Třinec – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:5 (kon.)
K. Vary – Kometa Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:5 (3:4, 2:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.02.2020, 15:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 4. kolo
Partner:
     
    58:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    PATRIK VOLAS nyní poslal pardubického gólmana na párek a bekhendem zasunul kotouč za do odkryté části klece. Bez asistence.
     
    49:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla nyní neskutečná paráda v podání BORISE ŽABKY, třinecký bek z pravého kruhu prostřelil vše, co mu stálo v cestě a rozvlnil síť v brance Dynama.
     
    45:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    ADAM PROCHÁZKA završuje hattrick, třinecký útočník nyní dokázal z úhlu propálit Marossyho a posílá Třinec do vedení. Asistence: Petr Przybyla.
     
    32:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je znovu srovnáno, střelu Jakuba Koudelky se DANIELOVI HERČÍKOVI povedlo z úhlu dorazit do odkryté části Halouzkovy klece. Asistence: Jakub Koudelka a František Formánek.
     
    29:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se znovu ujímají vedení, střelu jednoho z třineckých obránců z hranice pravého kruhu se ADAMOVI PROCHÁZKOVI povedlo tečí usměrnit za záda Marossyho. Asistence: Boris Žabka a Petr Andrle.
     
    27:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    V Mini WERK ARENĚ je opět srovnáno, střelu PETRA ANDRLEHO z hranice kruhů někdo z hráčů dokázal stečovat za záda bezmocného Marossyho. Asistence: Tadeáš Hlávka a Patrik Volas.
     
    17:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hosté se dostávají do vedení, DANIEL HERČÍK propálil Klimka z levé strany kluziště a vyhání domácího gólmana na střídačku. Asistence: Ondřej Chabada a Matěj Kloz.
     
    16:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se opět dotahují na Oceláře, DOMINIK PAVLATA dokázal najít skulinku u pravé tyče Klimkovy klece a srovnává na 3:3. Asistence: Vojtěch Tvrdík a Daniel Burda.
     
    06:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se znovu radují, vypadá to, že si hráči spletli kluziště se střelnicí. BORIS ŽABKA se prosazuje trefou z úhlu a opět vrací domácím jednobrankové vedení. Asistence: Vojtěch Jánoš.
     
    03:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak zatím to je pod Javorovým jako na střelnici, z mezikruží prostřelil Klimka v kleci Ocelářů FRANTIŠEK FORMÁNEK. Asistence: Ondřej Chabada.
     
    02:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení, ADAM PROCHÁZKA se prosazuje z prostoru před brankou Dynama. Asistence: Servác Petrovský.
     
    01:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ale Pardubice ihned odpovídají, JAN MATUŠKA prostřelil Klimka a srovnává stav utkání. Asistence: Ivo Nekvinda a Petr Kubíček.
     
    00:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak toto je bleskový vstup do utkání v podání Ocelářů, MAREK ROČÁK si zpracoval kotouč před Borovičkou a nekompromisně zakončil. Asistence: Filip Tomiczek.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 1. Ročák (Tomiczek), 3. Procházka (Petrovský), 7. Žabka (Jánoš), 28. Andrle (Hlávka, Volas), 30. Procházka (Žabka, Andrle), 46. Procházka (Przybyla), 50. Žabka (Hlávka), 59. Volas – 2. Matuška (Nekvinda, Kubíček), 4. Formánek (Chabada), 17. Pavlata (Tvrdík, Burda), 18. Herčík (Chabada, Kloz), 33. Herčík (Koudelka, Formánek)


    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Mošnička, Andrle, Pospíšil, Ročák, Žabka, Buják – Šutý, Pánek, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Pryzybla, Wawrzkiewicz, Volas, Hlávka, Procházka.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Marossy) – Hebek, Vašíček, Kubíček, Joudal, Tvrdík, Koudelka, Chabada – Pavlata, Matuška, Herčík, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz, Burda, Štětka.

    Rozhodčí: Sedlák – Konvička, Veselý
    thejrc.org