Innsbruck – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 16.02.2020, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, ANTONÍN BOŘUTA vyvezl kotouč až do útočného pásma, počkal si na správný moment a pak procedil střelu mezi nohama jednoho z bránících hráčů, který na brankové čáře zkoušel zasáhnout.
     
    38:48
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy Orli jasně kontrolovali hru, darují soupeři na zlatém podnose snižující trefu. McRae vyrobil v rozehrávce hrubku, volný puk sebral JOHN LAMMERS a tváří v tvář Grohovi chladnokrevně skóruje. Bez asistence.
     
    34:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovku a vede už o dvě branky, vůbec poprvé v nadstavbě. Lví podíl na tomhle gólu má Luciani, který na sebe natáhl dva hráče soupeře, následně prostrčil puk před branku a tam najednou stáli tři znojemští hráči proti jedinému obránci. PARKER BOWLES to vzal na sebe, vyjel si před brankáře a šikovným bekhendem do protipohybu skóruje. Asistence: Anthony Luciani, Antonín Bořuta.
     
    09:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Za svou aktivitu jsou Znojemští odměněni druhou trefou. Burlon dostal na modré čas a prostor a jeho nahození šikovně tečoval mimo dosah brankáře TOMÁŠ SVOBODA. Útočník Orlů to neměl jednoduché, stál zády k brance, ale přesto si dokázal poradit. Asistence: Brandon Burlon, Anthony Luciani.
     
    06:51
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno, domácí svou druhou přesilovku využívají. Na modré čáře se Snuggerud zbavil protihráče, posunul kotouč na levé křídlo a JOEL BRODA prudkým švihem propálil Groha. Asistence: Luc Snuggerud, Jan Lattner.
     
    04:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení chvíli po ubráněném oslabení. Z vlastního pásma vyslal Sova přihrávku do jízdy ANTHONYMU LUCIANIMU, který udělal pár rychlých kroků a příklepem ke vzdálenější tyči propálil Darlinga. Asistence: Aleš Sova, Tomáš Svoboda.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. Broda (Snuggerud, Lattner), 39. Lammers – 5. Luciani (Sova, Svoboda), 10. Svoboda (Burlon, Luciani), 35. Bowles (Luciani, Bořuta), 60. Bořuta


    HC TWK Innsbruck: Darling (Huber) – Guimond, Boivin, Cuma, Snuggerud, Bär, Vallant – Thörnberg, Spurgeon, Lammers – Broda, Herbert, Paulweber – Lattner, Zajc, Kromp – Ludin.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Biernat) – Bořuta, Čermák, Sova, Burlon, Doherty, Mikliš, Jonáš – Svoboda, McRae, Luciani – Matuš, Flick, Berisha – Bowles, Bartoš, Vopelka – Novák, Češík, Oščádal – Gago.

    Rozhodčí: Berneker, K. Nikolić – Nothegger, Martin
    thejrc.org