Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 15.02.2020, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    58:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Josef Koláček se pokoušel o těžkou přihrávku na Jakuba Veselého. Celé situace využil DUSTIN REICH, který z vlastního pásma trefil opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    58:07
    Domácí trenér Jaroslav Beck si vyžádal oddechový čas, Chomutov má jedinečnou šanci na vyrovnání!
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Philipp Peter Wimmer – 2 min., sekání).
     
    56:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Veselý – 2 min., držení).
     
    54:38
    Situaci před brankou řešili domácí obránci posunutím puku do strany, kde se nacházel Elias Lindner, který okamžitě střílel. Chomutovský brankář se skvěle přesunul a znovu zasáhl.
     
    54:07
    Do útočného pásma vletěl Jakub Šuráň, jenž vystřelil do brankářových betonu. K dorážce se ještě dostal Michal Janeček, ale ani on gólmana nepropálil.
     
    51:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Stav zápasu se otáčí na stranu rakouského mužstva! Před branku si najel Daniel Pronin, který na Richarda Běhulu nevyzrál. Avšak k odraženému puku si jako první najel MARTIN HLOŽEK, který bekhendem zamířil do odkryté klece. Asistence: Daniel Pronin a Marlon Wolf.
     
    48:13
    Do předbrankové prostoru si najel Daniel Pronin, který byl sice atakován, přesto si kotouč stáhl do forhendu. Další zásahem se tak musel blýsknout Richard Běhula.
     
    46:22
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Prokop – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Dominik Pavlák.
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Maximilian Schwaiger – 2 min., sekání).
     
    44:10
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po nedůslednosti domácí obrany je srovnáno! Martin Hložek přihrál do předbrankového prostoru, kam si kolem obránce najel SEBASTIAN CIMMERMAN, jenž zblízka propálil Richarda Běhulu. Asistence: Martin Hložek a Lukas Necesany.
     
    43:28
    Chomutovští ujížděli ve dvou na jediného obránce a celou situaci na sebe vzal Jakub Jaroš. Domácí hráč nemohl přihrávat a tak vystřelil, ovšem puk letěl nad branku.
     
    37:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakouské mužstvo je znovu na dostřel! Po pravé straně vletěl do útočné třetiny ELIAS LINDNER, který z kruhu pro vhazování překonal Richarda Běhulu. Asistence: Danjo Leonhardt a Daniel Schwaiger.
     
    34:58
    Dominik Pavlák znovu zachytil soupeřovu rozehrávku a následně našel najetého Dominika Ferbase, jenž ve vyložené příležitosti branku minul.
     
    32:30
    Další přihrávka mířila do předbrankového prostoru, kde stál pohotový Josef Eham. Jeho zakončení zblízka mířilo doprostřed brány a domácí gólman znovu skvěle zasáhl.
     
    32:16
    Christian Obu přihrál z pravé strany na zadní tyč, kam si najel Marlon Wolf, kterému zakončení nesedlo, a tak Richard Běhula zasahovat nemusel.
     
    31:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Ludvík – 2 min., hákování).
     
    30:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Také rakouský mančaft využívá početní výhodu! Dustin Reich přihrál na modrou čáru, odkud se napřáhl CHRISTIAN OBU, jehož zakončení se odrazilo od pravé tyčky za brankovou čáru. Asistence: Dustin Reich.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Šuráň – 2 min., hákování).
     
    25:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají početní výhodu! Nepovedeným pokusem se předvedl Dominik Ferbas, ovšem kotouč zamířil k Jakubu Jarošovi, jenž jej přisunul na hranici brankoviště, kde operoval JAKUB LUDVÍK. Pokus z otočky pak zamířil přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Jakub Jaroš a Dominik Ferbas.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Eham – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Jeppe Müller.
     
    20:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš se znovu potvrdilo! Adam Popelka a JAKUB JAROŠ ujížděli sami na brankáře a druhý jmenovaný forhendem zamířil nad brankářovu vyrážečku.. Asistence: Adam Popelka.
     
    20:46
    K trestnému střílení se rozjel Josef Eham, který s kotoučem dlouhou míchal, avšak Richard Běhula soupeře vybruslil a donutil ho k zakončení mimo branku.
     
    20:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Koláček – trestné střílení, hákování).
     
    18:27
    Za obranu rakouského mužstva už startoval Josef Koláček, na něhož černá guma neprošla. Po chvíli se Piráti stejně dostali před branku soupeře a v obrovské šanci byl Jakub Veselý, který zblízka nezamířil přesně.
     
    13:45
    Do předbrankového prostoru si najížděl Josef Eham, který se také dostal k zakončení. Jenomže trefil dobře postaveného Richarda Běhulu, který drží Piráty v těsném vedení.
     
    12:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Houdek – 2 min., sekání).
     
    09:40
    A rozdíl mohl být dvoubrankový! Veselý těžkou přihrávkou hledal Josefa Koláčka, jenž se po puk musel natahovat kousek zpátky, a tak zkusil před brankářem otočku. Jenomže pak už u levé tyče nebylo moc místa k prostřelení Bugla.
     
    09:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se přeci dočkali úvodní branky! Zakončením z levého kruhu se prezentoval ADAM POPELKA, který našel volné místečko v bližší části branky. Asistence: Jakub Ludvík a Michal Janeček.
     
    02:08
    V rozehrávce udělal chybu Šuráň, a tak se Danjo Leonhardt vydal do samostatného úniku. Richard Běhula situaci ustál a střelu k levé tyči vykryl vyrážečkou.
     
    00:55
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Christian Obu – 2 min., krosček).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Popelka (Ludvík, Janeček), 21. Jaroš (Popelka), 26. Ludvík (Jaroš, Ferbas) – 31. Obu (Reich), 38. Lindner (Leonhardt, Schwaiger), 45. Cimmerman (Hložek, Necesany), 52. Hložek (Pronin, Wolf), 59. Reich


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň (A), Ludvík, Ferbas, Houdek, Vaněk, Jungvirt (C) – Pavlák, Popelka, Prokop, Jaroš, J. Veselý, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski.
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Schwaiger (A), Menner, Necesany, Wimmer, Reich – Cimmerman, Eham (C), Lutz, Maier, Winkelmann, Leonhardt, Borzecki, Pronin, Wolf, Lindner, Hložek, Müller.

    Rozhodčí: Kostourek – Coubal, Kokrment

    Diváci: 87
    thejrc.org