Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
Montreal – Dallas 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:3 (kon.)
Calgary – Chicago 4:8 (kon.) | Arizona – Washington 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 1:0 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.)
Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Los Angeles Kings
Neděle 16.02.2020, 02:00 • Falcon Stadium, U.S. Air Force Academy • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Fanoušky nejlepšího hokeje čeká v neděli v noci utkání ze série NHL Stadium Series, ve kterém hráči Colorada vyzvou na Falcon Stadium hokejisty Los Angeles Kings a budou se snažit prodloužit svou fantastickou formu.
    Hokejisty obou týmů čeká v neděli střetnutí pod širým nebem
     
    Colorado Avalanche

    Hokejisté Colorada naposledy přišli v samotném závěru zápasu o dobře rozehrané utkání proti Washingtonu, když inkasovali gól pouhé dvě minuty a čtyři sekundy před koncem a nakonec v Pepsi Center prohráli těsně 3:2. Skvělý zápas proti svému bývalému týmu odchytal Philipp Grubauer, ačkoliv to na bod nestačilo. Avs před poslední porážkou s Capitals zvítězili pětkrát za sebou.
    Philipp Grubauer chytá skvěle a neměl by znovu chybět v bráně
     
    Los Angeles Kings

    Los Angeles Kings se pokusí vyhrát dva zápasy v řadě poprvé od období dnů mezi 16. a 18. prosincem, kdy vyhrálo na ledě Detroitu a o dva dny později také v Bostonu. Kings se v posledním utkání podařilo ukončit sérii pěti porážek v řadě, když porazili Calgary 5:3. Los Angeles Kings v roce 2020 odehrálo šestnáct zápasů a vyhrálo pouze třikrát, což není úplně lichotivá bilance.
    Zápas NHL Stadium Series si užívají i děti a přítelkyně hokejistů
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se střetly třikrát v loňské sezóně a letos je čeká první vzájemné utkání. Colorado loni vyhrálo dva vzájemné zápasy a Los Angeles Kings mezitím jeden.
    Dějištěm střetnutí pod širým nebem dnes bude Falcon Stadium
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Francouz (COL) 21 zápasů, 629 zák., 47 gólů, 92,5%
    Martin Frk (LAK) 5 zápasů, 3+1, +/- +1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Graves, Makar, E. Johnson (A), Girard, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Donskoi, Compher, Landeskog (C) – Calvert, Bellemare, Ničuškin – Kameněv, Jost, Nieto. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Martinez, Walker, J. Ryan, Roy, MacDermid – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – Frk, J. Carter (A), A. Kempe – D. Brown, Lizotte, Moore – Lewis, Amadio, Wagner. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Tom Chmielewski. Čároví: Greg Devorski, Shandor Alphonso.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Gabriel Landeskog vyhrál úvodní vhazování zápasu a dnešní utkání pod širým nebem bylo zahájeno. Střetnutí se odehraje na Falcon Stadium v U.S. Air Force Academy.
     
    00:39
    Avalanche se teď dostali v rychlém sledu k třem střelám, Jonathan Quick ale předvedl po zásahu proti ráně z pravého kruhu spektakulární zákrok proti dorážce Nathana MacKinnona z mezikruží a vzápětí zastavil v náručí pokus Erika Johnsona z pravého kruhu! Avalanche začali pořádně zostra.
     
    01:32
    Hokejisté Los Angeles Kings odpověděli střelou z levé strany, která skončila na výstroji Philippa Grubauera, který naposledy předvedl skvělý výkon proti Capitals.
     
    02:38
    Tyson Jost mohl udeřit po střele z mezikruží, kde ho skvěle našel Vladislav Kameněv, jenže jeho následný pokus zamířil přímo do náruče Jonathana Quicka.
     
    03:44
    Adrian Kempe zamíchal s pukem na útočné modré čáře a jeho bekhendové nahození z levého křídla poté minulo přední levou tyč brány Colorada.
     
    04:46
    Valerij Ničuškin vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jonathan Quick šel na přední tyči rychle do kolen, aby jeho prudký pokus podržel v náručí a přerušil hru.
     
    05:01
    Avalanche vzápětí vystřelili z opačné strany útočného pásma a jejich pokus letící těsně nad ledem skončil na pravém betonu připraveného Jonathana Quicka.
     
    06:15
    Colorado vstoupilo do dnešního zápasu NHL Stadium Series fantasticky a vede na střely na bránu 7:1. Jediné, co Avalanche chybí, je vstřelení vedoucího gólu.
     
    07:04
    Erik Johnson na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a po zákroku Jonathana Quicka pak přišla dorážka u pravé tyče, i s tou si ovšem brankář LA Kings poradil! Zatím chytá hodně spolehlivě.
     
    07:07
    Jeff Carter dostal dvě minuty za hákování a Avalanche si zahrají po reklamní přestávce první přesilovou hru.
     
    07:10
    Gabriel Landeskog nyní fauloval v levém kruhu pro vhazování a ihned po buly byl vyloučen za podrážení.
     
    07:47
    Nathan MacKinnon na pravém křídle přebruslil jednoho z protihráčů a na bodu pravého kruhu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Jonathan Quick vyrazil.
     
    08:51
    André Burakovsky vystřelil na vrcholu mezikruží zápěstím a mířil do předního pravého rohu brány, Jonathan Quick ale předvedl krásný semafor a stále drží nulu.
     
    09:18
    Jeff Carter a Gabriel Landeskog už jsou zpět na ledové ploše a puk se ze středního pásma odrazil mezi střídačky. Hra byla přerušena a zatím čekáme na úvodní gól.
     
    09:56
    Ian Cole vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a Jonathan Quick na přední tyči dobře zasáhl vyrážečkou. Poté přišla střela obránce Avs z pravého kruhu a Jonathan Quick puk vyrazil lapačkou.
     
    10:15
    Hra byla přerušena a prostor dostává komerční přestávka. Colorado má obrovskou územní i střeleckou převahu, když na střely na bránu vede už 11:1! Jonathan Quick chytá parádně.
     
    10:58
    Adrian Kempe vystřelil na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování a jeho prudká střela zápěstím skončila v náručí Philippa Grubauera, který si připsal druhý zákrok.
     
    11:26
    Kings otočili hru podél trestných lavic a Alex Iafallo vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale skončila v lapačce Philippa Grubauera.
     
    12:07
    Vladislav Kameněv mohl skórovat v blízkosti pravé tyče, kde rychle vystřelil zápěstím, jeho následná střela zápěstím ale byla zablokována jedním z hráčů Kings.
     
    12:45
    Samuel Girard odvedl v obraně skvělou práci, když střelu Kings přizvedl do ochranné sítě a Philipp Grubauer vzápětí nemusel zasahovat. Hra byla přerušena.
     
    13:18
    Nikita Zadorov vypálil na vrcholu pravého kruhu a jeho tečovaná střela poté těsně minula přední pravou tyč! Jonathan Quick zřejmě zasáhl levým betonem a stále zůstává v bráně nepřekonán.
     
    14:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Joakim Ryan na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho střela se od přední levé tyče odrazila do brankoviště, čehož využil TYLER TOFFOLI, a bekhendem puk zametl z dorážky do prázdné brány! Asistence: Alex Iafallo a Joakim Ryan.
    14:01 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    15:16
    Puk byl sražen mezi střídačky a po přerušení hry následuje komerční přestávka. Hokejisté Los Angeles Kings během posledních okamžiků zabrali a vedou 1:0.
     
    15:47
    Kings se pokusili navýšit jednobrankové vedení střelou z pravého kruhu pro vhazování, Philipp Grubauer ale zasáhl vyrážečkou a puk skončil na opačné straně ledové plochy.
     
    16:12
    Valerij Ničuškin vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a Jonathan Quick toho příliš mnoho neviděl, přesto dokázal kotouč vkleče zastavit.
     
    17:26
    Austin Wagner nabral velkou rychlost a podél střídaček se snažil puk zavést do útočného pásma Los Angeles Kings, jenže do cesty se mu postavil jeden z protihráčů.
     
    18:30
    Erik Johnson vyhrál souboj v levém rohu obranného pásma Colorada a hokejisté Avalanche poté podél hrazení úspěšně rozehráli, ke střele se ale nedostali.
     
    18:58
    Adrian Kempe předvedl nádhernou individuální akci, když se mezi dvěma protihráči protáhl do útočného pásma a mohl skórovat v blízkosti pravé tyče, jenže jeho bekhendové zakončení těsně minulo bránu! Mohlo to být o dva góly.
    18:58 Adrian Kempe teď uchvátil fantastickou individuální akcí!
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Tým Colorada měl během úvodní třetiny střetnutí pod širým nebem obrovskou střeleckou převahu a v jeden okamžik vedl už 11:1 na střely na bránu, jenomže hráči Kings vzápětí zabrali a dokázali skórovat, když se poté z dorážky prosadil Tyler Toffoli. Skóre po první třetině utkání zní. Colorado Avalanche 0 Los Angeles Kings 1.
    Slavnostní buly dnešního zápasu pod širým nebem obstaral pes
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:07.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 15-7; Zablokované střely: 5-2; Vhazování: 59%-41%; Hity: 9-10; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Jonathan Quick během úvodní části utkání pochytal všech 15 střel Colorada a jeho tým vstupuje do druhé třetiny s jednobrankovým vedením. Prosadil se Tyler Toffoli.
     
    20:36
    Erik Johnson vypálil po zakázaném uvolnění Kings na ose útočného pásma od modré čáry a jeho rána s příklepem skončila na výstroji Jonathana Quicka.
     
    21:11
    Martin Frk na levém křídle vystřelil z kruhu pro vhazování a Philipp Grubauer na přední tyči zasáhl pravým betonem, aby následně puk zmrazil pod lapačkou.
     
    21:27
    Matt Calvert zamíchal s pukem v pravém kruhu pro vhazování a jeho následná střela zápěstím minula vzdálenější levou tyč brány, kterou hájí Jonathan Quick.
     
    21:59
    Colorado vyhodilo puk podél trestných lavic na zakázané uvolnění a následovalo vhazování po pravici brankáře Philippa Grubauera, který zatím inkasoval jednou.
     
    22:10
    Vzápětí se situace opakovala a Tyler Toffoli na levém křídle vypálil ihned po vhazování od modré čáry, jeho prudká rána ale byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    23:00
    Mikko Rantanen si potáhl puk z pravého kruhu na bod levého kruhu pro vhazování, odkud následně napřáhl ke střele zápěstím a puk minul přední levý horní roh brány.
     
    23:50
    Colorado vyhrálo pět utkání v řadě a jeho skvělou sérii v posledním utkání zastavil až Washington, který v Pepsi Center vyhrál těsně 3:2. Vítězný gól padl až v závěru.
     
    24:20
    Hokejisté Kings vystřelili z levého kruhu pro vhazování a Philipp Grubauer si s jejich střelou bez problému poradil, když ji na přední tyči podržel a přerušil hru.
     
    24:46
    Philipp Grubauer zastavil nahození z pravého křídla a Tyler Toffoli poté vypálil ihned po vhazování na vrcholu pravého kruhu, jeho střela ale byla zablokována.
     
    25:38
    Sean Walker si zpracoval puk před vrcholem pravého kruhu pro vhazování a poté napřáhl k rychlé střele s příklepem, která minula nad ledem přední pravou tyč.
     
    26:41
    Avalanche se ocitli na pravém křídle v postavení mimo hru a po přerušení následuje komerční přestávka. Los Angeles Kings vyrovnalo hru a vede nad Avs stále 1:0.
     
    27:09
    Gabriel Landeskog vystřelil ihned po vhazování na vrcholu levého kruhu, jeho následná střela zápěstím ale na Jonathana Quicka neprošla, protože byla zablokována.
     
    28:05
    Kings odpověděli prudkou střelou z vrcholu mezikruží, která mířila těsně nad ledem k pravé tyči, Philipp Grubauer ale skvěle zasáhl a levým betonem ji vyrazil.
     
    28:40
    Alex Iafallo vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho prudká střela skončila v náručí Philippa Grubauera. Brankář Avalanche šel rychle do kolen a puk podržel.
     
    29:06
    Nikita Zadorov se pokusil vyrovnat prudkou střelou od modré čáry, jeho rána s příklepem ale minula pravou tyč brány a Jonathan Quick situaci kontroloval.
     
    29:58
    Kotouč se nyní nebezpečně odrážel před bránou Philippa Grubauera, hokejisté Los Angeles Kings se ale do zakončení dostat nedokázali a skóre zůstává 0:1.
     
    30:34
    Trevor Lewis na pravém křídle vystřelil od modré čáry a jeho táhlý pokus minul vzdálenější levý horní roh brány brankáře Philippa Grubauera. Avs těsně prohrávají.
     
    30:59
    Philipp Grubauer zastavil střelu Kings z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku bývalého brankáře Washingtonu následuje krátká komerční přestávka.
    Skóre dnešního zápasu pod širým nebem stále určuje jeden gól
     
    31:57
    Kings jsou během prostřední části utkání mnohem živějším týmem, jenže zatím se jim jednobrankový náskok nepodařilo navýšit. Zatím je to souboj brankářů.
     
    32:48
    Avalanche přenášeli hru podél útočné modré čáry z pravého křídla doleva, jenže Tyler Toffoli se skvěle vložil do jejich kombinace a dostal puk do neutrální zóny.
     
    33:59
    Matt Calvert se z ničeho nic řítil sám na bránu po přihrávce Iana Colea, jenže uspěchal zakončení a jeho prudká střela z mezikruží minula pravý horní roh brány! Brankář Kings zasáhl levým ramenem.
     
    34:59
    Drew Doughty nahodil puk do útočného pásma a jeho bekhendové nahození skončilo na hokejce jednoho z hráčů Avalanche, který mohl rozehrávat.
     
    35:37
    Samuel Girard vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela s příklepem byla tak prudká, že ji Jonathan Quick nedokázal udržet, dorážka ale nepřišla.
     
    36:56
    Ryan Graves se dostal do zakončení v prostoru mezikruží a jeho bekhendová střela skončila v náručí Jonathana Quicka. Následuje komerční přestávka.
     
    37:02
    Colorado na pravém křídle vypálilo od modré čáry a Jonathan Quick šel rychle do kolen, aby jejich prudkou střelu s příklepem podržel v náručí a přerušil hru.
     
    37:29
    Anže Kopitar a Tyler Toffoli v rychlém sledu vystřelili na pravém křídle útočného pásma Kings, obě střely hokejistů Los Angeles ale byly nepřesné a skončily mimo.
     
    38:01
    Colorado potřetí v této třetině nepřesně rozehrálo podél trestných lavic a po odpískání zakázaného uvolnění následovalo vhazování po pravici Philippa Grubauera.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SAMUEL GIRARD se teď dostal v rychlém sledu k třem střelám, když nejprve vypálil od modré čáry a Jonathan Quick nedokázal jeho prudkou ránu s příklepem podržet, vzápětí pak přišly dvě střely z vrcholu mezikruží a druhá z otočky poté zamířila pod horní tyč – 1:1! Asistence: Mikko Rantanen.
    39:18 Samuel GIRARD - 1:1
     
    39:58
    Cale Makar se skvěle uvolnil na vrcholu pravého kruhu a jeho následná střela zápěstím mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány Kings, jenže se od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
    39:58 Cale Makar se nádherně uvolnil a orazítkoval horní tyč!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Colorado si vytvořilo v závěru prostřední části obrovský tlak a Samuel Girard se dostal v rychlém sledu k třem střelám, z nichž poslední přinesla krátce před druhou přestávkou vyrovnávací gól. Necelé dvě sekundy před koncem druhé třetiny navíc mohl přijít obrat, jenomže Cale Makar po fantastickém uvolnění orazítkoval horní tyč. Skóre po druhé třetině zápasu pod širým nebem tedy mluví. Colorado Avalanche 1 Los Angeles Kings 1.
    Jedinečné nahlédnutí do kabiny hokejistů Colorada Avalanche
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:05.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 26-12; Zablokované střely: 10-6; Vhazování: 56%-44%; Hity: 21-21; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Anže Kopitar vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny, na které se proti němu sklonil Nathan MacKinnon. Do závěrečné části vstupujeme za vyrovnaného stavu.
     
    40:19
    Kings mířili střelou z levého křídla do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Philipp Grubauer měl ale čistý výhled a předvedl pěkný semafor.
     
    41:28
    Joonas Donskoi si sjížděl z pravého křídla nebezpečně před bránu, nakonec se ale uvolnit nedokázal a na přední pravé tyči se do zakončení nedostal.
     
    42:33
    Austin Wagner se z pravého křídla fantasticky natlačil před bránu Avs a z blízkosti orazítkoval vzdálenější levou tyč! Philipp Grubauer se poté srazil s Ianem Colem a zřejmě se zranil. Srážka.
    42:33 Austin Wagner nabral rychlost a z blízkosti pak trefil tyč!
     
    42:33
    Střídání v týmu Colorado Avalanche: ze hřiště odchází Philipp Grubauer, přichází Pavel Francouz.
    42:33 Pavel Francouz nyní musel nahradit Philippa Grubauera
     
    43:09
    Pavel Francouz si připsal první zákrok, když vyrazil střelu Alexe Iafalla, a následná dorážka Kings z levého kruhu pro vhazování minula přední levý horní roh brány.
     
    44:37
    Ian Cole rychle vystřelil na vrcholu mezikruží a Jonathan Quick skvěle zasáhl levým betonem! Avalanche se vzápětí dostali u pravé tyče brány k dorážce, puk ale skončil mimo a stále je to 1:1.
     
    45:34
    Nathan MacKinnon operoval s pukem v pravém kruhu pro vhazování, jenže byl tísněn a u hrazení se ke střele dostat nedokázal, jelikož byl zády ke hře.
     
    46:49
    Matt Calvert vystřelil z levého kruhu pro vhazování a po zákroku Jonathana Quicka levým betonem poté přišla dorážka, Pierre-Édouard Bellemare ovšem neuspěl a brankář Kings zmrazil puk pod lapačkou. Reklamní brejk.
     
    47:55
    Brankář Jonathan Quick si zpracoval prudké nahození Avalanche ze středního pásma hokejkou a poté měl spoustu času na rozehrávku, kolem něho nebyl nikdo.
     
    48:55
    Adrian Kempe vystřelil z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela skončila v ochranné síti. Brankář Pavel Francouz zatím drží po vystřídání čisté konto.
     
    49:10
    Blake Lizotte fauloval v levém rohu obranného pásma Kings a byl vyloučen na dvě minuty za držení. Trest.
     
    49:27
    Colorado nyní podruhé v střetnutí faulovalo ihned po vyloučení na straně Kings a André Burakovsky dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Opět hra 4 na 4.
     
    49:50
    Nathan MacKinnon vyrazil podél střídaček do rychlého protiútoku a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která skončila v ochranné síti.
     
    51:12
    Blake Lizotte se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a poté na levém křídle vystřelil z úhlu, jeho střela zápěstím ale skončila v náručí Pavla Francouze.
     
    51:27
    Pavel Francouz teď po obrovském závaru před bránou nemusel zasahovat a vyloučený André Burakovsky už je také zpět na ledě. Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    52:58
    Nathan MacKinnon na levém křídle vypálil téměř od modré čáry a jeho táhlý pokus skončil v náručí klečícího Jonathana Quicka. Následuje komerční přestávka.
     
    53:46
    Trevor Moore vypálil na vrcholu levého kruhu a jeho rána mířila ke vzdálenější pravé tyči, Pavel Francouz byl ale připravený a puk vyrazil levým betonem. Stále 1:1.
     
    54:31
    Jonathan Quick válel v brankovišti sudy, jenže Avalanche z dorážky minuli pravou tyč brány!
     
    55:32
    Nathan MacKinnon teď vystřelil na vrcholu mezikruží a dobře mířil k pravé tyči, Jonathan Quick ale předvedl semafor, po kterém následuje komerční přestávka.
     
    56:38
    Dnešní utkání sleduje 43574 diváků.
     
    57:18
    Nikita Zadorov vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho následná střela zamířila nad bránu a vypadá to, že se dočkáme přídavku, tedy prodloužení. Stav utkání je v závěru stále vyrovnaný.
     
    58:29
    Dustin Brown mohl rozhodnout střelou z bodu levého kruhu pro vhazování, jenže jeho následná prudká střela zápěstím byla zablokována. Důležitý zákrok obránce.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI se fantasticky uvolnil na vrcholu mezikruží a následně prudkou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Pavla Francouze k pravé tyči! Jeho druhý gól v zápase, který zřejmě bude vítězný. Kings vedou. Asistence: Anže Kopitar.
    59:05 Tyler TOFFOLI - 1:2
     
    59:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI si nabruslil na přihrávku Anžeho Kopitara a z vrcholu pravého kruhu pro buly pak zamířil do prázdné brány Avalanche – je to 1:3! Hattrick! Asistence: Anže Kopitar a Alex Iafallo.
    59:55 Tyler TOFFOLI - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Samuel Girard sice těsně před koncem druhé třetiny odpověděl na úvodní gól Tylera Toffoliho z patnácté minuty utkání, jenže útočník Los Angeles Kings vstřelil během poslední minuty další dva góly a zkompletoval hattrick. Pavel Francouz na začátku třetí třetiny utkání musel nahradit zraněného Philippa Grubauera. Konečný výsledek. Colorado Avalanche 1 Los Angeles Kings 3.
    Tyler Toffoli vsítil hattrick a Colorado podruhé v řadě prohrálo
     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-23; Zablokované střely: 18-9; Vhazování: 55%-45%; Hity: 24-25; Přesilové hry: 0/2-0/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Tyler Toffoli (LAK) 3+0
    2. Jonathan Quick (LAK) 32 zák., 1 gól, 97,0%
    3. Samuel Girard (COL) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Francouz (COL) 17 minut, 6 zákroků, 1 gól, 85,7%
    Martin Frk (LAK) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:04 (05:06:29)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Girard (Rantanen) – 15. Toffoli (Iafallo, J. Ryan), 60. Toffoli (Kopitar), 60. Toffoli (Kopitar, Iafallo)


    Colorado Avalanche: Grubauer (43. Francouz) – Graves, Makar, E. Johnson (A), Girard, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Donskoi, Compher, Landeskog (C) – Calvert, Bellemare, Ničuškin – Kameněv, Jost, Nieto. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Martinez, Walker, J. Ryan, Roy, MacDermid – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – Frk, J. Carter (A), A. Kempe – D. Brown, Lizotte, Moore – Lewis, Amadio, Wagner. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Tom Chmielewski. Čároví: Greg Devorski, Shandor Alphonso

    Diváci: 43574
    thejrc.org