Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Úterý 11.02.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga - o pořadí v play-off • 26. kolo
Partner:
    42:13 Petr STLOUKAL - 3:1
     
    42:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    A rychle ji využívá! Za Petráskova záda zapadl puk po střele Stloukala, kterou úspěšně tečoval NICOLAS HLAVA, jenž tak snižuje skóre na 1:3 z pohledu Chomutova! Asistence: Petr Stloukal, Tomáš Pitule.
    32:28 Radek ČÍP - 3:0
     
    32:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADEK ČÍP proměňuje trestné střílení a Zubrům tak zařizuje po polovině utkání tříbrankové vedení! Exekutor si přijel k Pavlátovi blíž a nakonec zvolil přízemní střelu mezi betony, se kterou uspěl! Přerov si navíc zahraje dvě minuty v další početní výhodě!
    17:51 Šimon KRATOCHVIL - 2:0
     
    17:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    To se však nedalo říct o ŠIMONU KRATOCHVILOVI, který předvedl, že sílu v nohou má pořádnou a zvyšuje domácí náskok o druhu branku! Středem kluziště přebruslil posledního hráče soupeře a dostal se k zakončení, kdy prostřelil Pavláta mezi lapačkou a betonem! Asistence: Matouš Kratochvil.
    01:21 Darek HEJCMAN - 1:0
     
    01:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle otevírají skóre z první vyslané střely! Forman zvládl v rohu vlastního pásma souboj o puk se Žovincem a domácí mohli otočit hru směrem k Pavlátovi. DAREK HEJCMAN nabral rychlost středem kluziště a přesnou střelou zápěstím propálil chomutovského gólmana! Asistence: Radek Číp.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Hejcman (Číp), 18. Š. Kratochvil (M. Kratochvil), 33. Číp (TS) – 43. Hlava (Stloukal, Pitule)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Forman, Kubeš, Bodák, Zbořil (A), Gazda, Běhal, Krisl (C) – T. Doležal (A), Pšurný, Navrátil – Berger, Hejcman, Číp – Popelka, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Süss, Moučka, F. Dvořák.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – R. Havel, Schaus, Žovinec, Rýgl, Lang, Štochl, Seemann – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica (C), Suchý, Chlouba – J. Sklenář, Kverka, Llewellyn – J. Svoboda, Šagát, Chrpa (A).

    Rozhodčí: Doležal, Kašík – Hanzlík, Polák
    thejrc.org