Buffalo – Columbus 4:3 (po pr.) | Toronto – Dallas 2:3 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:1 (kon.)
Florida – Philadelphia 2:6 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 3:2 (kon.)
Nashville – NY Islanders 5:0 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:6 (kon.) | Vegas – St. Louis 6:5 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
Washington Capitals
Pátek 14.02.2020, 03:30 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:56 T. J. Oshie - 2:3
     
    57:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington dost možná rozhoduje o svém dnešním vítězství a parádním obratu. Capitals se prosadili podobným způsobem, jakým vsítili druhou branku. Nahození Jensena zřejmě tečoval T. J. OSHIE, kterému je branka připsána. Je možné, že puk tečoval obránce Colorada, takže gól záhy může být připsán Jensenovi. 2:3. Asistence: Nick Jensen a Lars Eller.
    52:48 Tom WILSON - 2:2
     
    52:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají z přesilové hry. TOM WILSON těsně před brankovištěm krásně tečoval střelu Johna Carlsona. Philipp Grubauer na náhlou změnu směru neměl šanci reagovat. 2:2. Asistence: John Carlson a Lars Eller.
    31:37 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:1
     
    31:37
    Washington právě vstřelil branku!
    O pár desítek sekund později se už NICKLAS BÄCKSTRÖM na brankovišti prosadil. Jakub Vrána jej našel parádní přihrávkou, při které švédskému útočníkovi stačilo pouze nastavit hůl. Washington se do hry dostává parádní akcí. 2:1. Asistence: Jakub Vrána a John Carlson.
    16:05 Mikko RANTANEN - 2:0
     
    16:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První přesilovka zápasu je využita. MIKKO RANTANEN proměnil svou střelu zápěstím v gól. Vyčkal si na přistrčení MacKinnona, vybruslil si na střed a zamířil pod lapačku hostujícího brankáře. 2:0. Asistence: Nathan MacKinnon a André Burakovsky.
    02:54 André BURAKOVSKY - 1:0
     
    02:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado se celkem brzy ujímá vedení. Přečíslení 2 na 1 vyřešil ANDRÉ BURAKOVSKY ve spolupráci s Nathanem MacKinnonem parádně. MacKinnon poslal žabičku na Burakovského, který se nemýlil. Holtby se přesunout nestačil. 1:0. Asistence: Nathan MacKinnon a Vladislav Kameněv.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. Burakovsky (MacKinnon, Kameněv), 17. Rantanen (MacKinnon, Burakovsky) – 32. Bäckström (J. Vrána, Carlson), 53. T. Wilson (Carlson, Eller), 58. Oshie (Jensen, Eller)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Zadorov, Cole – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Donskoi, Compher, Landeskog (C) – Ničuškin, Bellemare, Calvert – Kameněv, Jost, Nieto.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Kempný, Jensen, Orlov, Gudas, Siegenthaler – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Eller, J. Vrána – Pánik, Boyd, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.

    Rozhodčí: South, Pochmara – Smith, Gawryletz

    Diváci: 18 146
    ocianews.com