Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Olomouc
Sobota 22.02.2020, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    60:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Handl ujel přes střední pásmo až k Chaloupkovi, vystřelil, jeho první střelu Chaloupek ještě vykryl, ale kotouč se od betonu odrazil k MATĚJOVI KOŘENKOVI a ten neměl problém zamést kotouč do prázdné branky! Asistence: Tobiáš Handl.
     
    56:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla opět srovnává! Čermák předložil přihrávku na pravý kruh DANIELU FIALOVI, který se rychle otočil a z téměř nulového úhlu se trefil přesně na vzdálenější tyč – 3:3! Asistence: Patrik Čermák, Adam Dvořák.
     
    54:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přes všechny pásma obdržel přesnou přihrávku na hůl DANIEL MINISTR, ujel oboum bekům Dukly a přesnou střelou k levé tyči vrací vedení zpět na stranu Olomouce – 2:3! Asistence: Lukáš Pírek.
     
    33:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava opět srovnává skóre dnešního zápasu – 2:2! Skvělou akci sehráli Krajíček s Barákem, který pak následně předložil přihrávku DANIELU FIALOVI a ten v předbrankovém prostoru prostřelil Hasalu. Asistence: Martin Barák, Jakub Krajíček.
     
    27:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MATĚJ TOMAJKO se nejprve dostal ke střele, kterou mu Chaloupek vyrazil, ale na jeho následnou dorážku již nedosáhl a Olomouc se ujímá vedení 2:1! Asistence: Mácha.
     
    22:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc srovnává stav zápasu na 1:1 po gólu JANA ŠTĚDRÉHO, který využil přesnou přihrávku od Roseckého a z mezikruží prostřelil Chaloupka! Asistence: David Rosecký.
     
    09:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po přihrávce od Čermáka se ke kotouči dostal na vrcholku kruhů VÍTĚZSLAV BROŽ a tvrdou střelou prostřelil Hasalu – 1:0! Asistence: Patrik Čermák.

    Milan Horák

    Branky a nahrávky: 10. Brož (Čermák), 34. Fiala (Barák, Krajíček), 57. Fiala (Čermák, Dvořák) – 23. Štědrý (Rosecký), 28. Tomajko (Mácha), 55. Ministr (Pírek), 61. Kořenek (Handl)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Malant) – Dvořák, Trávník, Piskač, Černohorský, Smolko, Grauer – Fiala, Juda, Čermák – Barák, Krajíček, Brož – Zadražil, Vyvial
    Trenér: Štěpán Moravec

    HC Olomouc: Hasala (Groch) – Hlaváč, Vosátko, Mader, Pírek, Bahounek – Ministr, Mácha, Krupa – Tomajko, Štědrý, Handl – Kalač, Kořenek, Rosecký – Tichý
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Pilný – Kis, Bohuněk
    thejrc.org