AC Milán – Juventus 1:1 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (0:0)
Juventus FC
Čtvrtek 13.02.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Rozhodčí nastavil šest minut.
    90+1. RONALDO - 1:1
     
    90+1
    Juventus právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO předvedl, že úplně nejjistější je skutečně penalta doprostřed branky, Donnarumma skočil ze svého pohledu k levé tyči a tenhle gól je pro celý dvojzápas hodně důležitý.
     
    90
    Calabria (AC) dostal za ruku ve vápně kartu.
     
    90
    A ona to také penalta je!
     
    89
    Ronaldo si chystal zakončení nůžkama a zakončil do levé ruky Calabrii a tohle může být penalta.
    88. VAR potvrdil, že Calabria zahrál rukou - je to penalta
     
    88
    Juventus se dožadoval odpískání ruky Calabrii u vzdálenější tyče v době, kdy došlo k souboji s Ronaldem a sudí se běží k videu. Takže přece jen je k dispozici VAR.
     
    87
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Calhanoglu, přichází Paquetá.
     
    80
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Castillejo, přichází Saelemaekers.
     
    74
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rebić, přichází Laxalt.
     
    73
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Matuidi, přichází Rabiot.
    71. Červená karta po 2. žluté
     
    71
    Ačkoliv se možná někteří fanoušci Juventusu zlobili, že sudí nenechal výhodu hostujícímu celku, tak on ji ani nemohl nechat.

    Hernández (AC) vystoupil z levé strany, trefil Dybalu a ještě k tomu ho šlápl do pravé kopačky. Druhá žlutá karta, vyloučení. AC dohraje tenhle zápas o desíti. Hernández by už určitě chyběl v odvetě kvůli žluté kartě z prvního poločasu.
     
    69
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází De Sciglio, přichází Higuaín.
     
    69
    Castillejo (AC) dostává za protesty žlutou kartu poté, co hlavní rozhodčí odpískal jeho faul na Sandra a Castillejo hodil míčem o zem. Také on tak bude chybět v odvetě na Juventusu.
     
    65
    Takže tohle nebude pokutový kop, ačkoliv by si člověk troufl tvrdit, že zákrok Rebiće do obličeje Cuadrada byl penaltový a Juventus dle všeho přišel o obrovskou možnost ke srovnání.
    64. Rebić trefil Cuadrada rukou do obličeje
     
    64
    Při Sandrově centru na pravou stranu strčil Rebić ve vápně ruku do obličeje Cuadrada a pravda je ta, že fotbalová historie už pamatuje, že takové zákroky pískala penalta.
     
    63
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Ramsey, přichází Bentancur.
    61. Rebić (CASTILLEJO) - 1:0
     
    61
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Castillejo si na pravé straně přehodil balón na svou slabší pravou nohu a odcentroval do levé poloviny vápna, kde mělo AC docela štěstí, protože nechybělo mnoho, aby Ibrahimović zakončoval hlavou. To se nakonec nestalo. Byla by asi pro Juventus lepší varianta! Těžko říci, jestli ANTE REBIČ zakřičel na Ibrahimoviće. Tak či onak – balón propadl až na pravačku právě ANTEHO REBIČE a ten poslal balón přes bránícího De Sciglia k bližší tyči.
    60. Ibrahimović pálil jen doční sítě
     
    60
    Rebić viděl v levé části vápna Ibrahimoviće a ten přes Cuadrada zakončil pouze do boční sítě. A zřejmě Cuadrado ten balón stihl tečovat.
     
    58
    Kessié (AC Milán) dostal na středu jesle od Dybaly a toho v důsledku toho rukou poslal na zem, ještě k tomu si tak prohlédl žlutou kartu.
     
    47
    Ibrahimović rozeběhl Rebiće na levé straně a jeho střelu z velkého vápna vykopl výborný Buffon pravou nohou u přední tyče.
     
    45+1
    Nastavuje se minuta.
     
    44
    A do toho ještě hlavní rozhodčí vytáhl kartu pro trenéra AC.
     
    43
    Binnásir šel nejprve ochotně na zem. Nehledě na to, že Dybala hrál čistě v souboji jeden na jednoho, sudí foukl do píšťalky až při zákroku někoho z domácích fotbalistů a Hernández (AC Milán) to okomentoval, vyfasoval žlutou kartu a odveta bude bez něj.
    36. Cuadrado pořádně protáhl Donnarummu
     
    36
    Cuadradova střela z pravé strany na vzdálenější tyč letěla nízko nad zemí a byla hodně nepříjemná pro Donnarummu. Pěkně ho protáhla a k štěstí AC se Dybala nedostal k dorážce.
     
    30
    Rozhodčí zaslouží pochvalu, Ramsey (Juventus) stáhl na zem zřejmě Rebiće po ztrátě míče a nyní hlavní arbitr udržel nastavený metr, taktéž udělil žlutý trest.
     
    29
    Ibrahimović (AC Milán) dostává žlutou kartu, když fauloval při hlavičkovém souboji de Ligta a pravou rukou zasáhl obličej obránce Juventusu.
    22. Calabria pořádně vyzkoušel Buffona
     
    22
    Kessié přihrál na pravé straně Calabriovi a než k němu stačil přistoupit Cuadrado, tak pálil na zadní tyč, kde skočil perfektní Buffon a levou rukou uhájil svou bránu. Tohle byla největší šance na skórování v zápase.

    Vít Muzikář

    Branky: 61. Rebić (Castillejo) – 90+1. Ronaldo (pen.)

    Karty:   29. Ibrahimović (ACM), 43. Hernández (ACM), 44. Stefano Pioli (trenér) (ACM), 58. Kessié (ACM), 69. Castillejo (ACM), 90. Calabria (ACM) – 30. Ramsey (JUV)   71. Hernández (ACM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:14.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Romagnoli (C), Hernández – Castillejo (80. Saelemaekers , Binnásir, Kessié – Rebić (74. Laxalt), Calhanoglu, Ibrahimović.
    Náhradníci: A. Donnarumma, Begović – Gabbia, Laxalt, Musacchio, Bonaventura, Brescianini, Paquetá, Saelemaekers, Leao, Maldini.

    Juventus FC: Buffon – De Sciglio (69. Higuaín), de Ligt, Bonucci (C), Sandro – Ramsey (63. Cuadrado), Pjanić, Matuidi (73. Rabiot) – Cuadrado, Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Szczesny, Pinsoglio – Danilo, Rugani, Coccolo, Wesley, Rabiot, Bentancur, Higuaín, Olivieri.

    Rozhodčí: Valeri – Bindoni, Fiorito
    Středa 04.03.2020
    Juventus - AC Milán
    thejrc.org