Děčín – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:2 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 8:3 (kon.)
Kolín – Příbram 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 4:1 (kon.) | Písek – Klatovy 1:8 (kon.)
Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 0:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Tábor – Kobra 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
1:8 (1:3, 0:2, 0:3)
HC Klatovy
Sobota 15.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Střed (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Osmou branku svého týmu přidává VÁCLAV KRLIŠ. Asistence: David Roubal, Štěpán Hanzlík.
     
    54:36
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Jasná dominance pokračuje! Walter vypálil od modré na Kříže, od jehož masky se kotouč odrazil na hůl DAVIDA ROUBALA. Asistence: Jan Walter, Jakub Houfek.
     
    47:27
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak to byla krásná kombinace celé lajny! Hajšman přihrál Slaninovi, který ještě poslal kotouč do lepší pozice na FILIPA PŘIKRYLA, jehož střelecký pokus skončil za zády brankáře Kříže. Asistence: Jan Slanina, Kamil Hajšman.
     
    31:58
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovy si pohrávají s domácí obranou. Dalším přesným střelcem se stává ONDŘEJ LEŠTINA. Asistence: Jakub Houfek, Václav Krliš.
     
    23:53
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Čtvrtý zásah hostujícího celku! Krliš poslal kotouč na JAKUBA PROCHÁZKU, který to trefil z první do horní části brány. Asistence: Václav Krliš, Vít Reitspies.
     
    19:48
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Další krutý zásah pro domácí! Klatovy přidávají třetí branku! Jakub Houfek vyslal kotouč na branku a těsně před domácím brankářem ho stihl tečovat JAN SLANINA. Asistence: Jakub Houfek, Filip Přikryl.
     
    18:41
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Těsně po uplynutí přesilové hry to tam Klatovům padlo! Tvrdě se do toho opřel FILIP PŘIKRYL, jehož dělovka zaplula do sítě. Asistence: Jakub Houfek, Jakub Sysel.
     
    09:23
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A o chvíli později přišla i odpověď z dílny Klatov. Václav Krliš byl v bezprostřední blízkosti brankáře Kříže, ale nečekaně poslal zadovku na JAKUBA PROCHÁZKU, který prudkou střelou rozvlnil sít.
     
    07:50
    Písek právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku utkání! Lukáš Bednařík byl za hostující brankou a vymýšlel co provede s kotoučem. Poté poslal kotouč nad kruhy, kde stál JAN KARBULKA, který se střelou mezi betony Kuchaře nemýlil. Asistence: Lukáš Bednařík.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 8. Karbulka (Bednařík) – 10. Procházka (Krliš), 19. Přikryl (Houfek, Sysel), 20. Slanina (Houfek, Přikryl), 24. Procházka (Krliš, Reitspies), 32. Leština (Houfek, Krliš), 48. Přikryl (Slanina, Hajšman), 55. Roubal (Walter, Houfek), 58. Krliš (Roubal, Hanzlík)


    IHC Králové Písek: Kříž (Štrobl) – Šafář, Bílek "A". Růžek, Sivek, Košař, Hanus "C", Turek – Krýner, Rod, Bednařík "A", Čížek, DiLisi, Karbulka, Bárta, Matějka, Arnošt, Egert, Novák
    HC Klatovy: Kuchař (Čech) – Houfek, Štěpánek, Leština, Sysel, Lokajíček, Walter "A" – Hanzlík, Roubal "C", Vávra, Krliš "A", Slanina, Procházka, Hajšman, Reitspies, Přikryl

    Rozhodčí: Horáček – Dědek, Žídek
    thejrc.org