České Budějovice – Svarog Teplice 2:5 (kon.) | Interobal Plzeň – FTZS Liberec 6:5 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
2:5 (1:2)
Svarog FC Teplice
Neděle 16.02.2020, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo 17. kolo VARTA Futsal ligy. Děkuji za pozornost a u dalšího reportu se budu opět těšit. Hezký zbytek nedělního večera. (20:24:23)
     
    Dnešní zápas ukázal, jak dokážou být domácí zarputilí. Teplice svou aktivitou a trpělivostí dokázaly zápas uhrát a odváží si cenné tři body. Pozorný fanoušek si mohl všimnout, že domácím v poslední desetiminutovce docházely síly, což souviselo s jejich koncentrací na zápas. Hosté prokázali kvalitu, nicméně je nutné říct, že jim chyběl poslední krok – přesnost v zakončení.
     
    Konec zápasu.
     
    38:30
    Další střela Černého, kterou likviduje dnes velmi dobře chytající Lerch. Domácí ztrácejí zodpovědnost a hosté z toho těží.
     
    37:25
    Hosté nyní ukázaly kvalitu, když si v bezvýchodné situaci, kdy je domácí dobře zatlačili u své branky, dokázaly vytvořit brejk na jehož konci byl Benát, který se sprintem vrátil, aby zamzeil golu do prázdné branky.
     
    37:07
    Žlutou kartu dostává Benát (Dynamo PCO České Budějovice).
     
    33:29
    Teplice právě vstřelily branku!
    Lerch nejprve zlikvidoval první střelu Černého, který vypálil odražený balon znovu na bránu. Do cesty se postavil Hric, který si míč srazil do branky. Smůla pro domácí.
     
    32:48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Závaru před domácí brankou využívá César. Pouzar nezachytil otočku Djaelsona, který posunul na Césara, který fotbalovými jesličkami posílá míč za záda Lercha
     
    30:59
    Domácí cítí šanci a vyrovnávají tlak hostů.
     
    29:28
    Teplice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je OSSORIO. Asistence: Litvinov. Z pravé strany poslal Litvinov křižnou přihrávku na volného Ossoria, který se odpoutal od Hrice a balon chladně uklidil do prázdné branky.
     
    28:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HRIC. Z přímého kopu vyrovnává Hric! Přímému kopu předcházela šance Pouzara, který se řítil na brankáře, ale při střele byl faulován. Míč si postavil Hric a nekompromisní ranou levačkou iklidil míč do pravého rohu branky. Srovnáno 2:2
     
    27:08
    Sledujeme vyrovnané utkání, kdy ani jeden z celků nechce chybovat. Domácí velmi dobře blokují téměř všechny střely. Domácí se dostávají do šancí zatím sporadicky.
     
    26:00
    Lerch je velice pozorný. Střelu Claudinha opět likviduje na roh. Obecně Claudinho patří k nejaktivnějším hráčům v týmu Teplic.
     
    24:50
    Průnik dua Hrice a Slámy. Sláma sklepnul Hricovi, který se řítil na brankaře středem. Z trajektorie branky ho vytěsnil Ossorio, a Hric tak zakončoval pouze z velkého úhlu.
     
    21:10
    Teplice se s tím nemažou a hned od začátku zejí aktivitou. Po krásné kombinaci se dotal Claudinho až před golmana, kterého ošálil takzvaným lobem. Míč letěl do branky, kde ho vykopl z čáry navrátilec Lengyel.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Teplice měly jasný cíl, přijet do Budějovic a udělat rychlý proces. Domácí, ale dobře zachytili začátek zápasu a ujali se vedení. Teplice se nenechaly brankou zaskočit a navýšily tempo, které vyvrcholilo dvěma brankami. Následně jsme viděli šance na obou stranách, tyč u hostů i domácích a břevno na straně hostů. V závěru poločasu mohl srovnat z brejku Hrbáč, který minul.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    18:10
    Břevno trefuje Baran, který po přisunutí Césara otestoval konstrukci Lerchovi branky. Štěstí pro domácí.
     
    17:35
    Z přímého kopu Pouzar trefuje dobře postaveného brankaře. Škoda.
     
    14:59
    Do prázdné branky stačilo uklidit Djaeslonovi míč putující z levé strany hřiště. Kde se vzal, tu se vzal Benát, který ale nedopustil navýšení skóre hostů.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    12:35
    Zvoníme! Hric napálil ze slušné vzdálenosti po zemi míč do tyče. Brankař Dieago má dobře postavenou branku.
     
    12:33
    Oddechový čas pro hosty.
     
    10:52
    Teplice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je BARAN. Asistence: Černý. Neskutečné, během 30 vteřin hosté otáčejí kolem zápasu. Hráči minulého golu si vyměnili role. Černý zleva poslal Baranovi nabídku, která se nedala odmítnou. Baran hlavičkou posílá Teplice do vedení.
     
    10:24
    Teplice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ČERNÝ. Asistence: Baran. To je smůla. Domácí z rozhrávky inkasují. Baran zachytil balon, přistrčil ho Černému, který ranou pod víko srovnává.
     
    09:25
    Teplice mají vskutku rychlé první kroky. Je znát zahraniční akvizice, nicméně domácí jsou pozorní a zatím vše zvládají pokrýt.
     
    8:40
    Hric zkoušel na dálku nachytat hostujícího brankaře, který byl pozorný a nenechal se napálit.
     
    06:19
    Závan před hostující brankou, Benát se smýkl po levé straně obránci, opět si stáhl míč podrážkou, ale zopakovat zakončení na zadní se mu již nepovedlo. Zajímavá šance.
     
    04:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je BENÁT. Asistence: Sláma. Z brejku hostů je branka domácích. Sláma posunul do leva na Benáta, který naznačil střelu, stáhnul si míč podrážkou a levačkou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Geniální.
     
    02:50
    Střela Benáta z přímého kopu letí vysoko nad.
     
    02:01
    Tato je velice aktivní na levé straně. Další střela a krásný zákrok brankaře.
     
    01:17
    První střela zápasu vyslána z nohy Césara. Lerch předvedl pohotový zákrok!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dobrý večer, dámy a pánové, vítám Vás u dnešního přenosu nejvyšší futsalové VARTA ligy. Čeká nás utkání, ve kterém na jedné straně hosté z Teplic přijeli do Budějovic pro jasné tři body, a na straně druhé domácí PCO Dynamo, které se pokusí hostům cestu ke třem bodům, co nejvíce znepříjemnit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Štěpán Prokeš

    Branky: 5. Benát (Sláma), 29. Hric – 11. Černý (Baran), 11. Baran (Černý), 30. Ossorio (Litvinov), 33. César (Djaelson), 34. Hric (vla.)

    Karty:   38. Benát (CEB)


    Dynamo PCO České Budějovice: Lerch – Pouzar, Mašát, Hric – Benát, Sláma, Hrbáč
    Svarog FC Teplice: Dieago – Hůla, Žolcer, César, Claudinho, Černý (K), Baran, Litvinov, Tato, Kunzl, Djaelson, Šebek, Mario

    Rozhodčí: Rygl – Matyš. Delegát Chyba
    thejrc.org