Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (kon.)
Nashville – Columbus 4:3 (3:2 po s.n.) | Arizona – Tampa 7:3 (kon.) | Vegas – Florida 5:3 (kon.)
Vancouver – Boston 9:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 5:3 (kon.)
Dallas – Chicago 2:1 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 2:1 (kon.) | NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
San Jose Sharks
Neděle 23.02.2020, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:54 Jesper FAST - 3:2
     
    46:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Po střele Jacoba Trouby se ke kotouči dostal JESPER FAST, který dvakrát dorážel a byl úspěšný. Druhá dorážka skončila za zády Aarona Della. Asistence: Jacob Trouba a Ryan Strome.
    37:27 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    37:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají skóre zápasu! Skvělou práci odvedl Artěmij Panarin, který vypíchl kotouč Evanderu Kaneovi. Kus černé gumy se ihned dostal na hůl MIKY ZIBANEJADA, který z první trefil přesně prostor mezi tyčkou a Aaronem Dellem. Asistence: Artěmij Panarin.
    33:47 Joe THORNTON - 1:2
     
    33:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí skóre zápasu! Od modré čáry vypálil tvrdě Brent Burns, jehož střelu Igor Šesťorkin vyrazil pouze do nohy JOA THORNTONA a kotouč po tomto odrazu skončil až v síti bezmocného brankáře domácích. Asistence: Brent Burns a Kevin Labanc.
    17:55 Joe THORNTON - 1:1
     
    17:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté z ničeho nic vyrovnávají skóre zápasu! V útočném pásmu Sharks se ke kotouči dostal JOE THORNTON, který vypálil z uctivé vzdálenosti, ale jeho střela Igora Šesťorkina najspíše překvapila. Kotouč prošel mezi rukou a tělem domácího brankáře. Asistence: Timo Meier, Mario Ferraro.
    09:35 Jesper FAST - 1:0
     
    09:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Ryan Strome vystihl špatnou rozehrávku Radima Šimka, poslal kotouč před bránu, kde prokázal obrovský přehled Artěmij Panarin, který se zbytečně kotouče nezbavil a následně jej ve správný okamžik předložil na hůl JESPERA FASTA, který už měl poměrně snadnou úlohu se zasunutím kotouče do prázdné brány. Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Strome.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 10. Fast (Panarin, R. Strome), 38. Zibanejad (Panarin), 47. Fast (Trouba, R. Strome) – 18. J. Thornton (Meier, Ferraro), 34. J. Thornton (Burns, Labanc)


    New York Rangers: Šesťorkin (H. Lundqvist) – Skjei, Trouba, DeAngelo, M. Staal (A), R. Lindgren, Fox – Kreider, Zibanejad (A), Bučněvič – Panarin, R. Strome, Fast (A) – Di Giuseppe, Chytil, Kakko – Lemieux, B. Howden, J. Gauthier.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, Ferraro, Middleton, Heed, R. Šimek, Burns (A) – Meier, J. Thornton (A), Labanc – E. Kane, Goodrow, Marleau – Noesen, Kellman, Sörensen – Gregor, True, Gambrell.

    Rozhodčí: Charron, MacDougall – Flemington, Smith

    Diváci: 18 006
    thejrc.org