Boston – Montreal 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 13.02.2020, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    44:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovkový kolotoč hráčů se zkušenostmi z extraligy dospělých na jeden dotek zakončil z osy hřiště MATĚJ KOLDA. Asistence: Filip Přikryl a Michal Houdek.
     
    41:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A drama je na světě! JAKUB ČÍŽEK dnes již pohrdl třemi gólovkami, nyní to ovšem udělal náramně! Najel si z levé strany, několikrát zamíchal s kotoučem a naznačil kličku do středu, nakonec však zakončil k bližší tyči. Bez asistence.
     
    26:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí jdou do trháku! Podnikli další rychlý výpad, na jehož konci se stal úspěšným zakončovatelem MAREK KOPIC. Asistence: Michal Moravec.
     
    20:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velký vstup do prostřední části v podání indiánů! Marek Princl dobruslil puk za brankou soupeře, ihned poslal na najíždějícího SEBASTIÁNA MALÁTA před ní a ten z první dodává na hokejky svých barev klid. Asistence: Marek Princl a Michal Houdek.
     
    11:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí kombinovali a kombinovali, až připravili pozici pár kroků za modrou pro MICHALA HOUDKA, jenž svou dělovkou z pravé strany zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Filip Přikryl a Vojtěch Šuhaj.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 12. Houdek (Přikryl, Šuhaj), 21. Malát (Princl, Houdek), 27. Kopic (Moravec), 45. Kolda (Přikryl, Houdek) – 42. Čížek (TS)


    HC Škoda Plzeň: K. Kolář (Micka) – Houdek, Šiller, Jiříček, Pánek, Moravec, Špaček – Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Kolda, Matiášek, Přikryl, Čermák, F. Kolář, Tůma, Malát, Princl.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor- Hrubec, Anderle, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho.

    Rozhodčí: Sýkora – Brejcha, Šimán

    Diváci: 44
    thejrc.org