Děčín – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:2 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 8:3 (kon.)
Kolín – Příbram 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:1 (kon.) | Písek – Klatovy 1:8 (kon.)
Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 0:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Tábor – Kobra 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.)
konec
HC Děčín
7:5 (3:2, 4:2, 0:1)
Mostečtí Lvi
Sobota 15.02.2020, 15:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:15
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Využitá přesilová hra a hosté snižují na rozdíl dvou brane. Po střele Martina Micala se kotouč odrazil od betonu Lavingera a zůstal u brankoviště, kde ho za jeho záda doklepl ALEŠ HAVLŮJ – 7:5. Asistence: Martin Mical a Vítězslav Nedrda.
     
    39:00
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Čepice na led. JAN BEČVÁŘ právě dosáhl hattricku a snižuje na rozdíl tří branek, když se dobře zorintoval před Lavingerem a prostřelil ho – 7:4. Asistence: Vladimír Kýhos a Martin Mical.
     
    38:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už Medvědům gól nikdo nesebere a už je to 7:3. Michal Oliverius našel na pravé straně volného TOMÁŠE FAIGLA, jenž přízemní střelou dostal kotouč za Hosnedla a vyhnal ho z branky ven. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    35:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Medvědi svou přesilovku využívají a po krásné souhře navyšují svůj náskok. Ondřej Sýkora poslal kotouč na pravou stranu, kde ho sebral DOMINIK MÁLEK, najel si před Hosnedla a přízemní střelou mu nedal šanci – 6:3. Asistence: Ondřej Sýkora a Patrik Balcar.
     
    33:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Druhou část přesilové hry hosté využívají a snižují na rozdíl dvou branek. Na pravé straně vyslal tvrdou ránu ŠTĚPÁN URBÁNEK, jenž trefil u bližší tyče částečně odkrytou Lavingerovu klec – 5:3. Asistence: Vítězslav Nedrda a Martin Mical.
     
    26:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování v hostujícím teritoriu dostal nabito kus před modrou čáru PATRIK BALCAR, jenž prudkou ránou z první propálil Hosnedla – 5:2. Hostující brankář nestačil zareagovat a popáté loví kotouč ze své sítě. Asistence: Daniel Volráb.
     
    24:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    O chvilku později už to ale vyšlo a Děčínští jdou do dvoubrankového vedení. Ondřej Sýkora poslal puk na rozjetého PAVLA ZAJANA, jenž si sjel blíže brance soupeře a z levého kruhu pak Hosnedla prostřelil ke vzdálenější tyči – 4:2. Asistence: Ondřej Sýkora a Patrik Balcar.
     
    14:51
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Ovšem hosté bleskově snižují znovu na rozdíl jediného gólu. V samostatné akci se před Lavingerem přesnou střelou prosadil JAN BEČVÁŘ a má tak zaděláno na hattrick – 3:2. Bez asistence.
     
    14:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Rána jako po blesku z čistého nebe a Medvědi si berou zpět dvoubrankovný náskok. PATRIK BALCAR si všiml odraženého kotouče v prostoru mezi kruhy a pořádně tvrdou ránou pak doslova propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:1. Bez asistence.
     
    10:48
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    O chvilku později si to ale JAN BEČVÁŘ vynahradil a po sebrání puku soupeři se před Lavingerem ve vlastním oslabení prosadil – 2:1. Hosté tak pradoxně v početní nevýhodě snižují na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
     
    02:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se k puku dostal DANIEL VOLRÁB a zblízka pak poslal přízemní střelu, která se nakonec dostala za Hosnedlova záda – 2:0. Hosté tak během necelých tří minut hry ztrácejí dva góly – 2:0. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    00:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka zápasu. Nikým nehlídaný LUKÁŠ ZUKAL dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a poté táhlou střelou překvapil Lukáše Hosnedla – 1:0. Medvědi se tak ujímají vedení už v první minutě hry. Asistence: Pavel Zajan a Ondřej Sýkora.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Zukal (Zajan, Sýkora), 3. Volráb (Sýkora), 15. Balcar, 25. Zajan (Sýkora, Balcar), 27. Balcar (Volráb), 36. Málek (Sýkora, Balcar), 39. Faigl (Oliverius, Kaltenböck) – 11. Bečvář, 15. Bečvář, 34. Urbánek (Nedrda, Mical), 39. Bečvář (Kýhos, Mical), 48. Havlůj (Mical, Nedrda)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Balcar, Černohorský, Kaltenböck, Loukota, Zukal, Málek – Sýkora, Volráb, Fojt, Ineman, Kuchynka, Smola, Zajan, Oliverius (C), Arnold, Faigl
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (39. Kovařík) – Havlík, Havlůj (C), Urbánek, Žítek, Fučík, Polák – Kuběna, Mical, Drašar, Böhm, Kýhos (A), Bečvář, Čmolík, Dohnal, Nedrda (A)

    Rozhodčí: Luczków – Toman, Goltsch

    Diváci: 256
    thejrc.org