Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 22.02.2020, 13:30 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    59:37
    Piráti zavezli puk do útočného pásma a Altrichter míří na střídačku, hosté to zkusí v šesti!
     
    58:42
    Slanina objel branku a málem zasunul puk za beton Altrichtera! Následně byl tvrdě sražen protihráčem a zůstává ležet na ledě, drží se za záda.
     
    50:54
    Oba týmy v plném počtu, mezitím se Malák zbavil obránce a z pravého kruhu vypálil těsně nad horní tyčku!
     
    48:54
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Slanina – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (D. Houdek – 2 min., hrubost).
     
    48:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou potřetí v duelu do vedení! MAREK PRINCL se z pravé strany drze natlačil před branku, zakončil ovšem jen do Altrichtera, kotouč se však odrazil od těla plzeňského útočníka šťastně za bezmocného chomutovského gólmana. Asistence: Daniel Malák.
     
    46:52
    Malátovi se nepodařilo vyhodit, Dominik Houdek přihrával před branku, Michal Janeček se puk snažil tečovat mezi Kolářovy betony, plzeňský gólman pozorný!
     
    45:24
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Houdek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:24
    Janeček volný u pravé tyčky, v tísni ovšem nedokázal zasunout puk do sítě!
     
    41:38
    Pěkná kombinace Západočechů, Altrichter vyrážel Čermákovu ránu jen před sebe a kotouč poskakoval na brankovišti, nakonec se objevil vedle levé tyčky! Čermák už zvedal ruce, ale musí být zklamán, stav je stále nerozhodný.
     
    41:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (D. Houdek – 2 min., podrážení).
     
    38:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Veselý – 2 min., podrážení).
     
    36:54
    Velký tlak Plzně! Zajímavé střelecké pozice měli Kremláček, Adamec i Slanina, ale Altrichter vždy odolal.
     
    35:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov podruhé srovnává stav zápasu! Při akci dvou proti dvěma si Západočeši špatně rozebrali hráče a před ADAMEM POPELKOU byl naprosto volný prostor. Hostující útočník z hranice pravého kruhu dokázal zamířit do vzdálenějšího horního rohu Kolářovy branky. Asistence: Michal Janeček.
     
    33:50
    Martin Berčík vyrazil s veselým do přečíslení dvou proti jednomu, Michal Houdek si hlídal přihrávku, tak Berčík z levé strany vypálil. Mířil pod horní tyčku, Kolář vyráží ramenem!
     
    26:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá protiakce Západočechů, kteří si berou vedení zpět! Přečíslení vyřešili domácí skvěle, MAREK PRINCL dostal od Maláta přihrávku na levou stranu a zblízka vypálil nad Altrichterovo rameno pod horní tyčku. Asistence: Sebastián Malát a Tomáš Čermák.
     
    17:45
    Malát vymyslel krásnou přihrávku na pravou stranu pro Princla, před kterým už stála jen prázdná branka, tu ovšem z úhlu nedokázal trefit! Zamířil pouze do její konstrukce, napálil bližší tyč.
     
    16:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov teď bude bojovat za zraněného spoluhráče a nyní dokázal srovnat! Svoboda zaútočil po levé straně a přihrál bekhendem před branku, kam si najel JAKUB VESELÝ a z mezikruží z první propálil Koláře k pravé tyčce! Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Houdek.
     
    15:08
    Sestřeleným hráčem byl nejspíše Jakub Šuráň, jelikož chybí na střídačce Chomutova nebo na ledě. Už byl odnesen na nosítkách, je při vědomí, ale nevypadá to s ním vůbec dobře. Přejeme brzké uzdravení.
     
    15:08
    Lékař i hokejisté se dožadují přivolání záchranky!
     
    15:08
    Michal Houdek teď ukázal svůj známý tvrdý styl hokeje. Sestřelil soupeře čistě, v držení puku, ale rozhodně tvrdě a hlavně protihráč nebyl na takový hit připraven. Jeden z chomutovských zůstaval dlouho ležet na ledě, ale rozhodčí chybně dlouho nepřerušovali. Nevypadá to vůbec dobře...
     
    11:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají přesilovku a ujímají se vedení! Nebyla to klasická přesilovková akce, ale i tak stála za to. Přečíslení tří proti dvěma vyřešil Václav Adamec parádní zadovkou na ADAMA ŽENÍŠKA, který zůstal před brankou osamocený a doklepl puk do sítě. Asistence: Václav Adamec a Jan Slanina.
     
    10:45
    Chomutov držel puk, ale místo toho, aby vyhodil, snažil se komplikovaně rozehrávat a málem se mu to vymstilo! Při přečíslení tří proti jednomu přihrával Čermák na pravou stranu na Princla, proti kterému se parádně přesunul Altrichter!
     
    10:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Veselý – 2 min., podrážení).
     
    08:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Malát – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:56
    Hollar vymyslel pěknou akci s Kopicem, který vracel puk prvnímu jmenovanému před prázdnou branku, ale Hollarovy chyběly ke kotouči centimetry!

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 12. Ženíšek (Adamec, Slanina), 27. Princl (Malát, Čermák), 49. Princl (Malák) – 17. Veselý (Svoboda, D. Houdek), 36. Popelka (Janeček)


    HC Škoda Plzeň: K. Kolář (Micka) – M. Houdek (C), Šiller, Jiříček, Moravec, Kremláček, Malák – Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Slanina, Čermák, F. Kolář (A), Tůma, Malát, Ženíšek, Princl (A)
    Piráti Chomutov: Altrichter (Petržílka) – Šuráň (A), Ludvík, Ferbas, D. Houdek, Vaněk, Pöschl – Švec, Popelka, Prokop, Jaroš (C), Veselý, Berčík (A), Janeček, Svoboda, Lobodowski

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Jelínek
    thejrc.org