Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – New Jersey 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
San Jose Sharks
Sobota 15.02.2020, 01:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:47 Timo MEIER - 2:3
     
    46:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose překlápí průběh střetnutí na svou stranu. Erik Karlsson vypálil napodruhé křížem z pravé strany a tečovaná střela skončila nejprve na pravém betonu Helleybucka. Ten puk pouze vyrazil před dorážejícího TIMA MEIERA, jenž po ledě do prázdné branky přidal třetí gól Sharks. Zdálo se jako kdyby TIMO MEIER netrefil tu dorážku úplně čistě, ale na to už se nikdo nikdy ptát nebude. Asistence: Kevin Labanc, Brent Burns.
    45:18 Melker KARLSSON - 2:2
     
    45:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MELKER KARLSSON si vyměnil kotouč s Kellmanem a mezitím zajel při nahrávce zleva k zadní tyči za záda bránícího Kulikova, načež pokořil brankáře Hellebuycka – 2:2. Asistence: Joel Kellman, Stefan Noesen.
    29:47 Blake WHEELER - 2:1
     
    29:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zřejmě Vlasic špatně rozehrál. Ehlers posunul puk zhruba do pravého rohu útočného pásma, Copp přihrál pod sebe a BLAKE WHEELER zakončil z prvního doteku na zadní tyč. Asistence: Andrew Copp, Nikolaj Ehlers.
    28:21 Kyle CONNOR - 1:1
     
    28:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Velký tlak Winnipegu při přesilovce přece jen končí brankou. KYLE CONNOR se nejprve natlačil před branku a minul jí... Ale co potom dokázal v pokračující hře to byla naprostá paráda!

    KYLE CONNOR si sjel na nahrávku Wheelera z hrany pravého kruhu k bližší tyči a zakončením á la Robert Kysela překonal Della střelou pod víko. Asistence: Blake Wheeler, Neal Pionk.
    14:51 Marcus SÖRENSEN - 0:1
     
    14:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Winnipeg si vzal trenérskou výzvu a nebyl úspěšný. True se otočil kolem tyče a vznikl závar před Hellebuyckem až nakonec MARCUS SÖRENSEN procpal kotouč mezi betony brankáře do brány. Otázkou zůstává, jestli jeho zásah do lapačky gólmana byl v pořádku či nikoliv. Podle rozhodčích se jednalo o regulérní trefu. Asistence: Alexander True, Dylan Gambrell.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 29. Connor (Wheeler, Pionk), 30. Wheeler (Copp, Ehlers) – 15. Sörensen (True, Gambrell), 46. M. Karlsson (Kellman, Noesen), 47. Meier (Labanc, Burns)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Morrissey (A), Poolman, D. Kulikov, Beaulieu, Sbisa – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Appleton, Copp, Harkins – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns (A), Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Marleau, Goodrow, E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Meier – Noesen, Kellman, M. Karlsson – Gambrell, True, Sörensen.

    Rozhodčí: StPierre, Furlatt – Gawryletz, Daisy

    Diváci: 15 325
    thejrc.org