Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 22.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (18:25:37)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1 978 diváků.
     
    Po velice chybném výkonu domácího celku se z výhry radují hokejisté Vsetína, kteří skvěle trestali domácí celek. Hosté slaví výhru a pojištění třetího fleku. Na výhře Valachů se podepsalo hned pět různých střelců, domácím nestačil ani závěrečný tlak.

    Střely na branku: 34:34
     
    Konec zápasu.
    59:46 David TŮMA - 3:5
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dominik Pavlát podruhé v utkání opustil branku a Petr Stloukal vedl poslední útok. Podruhé v duelu ovšem fatálně chyboval a DAVID TŮMA trefil opuštěnou domácí klec. Bez asistence.
     
    59:01
    Oba celky hrají v plném počtu a Piráti se ženou do poslední minuty s vidinou vyrovnání.
     
    58:23
    Opět to mohlo být o dvě branky! Vojtěch Šilhavý se dostal do protiakce a před brankou zakončoval bekhendově. Dominika Pavláta se mu ovšem nepovedlo překonat.
    58:13 Nicholas SCHAUS - 3:4
     
    58:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jsou zpátky ve hře a ještě to bude pořádné drama! Ve výhodně hře pět na tři dostal nabito na vrcholky kruhů NICHOLAS SCHAUS, který z dělovky trefil horní část branky. Asistence: Petr Stloukal a Nicolas Hlava.
     
    57:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Tůma – 2 min., nesportovní chování).
     
    57:30
    Hned po vhazování poslal svižný puk na branku Nicholas Schaus, ale Bláha si poradil s pokusem betony. Následně ještě dorážel Stloukal, ale hosté se udrželi.
     
    57:27
    Domácí se dostali do kombinační hry v útočné třetině, ale nakonec se jim nepovedlo zakončit nebezpečně. Vhazuje se po levici Bláhy.
     
    57:00
    Dominik Pavlát opustil branku a Piráti to zkoušejí v pěti proto čtyřem!
     
    56:47
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sebastián Gorčík – 2 min., hrubost).
     
    56:47
    Martin Šagát se snažil dorážet puk od zadního mantinelu, ale lehce sekl Bláhu, kterému se hned omlouval. Obránci Vsetína pak do něj šli naprosto zbytečně.
     
    55:24
    Nicolas Hlava se na pravém kruhu dostal ke střeelckému pokusu, který šel na zadní tyčku. Jeho střela se ale do branky nakonec nedostala.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Suchý (Chlouba, Lang), 53. Rudovský (Suchý, Chlouba), 59. Schaus (Stloukal, Hlava) – 17. Gorčík, 21. Rehuš (Jonák), 29. Slováček (Hunkes, Březina), 40. Březina (Kudělka), 60. D. Tůma


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Schaus, Seemann, R. Havel, Žovinec, Štochl, Lang, Rýgl – Stloukal, Pitule, Hlava – Suchý, Chlouba, Rudovský – Llewellyn, Kverka, Tomica – Chrpa, Šagát, Matyáš Svoboda.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček, Kudělka, Smetana, Teper, Jeřábek, Hunkes, Dudáš – Jonák, Rehuš, Gorčík – Březina, R. Vlach, D. Tůma – Procházka, L. Volf, Karafiát – Hořanský, Šilhavý, Hryciow.

    Diváci: 1 978
    ocianews.com