Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – New Jersey 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:4 (0:2, 3:1, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 15.02.2020, 21:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:59 Mikael GRANLUND - 3:4
     
    43:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující celek se díky přesilové hře vrací do vedení! Tvrdou ránu vyslal Roman Josi, Jake Allen puk neudržel, a tak se k dorážce dostal MIKAEL GRANLUND. Asistence: Roman Josi a Kyle Turris.
    30:50 Jordan KYROU - 3:3
     
    30:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Doslova darované vyrovnání! Tyler Bozak napadal rozehrávajícího Mattiase Ekholma. Puk se ze souboje u zadního hrazení dostal vedle branky, odkud nabídku přijal pohotový JORDAN KYROU. Asistence: Tyler Bozak.
    26:18 Jaden SCHWARTZ - 2:3
     
    26:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Rozjíždí se nám gólové hody, když se Blues prosadili v početní výhodě. Kotouč létal z jedné až se do něj opřel Brayden Schenn, který vyzval k teči JADENA SCHWARTZE. Autor branky byl výborně postaven a už měl snadnou úlohu. Asistence: Brayden Schenn a David Perron.
    24:34 Kyle TURRIS - 1:3
     
    24:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    KYLE TURRIS našel velmi rychlou vedení a vrací Predators do dvoubrankového vedení! Kanadský útočník sebral kotouč u mantinelu a vydal se na hranici kruhu pro vhazování, odkud přesně zamířil mezi brankářovu lapačku a beton. Asistence: Ryan Johansen.
    24:13 Zachary SANFORD - 1:2
     
    24:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    tyčka, břevno a gól, takto by se dala rychle popsat tato branka. ZACHARY SANFORD se nacházel v pravém kruhu, odkud nastřelil bližší tyč, od níž se kotouč odrazil do břevna a zamířil za brankovou čáru. Asistence: Sammy Blais a Robert Thomas.
    12:23 Matt DUCHENE - 0:2
     
    12:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího mužstva už je dvoubrankové! MATT DUCHENE si nabruslil do levého kruhu pro vhazování, odkud zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Filip Forsberg a Kyle Turris.
    06:29 Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    06:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skóre zápasu se poprvé mění a hostující celek jde zaslouženě do vedení! VIKTOR ARVIDSSON přihrál za branku, odkud mu kotouč vrátil Mikael Granlund. První jmenovaný pak zamířil z úhlu do horní části branky, čímž nachytal kanadského gólmana. Asistence: Mikael Granlund.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 25. Sanford (Blais, Thomas), 27. Schwartz (B. Schenn, Perron), 31. Kyrou (Bozak) – 7. Arvidsson (Mikael Granlund), 13. Duchene (F. Forsberg, Turris), 25. Turris (Johansen), 44. Mikael Granlund (Josi, Turris)


    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Faulk, Bortuzzo, Dunn – Steen, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Bozak, Thomas, Blais – Kyrou, Barbašev, MacEachern.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Fabbro, Josi, Ekholm, Tinordi, Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Mikael Granlund – Turris, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Sissons, Järnkrok.

    Rozhodčí: Nicholson, Pochmara – Smith, Brisebois

    Diváci: 18 096
    ocianews.com