AC Milán – Juventus 1:1 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (0:0)
Juventus FC
Čtvrtek 13.02.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    90
    Calabria (AC) dostal za ruku ve vápně kartu.
    71. Červená karta po 2. žluté
     
    71
    Ačkoliv se možná někteří fanoušci Juventusu zlobili, že sudí nenechal výhodu hostujícímu celku, tak on ji ani nemohl nechat.

    Hernández (AC) vystoupil z levé strany, trefil Dybalu a ještě k tomu ho šlápl do pravé kopačky. Druhá žlutá karta, vyloučení. AC dohraje tenhle zápas o desíti. Hernández by už určitě chyběl v odvetě kvůli žluté kartě z prvního poločasu.
     
    69
    Castillejo (AC) dostává za protesty žlutou kartu poté, co hlavní rozhodčí odpískal jeho faul na Sandra a Castillejo hodil míčem o zem. Také on tak bude chybět v odvetě na Juventusu.
     
    58
    Kessié (AC Milán) dostal na středu jesle od Dybaly a toho v důsledku toho rukou poslal na zem, ještě k tomu si tak prohlédl žlutou kartu.
     
    44
    A do toho ještě hlavní rozhodčí vytáhl kartu pro trenéra AC.
     
    43
    Binnásir šel nejprve ochotně na zem. Nehledě na to, že Dybala hrál čistě v souboji jeden na jednoho, sudí foukl do píšťalky až při zákroku někoho z domácích fotbalistů a Hernández (AC Milán) to okomentoval, vyfasoval žlutou kartu a odveta bude bez něj.
     
    30
    Rozhodčí zaslouží pochvalu, Ramsey (Juventus) stáhl na zem zřejmě Rebiće po ztrátě míče a nyní hlavní arbitr udržel nastavený metr, taktéž udělil žlutý trest.
     
    29
    Ibrahimović (AC Milán) dostává žlutou kartu, když fauloval při hlavičkovém souboji de Ligta a pravou rukou zasáhl obličej obránce Juventusu.

    Vít Muzikář

    Branky: 61. Rebić (Castillejo) – 90+1. Ronaldo (pen.)

    Karty:   29. Ibrahimović (ACM), 43. Hernández (ACM), 44. Stefano Pioli (trenér) (ACM), 58. Kessié (ACM), 69. Castillejo (ACM), 90. Calabria (ACM) – 30. Ramsey (JUV)   71. Hernández (ACM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:14.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Romagnoli (C), Hernández – Castillejo (80. Saelemaekers , Binnásir, Kessié – Rebić (74. Laxalt), Calhanoglu, Ibrahimović.
    Náhradníci: A. Donnarumma, Begović – Gabbia, Laxalt, Musacchio, Bonaventura, Brescianini, Paquetá, Saelemaekers, Leao, Maldini.

    Juventus FC: Buffon – De Sciglio (69. Higuaín), de Ligt, Bonucci (C), Sandro – Ramsey (63. Cuadrado), Pjanić, Matuidi (73. Rabiot) – Cuadrado, Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Szczesny, Pinsoglio – Danilo, Rugani, Coccolo, Wesley, Rabiot, Bentancur, Higuaín, Olivieri.

    Rozhodčí: Valeri – Bindoni, Fiorito
    Středa 04.03.2020
    Juventus - AC Milán
    bahis siteleri