Vítkovice – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 21.02.2020, 19:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • Extraliga dorostu - play-down • 16. kolo
Partner:
     
    41:52
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Po obrovské šanci Matěje Burdy, který ale nakonec trefil pouze levou tyč branické branky hosté skórují. MATĚJ TRÖGNER obdržel na ose hřiště přihrávku od Marka Netolického a parádní trefou švihem vymetl pravou šibenici domácí klece. Tím i zkompletoval hattrick v dnešním zápase. Asistence: Marek Netolický.
     
    38:17
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté se štěstím přidávají čtvrtou branku a opět se dostávají do dvoubrankového vedení. Josef Haas svým zakončením z levé strany z otočky přesně našel úplně volného FILIPA DIVIŠE, který z první dorazil puk za záda přesouvajícího se Matiáše Peyerla. Asistence: Josef Haas.
     
    35:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Chvilku po buly našel Ondřej Šesták volného PATRIKA BAUERA, který povedeným zakončením k tyči překonal šumperského gólmana Milana Ryšavého. Vedení Moravanů je tak už pouze jednobrankové. Asistence: Ondřej Šesták.
     
    27:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu i první domácí branku! Ondřej Nápravník našel dobrou přihrávkou ze strany u pravé tyčky volného LUKÁŠE STRNADA, kterému stačilo už jen doklepnout puk za záda přesouvajícího se jesenického gólmana Milana Ryšavého. Asistence: Ondřej Nápravník.
     
    26:39
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Tak tohle udělal MATĚJ TRÖGNER parádně, šikovně se nacpal tělem před dvojici dojíždějících branických obránců a pohlednou kličkou do bekhendu obalamutil domácího gólmana Matiáše Peyerla. Šumperk tak vede už o tři branky! Asistence: Ondřej Peškar.
     
    11:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Po minutě a půl tu máme druhou hostují branku! Matěj Burda přihrávkou ze strany našel v prostoru mezikruží úplně volného MATĚJE TRÖGNERA, který zakončením pod víko branické branky upravil skóre na 0:2. Asistence: Matěj Burda.
     
    10:02
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté dokázali využít přesilovou hru a jdou tak do jednobrankového vedení. Na konci povedené kombinace stál Matěj Trögner, který puk ještě poslal na úplně volného MATĚJE BURDU, který povedenou trefou skóroval za záda přesouvajícího se Matiáše Peyerla. Asistence: Matěj Trögner, Adam Panáček.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 28. Strnad (Ondřej Nápravník), 36. Bauer (Šesták) – 11. Burda (Trögner, Panáček), 12. Trögner (Burda), 27. Trögner (Peškar), 39. Diviš (Haas), 42. Trögner (Netolický)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Kadlec) – Jiráček, A. Nápravník, Bucek (A), Šesták, Kalajev, Mašek, Frydrich – Král (C), O. Nápravník, Čečetka, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Šedivý) – Seidenglanz, Slabý, Kareš (A), Zavoral, Netolický, Blaško, Panáček – Burda, Peškar, Slováček, Kučera (C), Diviš, Trögner, Janech, Haas, Šucha

    Rozhodčí: Čáp – Kotlík, Kučera
    thejrc.org