Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 22.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 David TŮMA - 3:5
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dominik Pavlát podruhé v utkání opustil branku a Petr Stloukal vedl poslední útok. Podruhé v duelu ovšem fatálně chyboval a DAVID TŮMA trefil opuštěnou domácí klec. Bez asistence.
    58:13 Nicholas SCHAUS - 3:4
     
    58:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jsou zpátky ve hře a ještě to bude pořádné drama! Ve výhodně hře pět na tři dostal nabito na vrcholky kruhů NICHOLAS SCHAUS, který z dělovky trefil horní část branky. Asistence: Petr Stloukal a Nicolas Hlava.
     
    57:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Tůma – 2 min., nesportovní chování).
     
    57:00
    Dominik Pavlát opustil branku a Piráti to zkoušejí v pěti proto čtyřem!
     
    56:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sebastián Gorčík – 2 min., hrubost).
    52:07 Roman CHLOUBA - 2:4
     
    52:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    V nabízené výhodě se štěstí přiklonilo i na stranu domácího celku. JAN RUDOVSKÝ nahrál od levé tyčky před branku a puk se do branky dostal od bránícího hráče. Asistence: Filip Suchý a Roman Chlouba.
    39:07 David BŘEZINA - 1:4
     
    39:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hodně důležitá branka pro hosty, kteří se dnes prosazují hodně šťastně. DAVID BŘEZINA zakončoval z nulového úhlu, ale i tak se mu povedlo napálit brankáře Pavláta, který dnes nemá svůj den. Asistence: Tomáš Kudělka.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., držení hole).
     
    37:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., hákování).
     
    37:16
    Michal Hryciow se dostal na pravém kruhu ke kotouči a měl před sebou volný prostor. Nakonec svižně střílel, ale brankáře Pavláta se mu překonat nepovedlo!
     
    32:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Smetana – 2 min., sekání).
     
    32:28
    David Březina se po vhazování dostal do velké šance. Pavláta z pravého kruhu prostřelil, ale chomutovskému brankáři nakonec puk propadl jen do boční sítě!
     
    30:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., podrážení).
     
    30:03
    Další ztráta domácího celku ve střední třetině vedla k další velké šanci. Sebastián Gorčík si sjel až před Pavláta, ale po ledě jej nepřekonal!
     
    28:40
    Obrovská šance na snížení stavu nevyužita. Martin Rýgl dostal parádní přihrávku k pravé tyčce, ale nadvakrát se z luxusní pozice nedokázal prosadit!
    28:10 Ondřej SLOVÁČEK - 1:3
     
    28:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dnes to tam Vsetínu padá a Dominik Pavlát nechytá v nejlepší formě. Nahození od levého mantinelu vyslal na branku ONDŘEJ SLOVÁČEK a puk smolně propadl domácí jedničce do branky. Asistence: Jiří Hunkes a David Březina.
     
    25:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Karafiát – 2 min., nedovolené bránění).
    20:29 Branislav REHUŠ - 1:2
     
    20:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hokej je hra chyb a Piráti dělají druhou velkou. Petr Stloukal napálil kotouč do BRANISLAVA REHUŠE, který šel do útočné třetiny. Následně si vyměnil kotouč s Jonákem a zakončoval do úplně prázdné branky. Asistence: Vít Jonák.
    19:08 Filip SUCHÝ - 1:1
     
    19:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesně v momentě, kdy se z trestné lavice vraceli hosté, udeřil FILIP SUCHÝ a byla to panečku luxusní branka. Roman Chlouba našel chomutovskou sedmnáctku na levé kruhu. Suchý se pak v rychlosti dostal až na zadní tyčku a po parádní technice se raduje z branky bekhendovým zakončením. Asistence: Roman Chlouba a Viktor Lang.
     
    17:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Procházka – 2 min., podrážení).
     
    16:30
    David Tůma po přihrávce mezi kruhy mohl vedení navyšovat, ale Dominik Pavlát se teď zaskvěl velice dobrým zákrokem u své levé tyčky!
    16:01 Sebastián GORČÍK - 0:1
     
    16:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dominik Pavlát nyní zachyboval a Vsetín jde z ničeho nic do vedení. Chomutovská jednička rozehrála jen na SEBASTIÁNA GORČÍKA, který se trefil do odkryté branky – Pavlát se natahoval marně. Bez asistence.
     
    05:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., podrážení).
     
    04:02
    Ondřej Slováček nyní udělal naprostou chybu a namazal Chloubovi, jenž byl sám před brankou. Bláha jej ale skvěle vychytal lapačkou, skvělý zákrok!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Suchý (Chlouba, Lang), 53. Rudovský (Suchý, Chlouba), 59. Schaus (Stloukal, Hlava) – 17. Gorčík, 21. Rehuš (Jonák), 29. Slováček (Hunkes, Březina), 40. Březina (Kudělka), 60. D. Tůma


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Schaus, Seemann, R. Havel, Žovinec, Štochl, Lang, Rýgl – Stloukal, Pitule, Hlava – Suchý, Chlouba, Rudovský – Llewellyn, Kverka, Tomica – Chrpa, Šagát, Matyáš Svoboda.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček, Kudělka, Smetana, Teper, Jeřábek, Hunkes, Dudáš – Jonák, Rehuš, Gorčík – Březina, R. Vlach, D. Tůma – Procházka, L. Volf, Karafiát – Hořanský, Šilhavý, Hryciow.

    Diváci: 1 978
    ocianews.com