardi, B. Radunović – Adjapong, Bocchetti, Dawidowicz, Di Carmine, Dimarco, Eysseric, Empereur, Stępiński, Pazzini, Verre.

    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, de Ligt, Bonucci (C), Sandro – Bentancur (82. De Sciglio), Pjanić, Rabiot – Costa (72. Ramsey), Higuaín (59. Dybala), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Coccolo, Dybala, De Sciglio, Matuidi, Olivieri, Rugani, Ramsey.

    Rozhodčí: Massa – Tegoni, Colarossi
    bahis siteleri