Třinec – Vítkovice 2:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (1:2 po s.n.) | Liberec – Kladno 5:4 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:3 (kon.) | Plzeň – Olomouc 3:0 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (2:1, 3:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 16.02.2020, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:02
    Velká šance domácích! Forman pronikl s pukem na hokejce do přečíslení, vše se rozhodl vzít na sebe, ale ani nadvakrát Bednáře nepřekonal.
    51:25 Matúš SUKEĽ - 6:3
     
    51:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Řepík nejprve nepřesně hledal svého spoluhráče na druhé straně, ale posléze se domácí znovu radují z gólu! Na brankovišti se nejrychleji zorientoval MATÚŠ SUKEĹ, který tak posílá svůj celek do tříbrankového vedení. Asistence: Vladimír Růžička, Lukáš Rousek.
     
    50:31
    Puk se ale nakonec dostal do hlediště bez pomocí teče mantinelu. Petr Šenkeřík (KVA) vyhodil puk mezi diváky a půjde si za to sednout na trestnou lavici.
     
    48:36
    A sparťané si následně vynutili další faul. Martin Kohout (KVA) zatáhl za záchrannou brzdu, když fauloval unikajícího Dvořáka. Sparta hraje přesilovku.
     
    47:39
    Sparťané už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše, ale Vary měly ještě jednu šanci! Tomáš Mikúš střílel z pravého kruhu, Sedláček zasáhl.
     
    45:08
    Karlovy Vary mají jedinečnou možnost snížit. Miroslav Forman (SPA) totiž dostává od rozhodčích dvouminutový trest za hákování. Domácí se musí bránit.
    39:53 Ondřej ŠAFÁŘ - 5:3
     
    39:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je velká škoda pro domácí celek. Bednář našel hůl obránce ONDŘEJE ŠAFÁŘE, který najel do útočného pásma a chladnou střelou propálil Sedláčka. Asistence: Martin Rohan, Jan Bednář.
    38:36 David DVOŘÁČEK - 5:2
     
    38:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu "Pátá"! Kudrna pohotově objel celé hřiště a našel přesným pasem DAVIDA DVOŘÁČKA, který pohotovou ranou vrací svému týmu třígólový náskok. Asistence: Andrej Kudrna.
     
    37:59
    Hosté už jsou v plném počtu a domácí měli další šanci! Jan Buchtele už uklízel kotouč do prázdné branky, ale Bednář famózně zasáhl.
     
    35:50
    Sparťané mají možnost znovu odskočit svému soupeři. Obránce Michal Plutnar (KVA) totiž dostal dvě minuty za podrážení. Energie se musí bránit.
    35:20 Tomáš VONDRÁČEK - 4:2
     
    35:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu korekce ze strany hostí! Koblasa vystřelil na Sedláčka, který puk neudržel ve své moci a za jeho záda ho dorazil TOMÁŠ VONDRÁČEK, Energie je zpátky v zápase. Asistence: Petr Koblasa, Jiří Černoch.
     
    34:47
    To může Energii mrzet! Sedláček špatně rozehrál na hůl Ondřeje Beránka, který ale sám mezi kruhy přestřelil. Velká škoda pro hosty.
     
    31:28
    Domácí si chvílemi dělají na ledě, co chtějí. Nyní jeden ze sparťanů našel přesně hůl Dvořáka, který z hranice brankoviště trefil jen Bednáře.
    29:39 Tomáš DVOŘÁK - 4:1
     
    29:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A brankostroj domácích pokračuje. Sparťané se znovu usadili v útočném pásmu a je z toho čtvrtý gól. TOMÁŠ DVOŘÁK dostal přihrávku na levý kruh, odkud přesně zacílil do karlovarské branky. Asistence: Vladimír Růžička, Andrej Kudrna.
    28:58 Jan BUCHTELE - 3:1
     
    28:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Forman neproměnil svou obrovskou šanci před brankou, po přerušení hry se už domácí radují! Forman ukázkovou zadovkou přenechal puk JANU BUCHTELEMU, který nekompromisní ranou nedal Bednářovi šanci! Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
     
    28:25
    To byl ostrý zákrok. Dávid Gríger (KVA) dostává dvouminutový trest za podrážení. Sparťané mají další možnost navýšit svoje hubené vedení.
     
    28:02
    Další velká šance! Michal Řepík se obtočil před brankou a střílel nahoru. Bednář však zasáhl svou vyrážečkou a zamezil třetímu domácímu gólu.
     
    24:57
    Teď už to zavánělo gólem! Miroslav Forman si vyjel až do mezikruží, ale svou střelou si na brankáře Bednáře nepřišel. Dobrý zákrok.
     
    20:16
    A je to útočník Dávid Gríger (KVA), který dostává od rozhodčích dvě minuty za podrážení. Sparťané už za chvíli budou hrát v další přesilové hře.
    19:38 Jiří ČERNOCH - 2:1
     
    19:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ale krátce po vypršení sparťanského trestu se hosté už prosazují! JIŘÍ ČERNOCH napřáhl na pravé straně a se štěstím propálil Sedláčka. Asistence: Tomáš Mikúš.
     
    18:27
    A velká šance ve vlastním oslabení! Forman našlápl ve středním pásmu vstříc Bednářovi, sám proti němu však nastřelil jeho betony.
     
    17:22
    Karlovy Vary můžou snížit na rozdíl jednoho gólu. Lukáš Rousek (SPA) v útočném pásmu podrazil svého soupeře a už putuje na trestnou lavici.
    16:48 David DVOŘÁČEK - 2:0
     
    16:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kohout nejprve neproměnil obrovskou šanci před Sedláčkem a poté se domácí radují z poměrně šťastného gólu. DAVID DVOŘÁČEK chtěl najít hokejku svého spoluhráče, ale pravděpodobně jeden z hostujících obránců si nechtěně srazil puk do vlastní branky. Asistence: David Vitouch.
     
    14:31
    Matúš Sukeĺ o pár chvil později v obrovské šanci! Sparťanský útočník dostal puk na pravý kruh, odkud střílel už do prázdné branky, ale minul.
     
    12:58
    Krásná kombinace domácího celku! Růžička poslal zadovku na Kudrnu, který již vybídl v mezikruží Roberta Říčku, ten ale trefil Bednáře.
     
    10:09
    Obránce Martin Rohan se pomalu dostával do samostatného úniku, ale hned tři sparťané ho dojeli a odebrali mu kotouč z hole.
     
    08:29
    Graňák nebezpečně pálil od modré čáry, Sedláček znovu zasáhl. Poté ale Matěj Stříteský (KVA) fauloval v obranném pásmu a odpyká si trest za sekání.
     
    07:14
    A je tu první vyloučení také na domácí straně. Právě Jeremie Blain (SPA) si jde sednout na trestnou lavici za podrážení. Vary budou hrát přesilovou hru.
     
    04:13
    A máme tu hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Ondřej Beránek (KVA) vyfasoval dvě minuty za hrubost, Matúš Sukeĺ (SPA) pro změnu za sekání.
    03:12 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    03:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí se poměrně brzy dostávají do vedení! K odraženému kotouči se nejrychleji dostal útočník ANDREJ KUDRNA, který tak dorazil puk do sítě! Asistence: David Vitouch, Jeremie Blain.
     
    00:35
    Poměrně brzy tu máme první vyloučení. Obránce Michal Plutnar (KVA) dostal dvě minuty za držení. Sparťané hrají přesilovou hru.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Kudrna (Vitouch, Blain), 17. Dvořáček (Vitouch), 29. Buchtele (Forman, Pech), 30. Tomáš Dvořák (V. Růžička, Kudrna), 39. Dvořáček (Kudrna), 52. Sukeľ (V. Růžička, Rousek) – 20. Černoch (T. Mikúš), 36. Vondráček (Koblasa, Černoch), 40. Šafář (M. Rohan, Bednář)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Neužil) – Kalina, Blain, Jurčina, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Rousek, Sukeľ, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Pšenička, Vitouch, Dvořáček.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, D. Mikyska, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – V. Polák, Černoch, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Horák, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 15 077
    bahis siteleri