Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:2, 0:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 22.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 18. kolo
Partner:
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji vám za pozornost a přeji krásný zbytek sobotního večera. (19:35:46)
     
    Třetí třetina patřila Havlíčkobrodským, kteří změnili svoji hru a zaslouženě snížili. Další šance ztroskotaly na Michaelu Schnattingerovi, který byl bezchybný. Kometa tedy bere tři body.

    Dnešní utkání bylo velmi vyrovnané, i když o soudu zápasu rozhodla druhá část. V ní byli lepším celkem hráči Komety Brno, kteří nastříleli tři branky v nerovnoměrném počtu hráčů na ledě, a tím položili základní kámen svého vítězství. Havlíčkův Brod se zlepšenou hrou zvedl, ale na víc, než jednu branku v poslední části to nestačilo. Velkým hrdinou se stal Michael Schnattinger, který deptal střelce Bruslařů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Tuček váhal s rozehrávkou, když ho málem o puk připravil Michal Nekvasil. Útočník Komety byl o chlup horší, a tak domácí ustáli horkou chvilku!
     
    58:37
    Brňané jsou před vlastním gólmanem, ale hra se rázem stěhuje na druhou stranu.
     
    58:02
    Tuče zastavil puk za svoji brankou, tam si ho berou obránci, jenž s velkou námahou dostali hrací předmět do středního pásma.
     
    57:23
    Martin Pigl si sjel na levý kruh, odkud vypálil hned z první. Proti jeho ráně se stačil přemístit domácí brankář, který má kotouč ve své rukavici!
     
    57:13
    Filip Tuček si připisuje rutinní zákrok, když našel puk ve své lapačce. Gólman Havlíčkova Brodu neměl problém se střelou zpoza modré čáry.
     
    56:30
    Šimon Báťa nahrnul puk na branku Schnattingera, který ho vyrazil před sebe. Volného kotouče se potom zmocnili jeho spoluhráči.
     
    56:20
    Domácí komando se snažilo o rychlý kontr, jenže ho zastavilo postavení mimo hru.
     
    55:34
    Šavlovačky o získání kotouče v pásmu hostí nakonec končí úspěšněji pro Kometu, která ihned zakládá útok. V něm byl Adam Horký, ten ale nepřekonal Filip Tučka mezi betony.
     
    54:43
    Kometa nyní měla dvě šance, ale ani jedny z nich nepřinesla kýženou branku, jež by zlomila odpor Havlíčkobrodských.
     
    53:42
    Bruslaři hýří pohybem a dělají značný rozruch ve hře svého protivníka. Teď se ke střele v pravého kruhu dostal Ivo Sedláček, Tuček byl připravený.
     
    53:19
    Michael Bačkovský mohl podruhé v krátkém sledu rozveselit svoji střídačku, ale v přímém souboji si nepřišel na gólmana brněnské Komety!
     
    51:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš, platí i tentokrát, když se prosazuje domácí tým! Josef Teplý nahrál na rozjetého MICHALA JANKA, který úspěšně vyřešil samostatný nájezd. Hráč Bruslařů zasunul kotouč mezi betony Michaela Schnattingera! Asistence: Josef Teplý a Petr Hrdlička.
     
    51:15
    Ivo Sedláček narýsoval nádhernou nahrávku na levý kruh. Tam stál Eduard Šalé, jenž z jedničky překonal Tučka. Oporu Havlíčkova Brodu zastoupila branková kostrunkce, tedy spojnice na levé straně jeho branky!
     
    50:35
    Poslední střídání se hraje opravdu na obě strany a je velkou škodou, že jsme neviděli prozatím gólovou radost u jednoho z týmů.
     
    49:01
    Na druhé straně se dobrou akcí prezentoval David Krejčí, ale jeho zakončení do bekhendu skončilo na betonech Schnattingera!
     
    48:55
    Eduard Šalé společně s Martinem Piglem byli v situaci dva na jednoho, jenže druhý jmenovaný nedosáhl na nahrávku do poloprázdné klece!
     
    48:38
    Další práce pro maskovaného hrdinu Brňanů, který výrazným dílem přispívá k vedení svého celku.
     
    48:05
    Šimon Báťa si nenašel cestu přes obránce Komety, a tak se hraje nahoru dolů.
     
    47:06
    Tak to je neuvěřitelný progres Bruslařů, kteří hrají velmi dobře. V další gólovce byl opět lepší Michael Schnattinger, jenž proti střele použil pravý beton!
     
    46:36
    Hosté jsou v pásmu před Filipem Tučkem, který si musí dávat veliký pozor. Nakonec z několika střel vychází jako vítěz brankář z Kotliny.
     
    45:29
    Mohlo to být o tři branky, když sám proti Michaelu Schnattingerovi byl Šimon Báťa. Hráč Havlíčkova Brodu se dostal do zakončení, ale vše vyřešil gólman Komety pravým ramenem!
     
    44:42
    Šimon Báťa svedl rychlostní souboj s jedním ze soupeřů, ale hrací předmět nezískal.
     
    43:59
    Hosté jsou u kotouče, ale aktivní domácí jim jsou ihned na bruslích, což se příznivcům v Kotlině musí líbit.
     
    43:16
    Kometa vyčkává na svoji šanci, když se prezentovala dalekonosnou nahrávkou. Útočník Brna, ale prudký pas nezpracoval.
     
    42:21
    Brňané jako by byli opaření hrou Bruslařů, kteří se herně zvedli. Domácímu týmu by prospěla branka, která by oživila utkání o vyšší úroveň.
     
    41:36
    Havlíčkův Brod vstoupil do poslední části hry zcela jinak, když se prezentuje výbornou hrou.
     
    40:54
    Gesto fair play ukázal domácí Adam Rauš, který odvolal faul na svoji osobu!
     
    40:33
    Filip Dymák společně s Adamem Raušem vytvořili dobrou situaci, ale Michael Schnattinger si poradil i tentokrát!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina patřila jednoznačně Kometě Brno. Hosté dokázali v prostřední části vstřelit tři braky, přičemž všechny padly v nerovnoměrném počtu na ledě. Havlíčkův Brod se snaží s nepříznivým stavem něco udělat, jenže proti tomu je bezchybný Michael Schnattinger. Třetí třetina začne přibližně v 19:04.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    V levém rohu se bojovalo o kus černé pryže. Nakonec si hrací předmět přivlastnili Brňané, kteří jeli vstříc Filipu Tučkovi. Gólman Bruslařů si pohlídal prostor u levé tyče.
     
    39:04
    Domácí tým zahrál na zakázané uvolnění, takže se bude vhazovat po pravé ruce Filipa Tučka.
     
    37:50
    Bruslaři ujeli ve vlastním oslabení, jenže Brňané celou akci dojeli a nepustili tak, Bruslaře do přesného zakončení.
     
    37:06
    Hosté nepříjemně kombinují před Tučkem, když obrana Havlíčkova Brodu má plno nohy a ruce práce s rozebírání volných hráčů.
     
    36:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Besmák – 2 min., hákování).
     
    35:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňanům se vyplácí hra v nerovnoměrném počtu i tentokrát, když střílí pátou branku! Patrik Fajmon vypálil z osy hřiště hned z jedničky, když plachtící puk tečoval mimo dosah Filipa Tučka MARTIN PIGL! Asistence: Patrik Fajmon a Eduard Šalé.
     
    35:10
    Eduard Šalé prohodil žabičku na Patrika Fajmona, který nezakončil nad rameno Filipa Tučka. Maskovaný mladíček předvedl důležitý zákrok pro svůj tým.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlavšr – 2 min., sekání).
     
    33:55
    Pokus od modré čáry zastavil na poslední chvíli Michael Schnattinger pravým betonem.Byla to vskutku výborná střela, ale ještě lepší zákrok gólmana z jihomoravské metropole.
     
    33:14
    Nepřesnost v hostující rozehrávce nekončí potrestáním Bruslařů, kteří byli trochu zaskočeni. Nicméně celek z Kotliny je v pásmu i nadále.
     
    32:31
    Hostující tým je jednoznačně lepší, i když se Havlíčkův Brod snaží vzdorovat, tak hráči Komety jsou všude o brusli napřed.
     
    31:17
    Patrik Fajmon si na obránce počínal velmi zajímavým způsobem, když si najel až do předbrankového prostoru. Bek Jihomoravanů posunul kotouč špičkou hokejky k pravé tyči, ale ten si cestu do braky nenašel!
     
    30:27
    Kapitán Brna Adam Horký se natlačil po pravé straně za obránce a jel na Tučka. V koncovce se vyrušil jeden z domácích, takže hostující útočník nemohl zakončit.
     
    29:16
    Brněnský náskok drží spolehlivými výkony Michael Schnattinger, který si pohlídal místo u levé tyče. Z následné dorážky nevzniklo žádné nebezpečí!
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihomoravský celek střílí čtvrtou branku, tentokrát ve vlastním oslabení! Jaroslav Řehák vybídl ke skórování IVA SEDLÁČKA, který upláchl všem hráčům Havlíčkova Brodu. Útočník Komety obešel Filipa Tučka a dostal puk za jeho beton! Asistence: Jarislav Řehák a František Němec.
     
    27:03
    Domácí sice prohráli důležité buly, ale udrželi se v pásmu. Bohužel pro ně jen na chvilku, protože nahrávka na levý kruh byla pomalá.
     
    26:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Běhůnek – 2 min., hákování).
     
    26:15
    Michael Schnattinger lapačkou vyrazil přízemní střelu z levého kruhu. Kometa potom jela dopředu, kde byl Tuček bez práce.
     
    25:35
    Šimon Báťa míchá s kotoučem v útočném pásmu Komety. Puk potom zamířil na modrou čáru. Jeden z obránců vystřelil, ale jeho pokus byl hoddně nepřesný.
     
    24:57
    Kometa vůbec nepůjčuje puk hráčům Havlíčkova Brodu, kteří teď hrají více do obrany, než aby překonávali obranu společně s Michaelem Schnattingerem.
     
    23:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Eduard Šalé byl rozjetý jako tank, když se probil do pásma. Kde přenechal puk svým spoluhráčům, kteří ho dopravili do branky. Ivo Sedláček nahrál na ALEXE SEVERU,a ten propálil přesouvajícího se Tučka! Asistence: Ivo Sedláček.
     
    22:57
    Hosté jsou sice v držení hracího předmětu, ale žádná střela nepřichází.
     
    21:53
    Vyhození se jednomu s obránců nepovedlo, když napálil puk do chumlů hráčů. Kotouč se objevil na hokejkách Brňanů, kteří už už mohli střílet, jenže jeden z hostů netrefil ideální nahrávku!
     
    21:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jakubec – 2 min., podrážení).
     
    21:34
    Jihomoravský celek se drží v blízkosti Filipa Tučka, ale maskovaný mladík je bez práce.
     
    21:05
    Chyba v hostující defenzivě mohla znamenat vyrovnávající trefu, jenže hříšník svůj omyl napravil!
     
    20:23
    František Němec zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal svým spoluhráčům. Práce pro Filipa Tučka žádná nebyla, protože jeho obrana si počínala dobře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nabídla vedoucí branku Havlíčkova Brodu. Jihomoravský celek potom vyrovnal, když následně přežil i dvojnásobné oslabení. Kometu tenhle moment nakopl, když dokázala otočit vývoj utkání na svoji stranu. Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Brňané dvakrát vypálili na domácí svatyni, přičemž první rána byla nepřesná a druhá skončila na levém betonu Filipa Tučka.
     
    19:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlvašr – 2 min., hrubost).
     
    19:11
    Dnes velmi aktivní Jan Jakubec vyslal další pokus na Michaela Schnattingera, který drží svůj tým i tentokrát!
     
    18:41
    Lukáš Číhal odpálil kotouč až na branku Komety. Tam se strhla potyčka o hrací předmět, kterou vyhráli domácí borci.
     
    17:53
    Hra má neskutečné tempo, když se oba týmy střídají v zajímavých šancích. Kometa má převahu jednoho muže navíc, jenže Havlíčkobrodští srdnatě bojují.
     
    17:18
    Filip Tuček si po vyjel proti střele z pravého kruhu a schoval kotouč ve své výstroji!
     
    16:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Krejčí – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Kometa přestála dvojnásobné oslabení a svoji aktivitu přetavuje ve vedoucí branku. Martin Pigl nahrál na najetého IVA SEDLÁČKA, který objel branku tak, že si sjel na osu hřiště a za pomoci pravé tyče překonal Filipa Tučka! Asistence: Martin Pigl.
     
    15:48
    David Krejčí se dostal do pásma, když vystřelil přes obránce, skrytá střela končí na výstroji brněnského gólmana.
     
    15:15
    Hra nabrala na tempu a vidíme několik osobních soubojů, které přidávají na kráse podvečerního utkání.
     
    14:27
    Kometa přestála dvojnásobné oslavení bez ztráty kytičky a sama se hnala dopředu, ale skvělým obranným zákrokem se prezentoval hráč Havlíčkova Brodu.
     
    13:40
    Velká skrumáž před brankou Michaela Schnattingera, který měl plné ruce i nohy práce, aby odolal velkému tlaku Bruslařů. Puk se sice dostal za brankovou čáru, ale branka nemohla být uznána, jelikož rozhodčí těsně před tím přerušili hru!
     
    12:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Fajmon – 2 min., vražení na hrazení + 10 min., vražení na hrazení). Trest odpyká Nesvadba.
     
    12:08
    Lukáš Číhal dostal nabito, jenže jeho prudký projektil byl nepřesný, i tak jsou Bruslaři nadále v pásmu.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Boltvan – 2 min., podrážení).
     
    11:42
    Jihomoravský celek mohl jet do přečíslení, jenže přechod přes modrou byl mimo pravidla, hra se stěhuje do středního pásma.
     
    11:14
    Kometa je aktivnější, když více zaměstnává Filipa Tučka. Mladý gólman si ví rady, když se kotouče odrážejí od jeho výstroje.
     
    09:57
    Michael Schnattinger měl práci u levé tyče, když zkrotil projektil jednoho z domácích hráčů, jenž střílel z první.
     
    09:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Kotlině máme vyrovnáno, když Kometa využila signalizované výhody! Ivo Sedláček nahrál mezi kruhy na EDUARDA ŠALÉHO, který nekompromisně poslal puk k pravé tyči! Asistence: Ivo Sedláček a Denis Svoboda.
     
    09:11
    Brňané mohli srovnat stav utkání, jenže křižnou nahrávku minul o pár čísel jeden z útočníků!
     
    08:38
    Havlíčkův Brod se dostal docela s lehkostí před Schnattingera, ale maskovaná opora byla bez práce.
     
    07:57
    Jihomoravský celek je teď aktivnější, jenže nedokáže využít svojí převahu ke vstřelení smírné branky.
     
    07:20
    Chyba v domácí defenzivě znamená pásmo, pro hosty, kteří svírají svého soka.
     
    06:54
    Nakonec se domácí hráči nedostali ani ke střele, když se hra otáčí na druhou stranu. Nutno podotknout, že ani hosté nesetrvali v útočné třetině dlouho. Tuček byl bez práce.
     
    06:23
    Havlíčkův Brod je před brankářem Brna, tak uvidíme, zda z toho bude gól...
     
    05:38
    Kometa se snažila o rychlou odpověď, ale uď narazila na pozorného Tučka nebo ji zastavilo postavení mimo hru. Bruslaři tedy nadále vedou o jedinou trefu.
     
    04:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! JAN JAKUBEC dvakrát střílel, přičemž poprvé trefil blok, ale při opakovaném pokusu byl úspěšnější. Puk si našel cestu do sítě podél levé tyče, když Michael Schnattinger měl zakrytý výhled! Asistence: Max Kutlvašr a Tadeáš Holenda.
     
    04:41
    Domácí tým se drží v útočné třetině, ale střely končí v blocích.
     
    03:32
    Adam Rauš mohl slavit se svými spoluhráči první gól utkání. Kotouč se po divokých odrazech objevil v brankovišti, kde ho neměl pod kontrolou ani Michael Schnattinger. Rauš vystřelil, ale touš vyrazil z branky jeden z obránců!
     
    03:14
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., sekání).
     
    03:05
    Adam Rauš si to namířil na branku Michaela Schnattingera, ale vážná šance pro mladé Bruslaře nepřichází.
     
    02:31
    Pokus od modré čáry nedoputoval až k Tučkovi, který tudíž nemusel zasahovat. Brňané se i nadále drží v pásmu.
     
    01:50
    Hosté se drží více na kotouči, ale jejich útoky se tříští ve středním pásmu. Havlíčkobrodští skvěle napadají rozehrávku Komety.
     
    01:12
    Filip Tuček nejprve vyrazil střelu z levého kruhu, ale potom ho čekala těžší šichta. Před brankou dvakrát dorážel kotouč za jeho záda Nesim Harmim, který neuspěl!
     
    00:33
    Sledujeme zatím vyrovnanou bitvu, ktreá se většinou času odehrává ve středním pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych (C), Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Báťa, Rauš (A), Janko, Holenda, Teplý, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Běhůnek (A), Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Šalé, Sever (A), Sedláček, Horký (C), Pigl, Harmim, Boltvan
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Petr Křivohlavý, Martin Klouda.
    Brankáři Havlíčkova Brodu zvou fanoušky na utkání s Kometou
     
    Tabulka O pořadí play off

    1. Vítkovice 112:66 64 bodů
    2. Karlovy Vary 125:101 57 bodů
    3. Plzeň 119:73 55 bodů
    4. Hradec Králové 101:67 55 bodů
    5. Mladá Boleslav 111:72 53 bodů
    6. Pardubice 95:89 47 bodů
    7. Havířov 99:82 46 bodů
    8. Sparta 88:85 45 bodů
    9. Liberec 108:89 44 bodů
    10. Zlín 94:92 40 bodů
    11. Slavia 95:92 38 bodů
    12. Kladno 106:105 38 bodů
    13. Litvínov 69:94 37 bodů
    14. Třinec 91:115 35 bodů
    15. Brno 74:111 74:111 27 bodů
    16. Chomutov 74:104 23 bodů

    17. Přerov 67:113 19 bodů
    18. Havlíčkův Brod 58:136 12 bodů

    Poznámka: Týmy na 1.-16. místě postupují do play off poslední dvojici končí sezona.
     
    Vzájemný zápas
    Oba týmy se potkaly téměř před měsícem, kdy dohrávaly šesté kolo O pořadí v play off. Vedení se ujala domácí Kometa, ale hosté z Havlíčkova Brodu dokázali zásluhou druhé třetiny otočit stav utkání na svoji stranu.

    Kometa Brno – BK Havlíčkův Brod 2:4
    Branky a nahrávky: 34. Sedláček (Svoboda, Šalé), 60. Nesvadba (Boltvan, Fajmon) – 40. Zych, 40. Besmák (Dymák, Číhal), 43. T. Krejčí (Rauš), 60. Zych (Dymák).
    Rozhodčí: Vojtěch Král – Vladislav Bernard, Radek Husák.
    Vyloučení: 5:9, navíc Sedláček (KOM) 10 min. OT [VRAŽ], T. Krejčí (HBR) 5 + OK [NAP].
    Využití: 2:1. V oslabení: 0:1.
    Diváci: 87.
    Střely na branku: 24:24 (9:7, 6:10, 9:7).
    Průběh utkání: 1:0, 1:4, 2:4.

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan

    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych, Kuchta, Číhal, Kutlvašr, Doležal – Dymák, Báťa, Rauš, Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Kravec, Prášek
     
    HC Kometa Brno
    Jihomoravský celek skončil v základní skupině Východ na solidním třetím místě, když získal 35 bodů. Jenže Brňané na své počínání nedokázali navázat v Pořadí o play off. Hráči Komety získali po odehrání sedmnácti kol 13 bodů. Tým pod Špilberkem nezačal druhou část sezony dobře, jelikož prohrál úvodních pět utkání. Následovaly zápasy, které střídaly získávání bodů, jenže potom přišla série šesti porážek v řadě. Nepříznivá bilance skončila v minulém kole, když Brňané zvítězili těsně nad Chomutovem 2:1. Kometě patří v tabulce patnáctá pozice se ziskem 27 bodů.
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny vkročil do nadstavbové části O pořadí v play off dobře, když vyhrál dvě bitvy. Nejprve si poradil se Zlínem a ve třetím kole i s Přerovem. Od té doby, ale Havlíčkobrodští zapsali černou sérii, která čítala osm porážek v řadě s tím, že uhráli jediný bod. Vše skončilo s brněnskou Kometou, kterou porazili 4:2. Po vyhraném utkání se zdálo, že se blýská na lepší časy, jenže mladé Bruslaře zlobí koncovka, která zapříčinila další kvarteto porážek. Havlíčkův Brod se nachází na posledním osmnáctém místě se ziskem 12 bodů.
     
    Dobrý sobotní podvečer, z městského stadionu Kotlina, zde z Havlíčkova Brodu. Vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje u textového on-line přenosu. V dnešním utkání v rámci ELIOD Extraligy dorostu – O pořadí play off na sebe narazí BK Havlíčkův Brod a HC Kometa Brno. Utkání začíná v 17:30. Přeji krásný sportovní zážitek.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Jakubec (Kutlvašr, Holenda), 52. Janko (Teplý, Hrdlička) – 10. Šalé (Sedláček, Svoboda), 17. Sedláček (Pigl), 24. Sever (Sedláček), 28. Sedláček (Řehák, Němec), 36. Pigl (Fajmon, Šalé)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych (C), Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Báťa, Rauš (A), Janko, Holenda, Teplý, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Běhůnek (A), Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Šalé, Sever (A), Sedláček, Horký (C), Pigl, Harmim, Boltvan
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 64
    thejrc.org