Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:2, 0:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 22.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 18. kolo
Partner:
     
    57:23
    Martin Pigl si sjel na levý kruh, odkud vypálil hned z první. Proti jeho ráně se stačil přemístit domácí brankář, který má kotouč ve své rukavici!
     
    53:19
    Michael Bačkovský mohl podruhé v krátkém sledu rozveselit svoji střídačku, ale v přímém souboji si nepřišel na gólmana brněnské Komety!
     
    51:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš, platí i tentokrát, když se prosazuje domácí tým! Josef Teplý nahrál na rozjetého MICHALA JANKA, který úspěšně vyřešil samostatný nájezd. Hráč Bruslařů zasunul kotouč mezi betony Michaela Schnattingera! Asistence: Josef Teplý a Petr Hrdlička.
     
    49:01
    Na druhé straně se dobrou akcí prezentoval David Krejčí, ale jeho zakončení do bekhendu skončilo na betonech Schnattingera!
     
    48:55
    Eduard Šalé společně s Martinem Piglem byli v situaci dva na jednoho, jenže druhý jmenovaný nedosáhl na nahrávku do poloprázdné klece!
     
    47:06
    Tak to je neuvěřitelný progres Bruslařů, kteří hrají velmi dobře. V další gólovce byl opět lepší Michael Schnattinger, jenž proti střele použil pravý beton!
     
    45:29
    Mohlo to být o tři branky, když sám proti Michaelu Schnattingerovi byl Šimon Báťa. Hráč Havlíčkova Brodu se dostal do zakončení, ale vše vyřešil gólman Komety pravým ramenem!
     
    40:54
    Gesto fair play ukázal domácí Adam Rauš, který odvolal faul na svoji osobu!
     
    40:33
    Filip Dymák společně s Adamem Raušem vytvořili dobrou situaci, ale Michael Schnattinger si poradil i tentokrát!
     
    36:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Besmák – 2 min., hákování).
     
    35:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňanům se vyplácí hra v nerovnoměrném počtu i tentokrát, když střílí pátou branku! Patrik Fajmon vypálil z osy hřiště hned z jedničky, když plachtící puk tečoval mimo dosah Filipa Tučka MARTIN PIGL! Asistence: Patrik Fajmon a Eduard Šalé.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlavšr – 2 min., sekání).
     
    33:55
    Pokus od modré čáry zastavil na poslední chvíli Michael Schnattinger pravým betonem.Byla to vskutku výborná střela, ale ještě lepší zákrok gólmana z jihomoravské metropole.
     
    31:17
    Patrik Fajmon si na obránce počínal velmi zajímavým způsobem, když si najel až do předbrankového prostoru. Bek Jihomoravanů posunul kotouč špičkou hokejky k pravé tyči, ale ten si cestu do braky nenašel!
     
    29:16
    Brněnský náskok drží spolehlivými výkony Michael Schnattinger, který si pohlídal místo u levé tyče. Z následné dorážky nevzniklo žádné nebezpečí!
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihomoravský celek střílí čtvrtou branku, tentokrát ve vlastním oslabení! Jaroslav Řehák vybídl ke skórování IVA SEDLÁČKA, který upláchl všem hráčům Havlíčkova Brodu. Útočník Komety obešel Filipa Tučka a dostal puk za jeho beton! Asistence: Jarislav Řehák a František Němec.
     
    26:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Běhůnek – 2 min., hákování).
     
    23:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Eduard Šalé byl rozjetý jako tank, když se probil do pásma. Kde přenechal puk svým spoluhráčům, kteří ho dopravili do branky. Ivo Sedláček nahrál na ALEXE SEVERU,a ten propálil přesouvajícího se Tučka! Asistence: Ivo Sedláček.
     
    21:53
    Vyhození se jednomu s obránců nepovedlo, když napálil puk do chumlů hráčů. Kotouč se objevil na hokejkách Brňanů, kteří už už mohli střílet, jenže jeden z hostů netrefil ideální nahrávku!
     
    21:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jakubec – 2 min., podrážení).
     
    19:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlvašr – 2 min., hrubost).
     
    19:11
    Dnes velmi aktivní Jan Jakubec vyslal další pokus na Michaela Schnattingera, který drží svůj tým i tentokrát!
     
    16:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Krejčí – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Kometa přestála dvojnásobné oslabení a svoji aktivitu přetavuje ve vedoucí branku. Martin Pigl nahrál na najetého IVA SEDLÁČKA, který objel branku tak, že si sjel na osu hřiště a za pomoci pravé tyče překonal Filipa Tučka! Asistence: Martin Pigl.
     
    13:40
    Velká skrumáž před brankou Michaela Schnattingera, který měl plné ruce i nohy práce, aby odolal velkému tlaku Bruslařů. Puk se sice dostal za brankovou čáru, ale branka nemohla být uznána, jelikož rozhodčí těsně před tím přerušili hru!
     
    12:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Fajmon – 2 min., vražení na hrazení + 10 min., vražení na hrazení). Trest odpyká Nesvadba.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Boltvan – 2 min., podrážení).
     
    09:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Kotlině máme vyrovnáno, když Kometa využila signalizované výhody! Ivo Sedláček nahrál mezi kruhy na EDUARDA ŠALÉHO, který nekompromisně poslal puk k pravé tyči! Asistence: Ivo Sedláček a Denis Svoboda.
     
    09:11
    Brňané mohli srovnat stav utkání, jenže křižnou nahrávku minul o pár čísel jeden z útočníků!
     
    04:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! JAN JAKUBEC dvakrát střílel, přičemž poprvé trefil blok, ale při opakovaném pokusu byl úspěšnější. Puk si našel cestu do sítě podél levé tyče, když Michael Schnattinger měl zakrytý výhled! Asistence: Max Kutlvašr a Tadeáš Holenda.
     
    03:32
    Adam Rauš mohl slavit se svými spoluhráči první gól utkání. Kotouč se po divokých odrazech objevil v brankovišti, kde ho neměl pod kontrolou ani Michael Schnattinger. Rauš vystřelil, ale touš vyrazil z branky jeden z obránců!
     
    03:14
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., sekání).
     
    01:12
    Filip Tuček nejprve vyrazil střelu z levého kruhu, ale potom ho čekala těžší šichta. Před brankou dvakrát dorážel kotouč za jeho záda Nesim Harmim, který neuspěl!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Jakubec (Kutlvašr, Holenda), 52. Janko (Teplý, Hrdlička) – 10. Šalé (Sedláček, Svoboda), 17. Sedláček (Pigl), 24. Sever (Sedláček), 28. Sedláček (Řehák, Němec), 36. Pigl (Fajmon, Šalé)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych (C), Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Báťa, Rauš (A), Janko, Holenda, Teplý, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Běhůnek (A), Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Šalé, Sever (A), Sedláček, Horký (C), Pigl, Harmim, Boltvan
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 64
    thejrc.org