Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 15.02.2020, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (14:05:11)
     
    Chomutovští vedli v dnešním střetnutí už o tři branky, přesto slibný náskok ztratili. Od polovinu zápasu byl Salzburg o něco lepší, když ho na koně posadili sami Piráti, kteří vytvořili řadu zbytečných faulů. Z vítězství se tak raduje rakouský celek, který v tabulce přeskočil právě celek ze severu Čech.
     
    Konec zápasu.
     
    58:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Josef Koláček se pokoušel o těžkou přihrávku na Jakuba Veselého. Celé situace využil DUSTIN REICH, který z vlastního pásma trefil opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    Dnešní utkání sleduje 87 diváků.
     
    58:07
    Domácí trenér Jaroslav Beck si vyžádal oddechový čas, Chomutov má jedinečnou šanci na vyrovnání!
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Philipp Peter Wimmer – 2 min., sekání).
     
    56:35
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Elias Lindner, který mířil pod horní tyč. Richard Běhula vytáhl zákrok ramenem a drží Chomutov ve hře o body.
     
    56:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Veselý – 2 min., držení).
     
    54:38
    Situaci před brankou řešili domácí obránci posunutím puku do strany, kde se nacházel Elias Lindner, který okamžitě střílel. Chomutovský brankář se skvěle přesunul a znovu zasáhl.
     
    54:07
    Do útočného pásma vletěl Jakub Šuráň, jenž vystřelil do brankářových betonu. K dorážce se ještě dostal Michal Janeček, ale ani on gólmana nepropálil.
     
    53:16
    Salzburg se nacházel pod tlakem, a tak raději vyhodil za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tak vrátí před Floriana Manuela Bugla.
     
    51:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Stav zápasu se otáčí na stranu rakouského mužstva! Před branku si najel Daniel Pronin, který na Richarda Běhulu nevyzrál. Avšak k odraženému puku si jako první najel MARTIN HLOŽEK, který bekhendem zamířil do odkryté klece. Asistence: Daniel Pronin a Marlon Wolf.
     
    50:02
    Chomutov se pokusil o rozehrávku po mantinelu, ale kotouč doputoval pouze na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici domácího brankáře.
     
    48:13
    Do předbrankové prostoru si najel Daniel Pronin, který byl sice atakován, přesto si kotouč stáhl do forhendu. Další zásahem se tak musel blýsknout Richard Běhula.
     
    46:36
    Peter Lobodowski získal puk za brankou a snažil se ho přihrát do nebezpečného prostoru. Obránce černou gumu pak srazil do brankoviště, kde zasáhl pozorný Bugl.
     
    46:22
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Prokop – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Dominik Pavlák.
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Maximilian Schwaiger – 2 min., sekání).
     
    45:21
    Od modré čáry vystřelil Dominik Vaněk, jehož pokus trefil soupeřův hůl. Kotouč doskákal až před branku, kde se nacházel Dominik Pavlák, ovšem jeho teč mířila vedle pravé tyče.
     
    44:10
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po nedůslednosti domácí obrany je srovnáno! Martin Hložek přihrál do předbrankového prostoru, kam si kolem obránce najel SEBASTIAN CIMMERMAN, jenž zblízka propálil Richarda Běhulu. Asistence: Martin Hložek a Lukas Necesany.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Popelka (Ludvík, Janeček), 21. Jaroš (Popelka), 26. Ludvík (Jaroš, Ferbas) – 31. Obu (Reich), 38. Lindner (Leonhardt, Schwaiger), 45. Cimmerman (Hložek, Necesany), 52. Hložek (Pronin, Wolf), 59. Reich


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň (A), Ludvík, Ferbas, Houdek, Vaněk, Jungvirt (C) – Pavlák, Popelka, Prokop, Jaroš, J. Veselý, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski.
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Schwaiger (A), Menner, Necesany, Wimmer, Reich – Cimmerman, Eham (C), Lutz, Maier, Winkelmann, Leonhardt, Borzecki, Pronin, Wolf, Lindner, Hložek, Müller.

    Rozhodčí: Kostourek – Coubal, Kokrment

    Diváci: 87
    thejrc.org