Barys – Ufa 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 8:1 (kon.)
Omsk – Jokerit 1:2 (3:4 po s.n.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 21.02.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:21:53)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Filippi (Magnitogorsk) 1+1, 3 střely, čas na ledě 15:21
    Andrej Nestrašil (Magnitogorsk) 1+0, 4 střely, čas na ledě 15:33
     
    Dnešní utkání sledovalo 7 230 diváků.
     
    Střely na branku: 37 – 22
     
    Je dobojováno. Domácí porážejí hosty 3:1 a zapisují důležité body do tabulky. Hosté sice v závěru snížili na rozdíl jediné branky, ale Magnitogorsk ihned znovu navýšil náskok a ten si už udržel až do konce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Poslední sekundy, troufám si napsat, zápasu.
     
    58:49
    Domácí drží puk ve vlastním pásmu a nyní se už dostávají na druhou stranu. Hosté tak musejí zakládat svou akci od svého brankáře.
     
    58:31
    Branka hostů je prázdná!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Hosté se snaží znovu o kontaktní branku, ta zatím nepřichází. Domácí se nikam neženou a kontroují výsledek.
    55:30 Brandon KOZUN - 3:1
     
    55:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ovšem záhy jdou domácí znovu na dvoubrankový náskok a jsou zase o něco blíže vítězství. BRANDON KOZUN tečoval před Šaryčenkovem nahození Mozjakina a dává klid na domácí hokejky – 3:1. Asistence: Sergej Mozjakin a Andrej Loktionov.
    55:13 Pavel KULIKOV - 2:1
     
    55:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A nyní už to neplatí, je to o jeden gól. PAVEL KULIKOV si sjel na levou stranu a poté zakončil do odkryté domácí branky. Nižněkamští jsou tak svému soupeři na dostřel a ještě mají šanci – 2:1. Asistence: Alexandr Černikov.
     
    54:40
    Posledních pět minut třetí třetiny, hosté stále ztrácejí dvě branky a už jim ke srovnání stavu skóre příliš mnoho času nezbývá.
     
    54:11
    Pasáž hry, kde se ani jeden tým nedostal do ohrožení branky soupeře. Nyní mají kotouč na svých holích domácí a míří před hostující klec.
     
    51:47
    Nižněkamsk je v plném počtu.
     
    50:52
    Hosté se zatím velmi dobře brání a znovu vyhodili puk až před domácí branku. Hráči Magnitogorsku tak musejí další akci zakládat od své branky.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. A. Nestrašil (Filippi), 33. Filippi (Mozjakin, N. Kuljomin), 56. Kozun (Mozjakin, Loktionov) – 56. P. Kulikov (Černikov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Děmčenko) – J. Birjukov, Antipin (A), J. Jakovlev (A), Minulin, Dronov, Matuškin, Pivcakin – Mozjakin (C), Loktionov, Kozun – Potěchin, O'Dell, N. Kuljomin – Dorofejev, Filippi, A. Nestrašil – Timkin, Několenko, Ljubimov – Rožkov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Šaryčenkov (Barulin) – Bryncev, Šaripzjanov (C), R. Murphy (A), Rjasenskij, An. Sergejev (A), Volgin, Aťušov – Enlund, Chajrullin, Berglund – Z. Mitchell, White, Porjadin – Denis Kazionov, Šiksatdarov, P. Kulikov – Černikov, Grošev, Šarifjanov – Bikmullin.

    Rozhodčí: Bukin, Gamalej – Sazonov, Strelcov

    Diváci: 7 230
    ocianews.com