Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 15.02.2020, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    58:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Josef Koláček se pokoušel o těžkou přihrávku na Jakuba Veselého. Celé situace využil DUSTIN REICH, který z vlastního pásma trefil opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    51:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Stav zápasu se otáčí na stranu rakouského mužstva! Před branku si najel Daniel Pronin, který na Richarda Běhulu nevyzrál. Avšak k odraženému puku si jako první najel MARTIN HLOŽEK, který bekhendem zamířil do odkryté klece. Asistence: Daniel Pronin a Marlon Wolf.
     
    44:10
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po nedůslednosti domácí obrany je srovnáno! Martin Hložek přihrál do předbrankového prostoru, kam si kolem obránce najel SEBASTIAN CIMMERMAN, jenž zblízka propálil Richarda Běhulu. Asistence: Martin Hložek a Lukas Necesany.
     
    37:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakouské mužstvo je znovu na dostřel! Po pravé straně vletěl do útočné třetiny ELIAS LINDNER, který z kruhu pro vhazování překonal Richarda Běhulu. Asistence: Danjo Leonhardt a Daniel Schwaiger.
     
    30:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Také rakouský mančaft využívá početní výhodu! Dustin Reich přihrál na modrou čáru, odkud se napřáhl CHRISTIAN OBU, jehož zakončení se odrazilo od pravé tyčky za brankovou čáru. Asistence: Dustin Reich.
     
    25:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají početní výhodu! Nepovedeným pokusem se předvedl Dominik Ferbas, ovšem kotouč zamířil k Jakubu Jarošovi, jenž jej přisunul na hranici brankoviště, kde operoval JAKUB LUDVÍK. Pokus z otočky pak zamířil přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Jakub Jaroš a Dominik Ferbas.
     
    20:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš se znovu potvrdilo! Adam Popelka a JAKUB JAROŠ ujížděli sami na brankáře a druhý jmenovaný forhendem zamířil nad brankářovu vyrážečku.. Asistence: Adam Popelka.
     
    09:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se přeci dočkali úvodní branky! Zakončením z levého kruhu se prezentoval ADAM POPELKA, který našel volné místečko v bližší části branky. Asistence: Jakub Ludvík a Michal Janeček.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Popelka (Ludvík, Janeček), 21. Jaroš (Popelka), 26. Ludvík (Jaroš, Ferbas) – 31. Obu (Reich), 38. Lindner (Leonhardt, Schwaiger), 45. Cimmerman (Hložek, Necesany), 52. Hložek (Pronin, Wolf), 59. Reich


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň (A), Ludvík, Ferbas, Houdek, Vaněk, Jungvirt (C) – Pavlák, Popelka, Prokop, Jaroš, J. Veselý, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski.
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Schwaiger (A), Menner, Necesany, Wimmer, Reich – Cimmerman, Eham (C), Lutz, Maier, Winkelmann, Leonhardt, Borzecki, Pronin, Wolf, Lindner, Hložek, Müller.

    Rozhodčí: Kostourek – Coubal, Kokrment

    Diváci: 87
    thejrc.org