Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 22.02.2020, 17:00Chance liga - o pořadí v play-off • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:55 Filip DVOŘÁK - 4:2
     
    49:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dvoubrankový rozdíl už jsme jednou v tomto zápase viděli, teď je tu znova avšak v opačném poměru! Zubři rychle přešli do útoku, ve kterém se s ničím nepáral FILIP DVOŘÁK! Natáhl puk ke střele a propálil Kloučka! Asistence: Jakub Navrátil, Roman Pšurný.
    40:59 Radek ČÍP - 3:2
     
    40:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otáčejí skóre a jdou do vedení! Několik rychlých akcí gólem nekončilo, ujala se až střela RADKA ČÍPA, který vypálil zápěstím z levého kruhu a prostřelil Kloučka! Asistence: Mikuláš Zbořil.
    24:27 Darek HEJCMAN - 2:2
     
    24:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři senzačně srovnávají a MEO aréna je poblázněná! Hanáci uspěli na vhazování a středem se probojoval k luxusní střele DAREK HEJCMAN! Klouček měl na zakročení proti skvělé ráně do šibenice minimální šanci! Během pouhých devíti vteřin tak Zubři srovnali s Motorem krok! Asistence: Mikuláš Zbořil, Jaroslav Moučka.
    24:18 Jiří GOIŠ - 1:2
     
    24:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    I domácí využívají přesilovou hru chvíli před jejím koncem, přesněji sedm vteřin! Celou početní výhodu sehrávali velmi dobře a snížení si tak vypracovali zaslouženě! Krisl při střele od modré zlomil hůl, puk však letěl dál k bráně, kde jej dokázal dorazit JIŘÍ GOIŠ! Asistence: Jiří Krisl.
    19:32 Lukáš ENDÁL - 0:2
     
    19:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Z dobře nastaveného tempa Zubři zcela vypadli a po nedůslednosti v předbrankovém prostoru inkasují i podruhé! LUKÁŠ ENDÁL potrestal přerovskou nepozornost, prodral se k dorážce a z prostoru před brankovištěm překonal Klimeše! Podepsal se tak i pod druhou brankou. Asistence: Ivan Lytvynov, Martin Novák.
    17:05 Jan VESELÝ - 0:1
     
    17:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovou hru 9 vteřin před jejím koncem a otevírají skóre zápasu! Endál mířil k bráně s JANEM VESELÝM, jenž se stal autorem možná trochu šťastného gólu. Velmi pravděpodobně si domácí hráči srazili do branky přihrávku sami. Asistence: Lukáš Endál.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 25. Goiš (Krisl), 25. Hejcman (Zbořil, Moučka), 41. Číp (Zbořil), 50. F. Dvořák (Navrátil, Pšurný) – 18. J. Veselý (Endál), 20. Endál (Lytvynov, M. Novák)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Krisl (C), Bodák, Zbořil (A), Weinhold, Forman, Šnajnar – Goiš, Pšurný (A), Navrátil – Moučka, Hejcman, Číp – F. Dvořák, Berger, Š. Kratochvil – A. Hradil, Süss, Zmeškal.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Brízgala) – Vydarený (A), Suchánek, Pýcha (A), Kachyňa, Lytvynov – Babka, Christov, Venkrbec – Holec, M. Novák (C), Gilbert – Endál, Karabáček, Prokeš – Raška I, Michnáč, Šimánek – J. Veselý, Beránek.

    Rozhodčí: Kopeček, Ondráček – Měkýš, Kráľ
    thejrc.org