Novosibirsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Barys – Soči 3:2 (kon.) | Ufa – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Čeljabinsk – Kunlun 3:2 (3:1 po s.n.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 0:4 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Kazaň – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 6:1 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 2:5 (kon.)
Minsk – Jekatěrinburg 4:6 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 6:7 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Spartak Moskva
Sobota 15.02.2020, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Emil GALIMOV - 4:1
     
    58:19
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přidávají ještě jeden gól! Od modré čáry vypálil Andrej Pedan a od jednoho z obránců hostí se kotouč odrazil přímo na hůl EMILA GALIMOVA, který už pohodlně dorážel kotouč do poloodkryté brány. Asistence: Andrej Pedan a Michail Gluchov.
    53:38 Nikita DYŇAK - 3:1
     
    53:38
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Naprosto exkluzivní akcí se nyní blýskli hokejisté Ak Barsu. Danis Zaripov obdržel kotouč od Romana Rukavišnikova a zkušení útočník Kazaně ještě z první našel NIKITU DYŇAKA, který pohodlně zasunul kotouč do prázdné brány. Asistence: Danis Zaripov a Roman Rukavišnikov.
    50:47 Danis ZARIPOV - 2:1
     
    50:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí si berou své vedení zpět! DANIS ZARIPOV viděl před bránou zaparkovaného Dmitrije Voronkova, a tak se jej snažil najít, ale kotouč si nakonec za záda Júliuse Hudáčka srazil jeden z obránců Spartaku. Asistence: Albert Jarullin.
     
    46:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté při hře 4 na 4 vyrovnávají skóre! Pohlednou akci zakončil z levé strany na vzdálenější tyč ALEXANDR CHOCHLAČOV. Adam Reideborn toho příliš dělat nemohl, hosté si krásně rozebrali obranu Ak Barsu. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Fjodor Malychin.
    39:31 Kirill PETROV - 1:0
     
    39:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí jdou přece jen ve druhé třetině do vedení! Matt Frattin nabil z první KIRILLU PETROVOVI, který už byl v mezikruží, odkud tento útočník poslal kotouč k pravé tyči brány Spartaku. Július Hudáček toho příliš mnoho neviděl, jelikož mu Patrice Cormier dostatečně dobře clonil. Asistence: Mikael Wikstrand a Matt Frattin.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 40. K. Petrov (Wikstrand, Frattin), 51. Zaripov (Jarullin), 54. Dyňak (Zaripov, Rukavišnikov), 59. E. Galimov (Pedan, M. Gluchov) – 47. Chochlačov (D. Višněvskij, Malychin)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Jarullin, Virtanen, Pedan, Wikstrand, Rukavišnikov, Ljamkin, Fazylzjanov – V. Tichonov, Cormier, K. Petrov – Zaripov, Voronkov, Dyňak – M. Gluchov, E. Galimov, Lukojanov – Frattin, Galuzin, Sannikov – Marušev.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – I. Višněvskij, Viklund, D. Višněvskij, Rylov, Kutějkin, Trišin, Nikišin, D. Musin – Nikoncev, R. Hanzl, Fjodorov – Daugavinš, Zubov, Karsums – Chochlačov, Malychin, A. Galimov – Kokarev, Stoljarov, Juňkov.

    Rozhodčí: Kuljov, Sojn – Sazonov, Strelcov
    thejrc.org