Buffalo – Columbus 4:3 (po pr.) | Toronto – Dallas 2:3 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:1 (kon.)
Florida – Philadelphia 2:6 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 3:2 (kon.)
Nashville – NY Islanders 5:0 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:6 (kon.) | Vegas – St. Louis 6:5 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
Detroit Red Wings
Pátek 14.02.2020, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:10 Jesper BRATT - 4:1
     
    49:10
    Devils právě vstřelili branku!
    To je kanonáda domácích! JESPER BRATT si na modré čáře vybruslil na osu hřiště, následně kotouč poslal směrem na bránu a Jonathan Bernier zasáhnout nedokázal, protože toho příliš mnoho neviděl. Asistence: P. K. Subban, Will Butcher
    48:37 Wayne SIMMONDS - 3:1
     
    48:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další gól! Od modré čáry pálil Kyle Palmieri, jehož střelu Jonathan Bernier vyrazil přímo na hůl WAYNA SIMMONDSE, který kotouč doklepl pohodlně do sítě. Asistence: Kyle Palmieri a Damon Severson.
    46:54 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    46:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově otáčejí skóre! Pavel Zacha přenesl hru na Milese Wooda, který ještě našel v předbrankovém prostoru hůl WAYNA SIMMONDSE, který už neměl těžkou práci se zasunutím kotouče do sítě. Asistence: Miles Wood a Pavel Zacha.
    45:10 Andy GREENE - 1:1
     
    45:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají skóre zápasu! Od modré čáry vypálil po přihrávce Pavla Zachy ANDY GREENE a jeho pokus se následně zastavil až v sítí. Dobrou práci odvedl před bránou stojící Wayne Simmonds. Asistence: Pavel Zacha a Damon Severson.
    36:34 Andreas ATHANASIOU - 0:1
     
    36:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v přesilové hře do vedení! ANDREAS ATHANASIOU si vyměnil kotouč s Anthonym Manthou a první jmenovaný následně z dobré pozice zakončil. Útočník Red Wings střílel přes obránce a navíc jeho střela mířila těsně pod břevno, takže Mackenize Blackwood s tím těžko mohl něco dělat. Asistence: Anthony Mantha, Filip Hronek.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 46. A. Greene (Zacha, Severson), 47. Simmonds (Wood, Zacha), 49. Simmonds (Palmieri, Severson), 50. Bratt (P. K. Subban, Butcher) – 37. Athanasiou (Mantha, Hronek)


    New Jersey Devils: Blackwood (Domingue) – A. Greene (C), P. K. Subban, Butcher, Severson, Müller, C. Carrick – Bratt, J. Hughes, Palmieri (A) – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Wood, Zacha, Simmonds – Hayden, Rooney, J. Anderson.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Daley, Biega, Nemeth, G. Lindström, Hronek, Green – Helm, D. Larkin (A), Mantha – Fabbri, Filppula, Nielsen (A) – Bertuzzi, Athanasiou, Glendening – Abdelkader (A), Ehn, Erne.

    Rozhodčí: Charron, Schrader – Cormier, Murchinson
    thejrc.org