NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:3 (2:2, 0:0, 1:1 - 1:0)
Dallas Stars
Pondělí 17.02.2020, 00:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:48 Arťom ANISIMOV - 4:3
     
    63:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bonusový bod zůstane na kanadské půdě! Gurjanov propadl na útočné modré čáře, kde odvedl vynikající práci Tkachuk. Mladý útočník navrch pohotově vysunul ARŤOMA ANISIMOVA a ten v úniku bekhendem zvedl puk mimo dosah Chudobinovy lapačky. Asistence: Brady Tkachuk.
    54:49 Joe PAVELSKI - 3:3
     
    54:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další z mnoha velkých šancí Stars už domácí tým bez gólové úhony nepřežil! Heiskanen zavezl puk do útočného pásma a přenechal ho Seguinovi. Ten zleva okamžitě přihrál JOE PAVELSKIMU a bývalý kapitán San Jose z osy hřiště prostřelil Andersona. Asistence: Tyler Seguin, Miro Heiskanen.
    49:59 Tyler ENNIS - 3:2
     
    49:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Takřka přesně v polovině třetí třetiny se v Canadian Tire Centre potřetí slaví! Colin White převzal od Chabota přihrávku na osu hřiště. Po přejetí útočné modré roztáhl hru doleva na Bathersona a TYLER ENNIS jeho vyraženou střelu bekhendem dorazil do odkryté branky. Bez asistence.
    18:43 Stephen JOHNS - 2:2
     
    18:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Radost Senátorů z vedoucí branky trvala opravdu jen krátkou chvíli! Tyler Seguin vyhrál vhazování nad Paulem, Heiskanen vzápětí posunul puk STEPHENU JOHNSOVI a ten přesnou dělovkou od modré zavěsil ze svého pohledu k odkryté levé tyči. Asistence: Miro Heiskanen, Tyler Seguin.
    18:10 Brady TKACHUK - 2:1
     
    18:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sto deset vteřin před koncem prvního dějství se domácím podařilo otočit skóre! Jean-Gabriel Pageau nejprve vydoloval puk ze souboje u hrazení a pak se postaral o nahození od modré čáry. To se od Johnse odrazilo k Duclairovi a ten během okamžiku předložil gólovou přihrávku pro BRADYHO TKACHUKA. Asistence: Anthony Duclair, Jean-Gabriel-Pageau.
    07:36 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:1
     
    07:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Učebnicová souhra na jeden dotek končí přesilovkovým gólem na 1:1! Během malého okamžiku se do kombinace zapojilo všech pět hráčů v červeném. Tkachuk vše zakončil nahrávkou z úrovně brankové čáry a JEAN-GABRIEL PAGEAU ranou bez přípravy zaznamenal dvaadvacátý gól v ročníku. Asistence: Brady Tkachuk, Thomas Chabot.
    03:03 John KLINGBERG - 0:1
     
    03:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se šťastně dostávají do vedení! Benn přihrál po prknech směrem k modré čáře, odkud nahodil JOHN KLINGBERG a od projíždějícího Zajceva se puk zčistajasna odrazil do protipohybu bezmocného Andersona. Asistence: Jamie Benn, Jason Dickinson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Pageau (B. Tkachuk, Chabot), 19. B. Tkachuk (Duclair, Pageau), 50. Ennis, 64. Anisimov (B. Tkachuk) – 4. J. Klingberg (Ja. Benn, Dickinson), 19. Johns (Heiskanen, Seguin), 55. Pavelski (Seguin, Heiskanen)


    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – DeMelo, Chabot (A), N. Zajcev, Reilly, Goloubef, Hainsey (A) – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Naměstnikov – Duclair, Anisimov, N. Paul – Sabourin, White, Ennis.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – J. Klingberg (A), Lindell, Johns, Heiskanen, R. Polák, Oleksiak – Perry, Seguin, Hintz – Gurjanov, Dickinson, Ja. Benn (C) – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Robertson, Pavelski, Janmark.

    Rozhodčí: Rank, Hanson – Barton, Racicot

    Diváci: 13 150
    thejrc.org