Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 22.02.2020, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga - o pořadí v play-off • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Dominik RUDL - 6:3
     
    59:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zbývají poslední čtyři vteřiny a Poruba ještě snižuje! Do odkrytého prostoru Beranovy branky umístil přesně DOMINIK RUDL. Asistence: Jan Hudeček.
    54:28 David JINDRA - 6:2
     
    54:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Rychlý brejk Litoměřic znamená šestou branku do Foltánovy sítě! Od vlastní branky se rozjel DAVID JINDRA, který se prosmýkl středem pole a zaznamenává tak svůj první gól v litoměřickém dresu. Asistence: Kristian Kangas a Patrik Marcel.
    45:26 Martin KADLEC - 5:2
     
    45:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku a navyšují své vedení! Korkiakoskiho střelu od modré v poslední chvíli tečoval za záda Foltána MARTIN KADLEC, který tak střílí svůj druhý dnešní gól. Asistence: Markus Korkiakoski a Matěj Beran.
    30:58 Martin KADLEC - 4:2
     
    30:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Naprostá paráda v podání MARTINA KADLECE znamená již dvoubrankový náskok pro litoměřický tým! Litoměřický forvard se utrhl porubské obraně a zcela sám si to šinul přímo vstříc gólmanovi, jehož také chytře překonal. Asistence: Karel Klikorka a Martin Štohanzl.
    28:02 Patrik MARCEL - 3:2
     
    28:02
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se opět dostává do vedení! Od modré čáry vyzkoušel tvrdost své střelby PATRIK MARCEL a zadařilo se! Puk zaplul přesně do střední linie branky a vrátil litoměřickým hokejistům vedení. Asistence: Josef Jícha
    21:16 Kristian KANGAS - 2:2
     
    21:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí srovnávají! KRISTIAN KANGAS si najel do mezikruží a propálil vše, co mu stálo v cestě. Včetně prostoru mezi betony Foltána. Asistence: Josef Jícha a Dominik Sklenář.
    12:35 Tomáš JÁCHYM - 1:2
     
    12:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    A velmi rychle dochází k obratu! Poruba využila chaosu před brankou Berana a tak dlouho ostřelovala jeho branku z těsné blízkosti, až to tam nakonec propadlo. Tím úspěšným střelcem byl TOMÁŠ JÁCHYM. Asistence: Marek Špaček.
    11:18 Marek SIKORA - 1:1
     
    11:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce MARKA SIKORY znamená vyrovnání! Jako nůž máslem projel litoměřickou obranou a povedeně si vymíchl gólmana Stadionu. Asistence: Tomáš Gřeš a Dominik Rudl.
    02:42 Markus KORKIAKOSKI - 1:0
     
    02:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí se rychle ujímají vedení! Střelu Františka Klejny tečoval přesně mezi betony Foltána MARKUS KORKIAKOSKI a kotouč tak zaplul po ledě do branky. Asistence: František Klejna a Matěj Beran.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Korkiakoski (Klejna, M. Beran), 22. Kangas (Jícha, D. Sklenář), 29. Marcel (Jícha), 31. M. Kadlec (Klikorka, Štohanzl), 46. M. Kadlec (Korkiakoski, M. Beran), 55. Jindra (Kangas, Marcel) – 12. Sikora (Gřeš, Rudl), 13. T. Jáchym (Špaček), 60. Rudl (Hudeček)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Škorpík) – Marcel (A), Klejna, Jebavý (A), Klikorka, Strejček, Kukla – D. Voženílek (C), Korkiakoski, M. Beran – Půhoný, Jícha, M. Kadlec – Kropáček, Štohanzl, Kangas – Jindra, Morong, D. Sklenář.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Slavík, Husák, Rudl, Urbanec, D. Krejčí, Pastor, Dluhoš, Dundáček – Sikora (A), Hudeček, Gřeš – J. Káňa (A), T. Jáchym, Špaček – Kanko, Zdeněk (C), Nejezchleb – Ollender, Toman, Ďurač.

    Rozhodčí: Valenta, Micka – Votrubec, Ševic
    thejrc.org