Vladivostok – Riga 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 4:0 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 2:1 (2:1 po s.n.)
Soči – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 22.02.2020, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Lukáš SEDLÁK - 4:0
     
    55:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovku čtyř proti třem! Krásnou střelou pod horní tyčku se prosadil z pravé strany LUKÁŠ SEDLÁK! Asistence: Tomáš Hyka, Igor Isajev.
    54:37 Lukáš SEDLÁK - 3:0
     
    54:37
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté odvolali brankáře, ale hrubě chybovali a domácí vyrazili do útočného pásma. Jenže do jejich přechodu středního pásma zasáhl jeden z hráčů ze střídačky a rozhodčí tak uznávají gól, který nakonec ani nepadl! Autorem branky je LUKÁŠ SEDLÁK. Asistence: Vitalij Menšikov, Tomáš Hyka.
    50:29 Tomáš HYKA - 2:0
     
    50:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krasikov podruhé v utkání kapituluje! TOMÁŠ HYKA se prosadil z dorážky před brankovištěm, když doklepl odražený puk na levou stranu vymezeného území, kde si ho brankář ani útočící Sedlák vůbec nevšimli a starali se o "imaginární" kotouč u pravé tyče. Asistence: Andrew Calof.
    24:55 Nick BAILEN - 1:0
     
    24:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí dokonce v oslabení vyrazili do útoku a NICK BAILEN, jenž se vrátil z trestné lavice, svůj únik přetavil v úvodní gól zápasu! Asistence: Lukáš Sedlák, Dmitrij Alexejev.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 25. Bailen (Sedlák, Alexejev), 51. Hyka (Calof), 55. Sedlák (Menšikov, Hyka), 56. Sedlák (Hyka, Isajev)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (S. Galimov) – Bailen, Isajev, Kalinin, Karpuchin, Borodkin, Menšikov, Jasinskij, Alexejev – Sedlák, Hyka, Calof – An. Popov, Glinkin, Osnovin – Podkorytov, Stěpanov, Kosov – Fatějev, Tridčikov, Šarov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jokipakka, Loginov, K. Alexejev, Ilja Morozov, Jermakov, Děmidov, Jefremov, J. Chabarov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, J. Peltola – Zyrjanov, Česalin, Romancev – A. Jakovlev, Jurov, N. Korotkov.

    Rozhodčí: Bukin, Gamalej – Sazonov, Strelcov
    thejrc.org