Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
4:6 (2:1, 2:4, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 20.02.2020, 18:00 • ZS Eden, Praha • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 17. kolo
Partner:
     
    Hosté dokázali potvrdit svůj náskok a vítězí na ledě v Edenu po zajímavému průběhu 4:6. Slávisté sice třikrát vedli, ale na vítězství to v dnešním zápase nestačilo. Karlovy Vary tak oplácí Slavii porážku z prvního vzájemného střetnutí. (19:58:54)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Vogel – 2 min., pozdní dohrání).
     
    59:20
    Ještě jeden zákrok pro Tomáše Voleveckého, který situaci nekomplikoval a podržel kotouč na svém betonu.
     
    58:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté zřejmě rozhodují dnešní duel na ledě v Edenu. Matas dokázal bekhendem předat kotouč skrz osu hřiště na kapitána JANA BOTOŠE, který se trefuje přesně mezi betony brankáře Voleveckého – 4:6. Asistence: Ondřej Matas a Lubomír Kupčo.
     
    57:11
    Ondřej Príhoda mohl definitivně rozhodnout dnešní klání, ale v úniku nedokázal trefit Voleveckého branku. Velká škoda pro Energii.
     
    56:41
    Mikuláš Skoupý protečoval přihrávku Jakuba Drába do útočné třetiny hřiště a o puk se urputně bojuje za karlovarskou brankou.
     
    55:35
    Čas utíká velice rychle a Slavia se stále nedokázala dostat do vyloženější pozice. Energie účinně brání prostor před vlastní brankou a slávisté se dostávají pouze k nahozením z velké vzdálenosti.
     
    53:40
    Karlovy Vary se dostaly do útočného pásma a drží kotouč daleko od Pavlovicovy branky. Slavia se nemůže dostat na delší časový úsek k puku.
     
    52:45
    Oba celky nyní několikrát zachybovaly v přechodové fázi. Ztráty kotoučů na obou stranách tak zapříčinily nepříliš pohlednou pasáž.
     
    51:17
    Další nahození z hokejky sešívaných beků. Tentokrát to byl Tomáš Kluch. Před brankou se ještě snažil hlídkovat Skoupý, ale karlovarští beci dokázali dobře vyčistit prostor před Pavlovicem.
     
    50:19
    Na větší brankovou příležitost ve třetí třetině stále čekáme. Slavii se nedá upřít snaha, ale Karlovy Vary zatím velice dobře brání a občas také vyráží do rychlých brejků. Jeden z nich nyní zakončil Príhoda do brankáře Voleveckého.
     
    49:04
    Karlovy Vary ale vzdorují a zatím efektivně zachytávají spoustu sešívaných pokusů o proniknutí do útočného pásma.
     
    47:28
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ale převážně to je sešívaný celek, kdo diktuje tempo hry. Nyní se slávisté znovu nastěhovali před Pavlovice a znovu z toho byl pokus Hrdličky. Brankář Pavlovic znovu zasahuje.
     
    45:45
    Další střela sešívané družiny od modré čáry. Pavlovic si dokázal najít výhled a v klidu zachytil kotouč do rukavice.
     
    45:21
    Jakub Hrdlička nahodil kotouč před Pavlovice, kterého se snažil tečí překonat Štancl. Sražená střela ale zamířila mimo branku.
     
    43:25
    Matěj Zeman nyní znepříjemnil rozehrávku obránci Jakubu Drábovi, kterému ujel kotouč směrem k sešívané brance. Volevecký však byl připraven a betonem posunul puk za slávistickou klec.
     
    42:01
    Kapitán domácího celku Kluch si nepočínal příliš povedeně na útočné modré a sešívaní hokejisté museli zařadit zpátečku. Nakonec ale Energie z kontru zahrozit nedokázala.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 9. Brummel (Štancl, Stejskal), 16. Skoupý (Hofmann, Stejskal), 23. Štancl (Vlasák), 40. Skoupý (Štancl) – 14. März (Botoš, Matas), 21. Šmajda (Zeman, Sapoušek), 32. Šmajda (Houdek, Sapoušek), 35. Príhoda (Šlechta, Dorot), 38. Bulka (Kupčo, Príhoda.), 59. Botoš (Matas, Kupčo)


    HC Slavia Praha: Pittr (38. Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal
    HC Energie Karlovy Vary: Kubát (23. Pavlovic) – Dorot, Houdek (A), Anton, Bulka, Hohl, Vogel, Havlík – Kupčo, Šlechta, Šmajda, Príhoda, Matas, Botoš (C), Sapoušek (A), März, Zeman

    Rozhodčí: Glanc – Kučera, Kubíček

    Diváci: 43
    ocianews.com