Buffalo – Columbus 4:3 (po pr.) | Toronto – Dallas 2:3 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:1 (kon.)
Florida – Philadelphia 2:6 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 3:2 (kon.)
Nashville – NY Islanders 5:0 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:6 (kon.) | Vegas – St. Louis 6:5 (po pr.)
po prodl.
Buffalo Sabres
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 14.02.2020, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:44 Victor OLOFSSON - 4:3
     
    62:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Viděli jsme nádherné prodloužení, ve kterém měli navrch domácí, kteří nakonec berou bonusový bod z tohoto utkání! Jack Eichel odvedl pořádný kus práce, když se s pukem dostal až před gólmana. Místo střely ale zvolil přihrávku do druhé vlny, kam si najel VICTOR OLOFSSON, jenž střelou z první překonal bezmocného gólmana. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.
    58:47 Markus NUTIVAARA - 3:3
     
    58:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže domácí ho nedokázali dostat z obranného pásma, čehož nakonec budou litovat. Foligno posunul puk na Bjorkstranda. Ten zvedl hlavou a parádním pasem našel u branky MARKUSE NUTIVAARU, kterému jen stačilo nastavit hůl! Asistence: Oliver Bjorkstrand a Nick Foligno.
    55:34 Evan RODRIGUES - 3:2
     
    55:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo předvedlo rychlou protiakci, po které se poprvé v tomto zápase dostává do vedení! EVAN RODRIGUES si vzal kotouč na polovině hřiště a jel s ním až do útočného pásma. V protiútoku sice mohl nahrát, ale místo toho zvolil střelu, která letěla přesně do vzdálenější šibenice! Asistence: Jeff Skinner a Carter Hutton.
    42:10 Victor OLOFSSON - 2:2
     
    42:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres tuto početní výhodu nakonec využívají a srovnávají stav dnešního zápasu! Jack Eichel mohl znovu střílet, ale raději si sjel zpět na modrou. Odtud našel krásným pasem VICTORA OLOFSSONA, proti jehož střele z první se nemohl gólman hostí včas přesunout. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.
    38:47 Jack EICHEL - 1:2
     
    38:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tentokrát však koncovka třetiny vyšla lépe domácím, kteří zaslouženě snižují stav zápasu! JACK EICHEL si vlastně celou akci odtáhl. Dostal se s pukem ze středního pásma, najel si na vrcholek kruhu a ranou na zadní tyč překonal brankáře Blue Jackets. Už je to jen o gól! Asistence: Sam Reinhart a Rasmus Ristolainen.
    21:31 Boone JENNER - 0:2
     
    21:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tlak hostů v útočném pásmu jim nese ovoce, takže vedou už o dva góly! Zach Werenski nahazoval od modré a před gólmanem do jeho rány sáhl BOONE JENNER, jenž změnil směr puku naprosto nechytatelně – krásná branka. Asistence: Zach Werenski a Liam Foudy.
    19:33 Nathan GERBE - 0:1
     
    19:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Krásná akce, po které se hostující tým ujímá vedení v tomto utkání! Vladislav Gavrikov už mohl zakončovat téměř do prázdné branky, ale nebyl sobec! Proto poslal zpětnou přihrávku, na kterou si najel NATHAN GERBE, který měl opravdu jednoduchou pozici. Stačilo mu totiž trefit prostor mezi třemi tyčemi. Asistence: Vladislav Gavrikov a Riley Nash.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Eichel (S. Reinhart, Ristolainen), 43. Olofsson (Eichel, Dahlin), 56. Rodrigues (Skinner, C. Hutton), 63. Olofsson (Eichel, Dahlin) – 20. Gerbe (Gavrikov, Riley Nash), 22. Jenner (Werenski, Foudy), 59. Nutivaara (Bjorkstrand, N. Foligno)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Montour, C. Miller, Dahlin, Jokiharju, McCabe – S. Reinhart, Eichel, Olofsson – Sheary, Lazar, Vesey – Frolík, Rodrigues, Skinner – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.
    Columbus Blue Jackets: Kivlenieks (Merzlikins) – Nutivaara, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Peeke, Harrington, G. Carlsson – Bjorkstrand, Dubois, N. Foligno – Foudy, Jenner, Nyquist – Robinson, Riley Nash, Gerbe – Bemström, Stenlund, Milano.

    Rozhodčí: Pollock, StLaurent – Driscoll, Nagy

    Diváci: 16,923
    thejrc.org