Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (kon.)
Nashville – Columbus 4:3 (3:2 po s.n.) | Arizona – Tampa 7:3 (kon.) | Vegas – Florida 5:3 (kon.)
Vancouver – Boston 9:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 5:3 (kon.)
Dallas – Chicago 2:1 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 2:1 (kon.) | NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.)
konec
New York Islanders
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
San Jose Sharks
Neděle 23.02.2020, 23:08 • Nassau Coliseum, Uniondale, New York City • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Josh BAILEY - 4:1
     
    57:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    V Nassau Coliseu je hotovo, Islanders se vítězně naladí na zápas s Rangers! Brock Nelson získal puk a podél prken našel rozjetého Anderse Leeho, který měl prostor na završení hattricku. Zachoval se však týmově, nahrávkou našel rozjetého JOSHE BAILEYHO, který z osy zametl puk do prázdné kasy – 4:1! Asistence: Anders Lee, Brock Nelson.
     
    37:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    V dalším případě však Jones neměl šanci jakkoliv reagovat, domácí odskakují před koncem třetiny na dvoubrankový rozdíl! Opět to byla chyba hráče Sharks, Barclay Goodrow vůbec nevěděl o Nelsonovi za zády a bylo pro něj překvapení, když mu domácí plejer puk za brankou čistě sebral. Pak už to bylo jednoduché, Nelson nahrál na DEVONA TOEWSE, který nekompromisní bombou pod víko dává Islanders klid – 3:1! Asistence: Brock Nelson.
    21:10 Anders LEE - 2:1
     
    21:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders si berou na začátku třetiny zpět své vedení a ANDERS LEE jako správný kapitán skóruje v dnešním zápase podruhé! Všechno to začalo u vlastní branky, Devon Toews rozjel útočnou akci, vyměnil si puk s Barzalem a nejproduktivnější hráč Islanders pak nechal prostor pro střelu právě Leemu, který díky nešikovné cloně Vlasice překvapil Jonese projektilem na bližší tyč – 2:1! Asistence: Mathew Barzal, Devon Toews.
    10:36 Dylan GAMBRELL - 1:1
     
    10:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose dokázalo ojedinělý výpad přetlačit do gólu a srovnat stav zápasu! DYLAN GAMBRELL šikovně tečoval takovou polostřelu Radima Šimka od modré čáry a kotouč překvapivě propadl až za Varlamovova záda. Ruský gólman o tom prakticky vůbec nevěděl a Šimek slaví asistenci – 1:1! Asistence: Radim Šimek, Timo Meier.
    06:48 Anders LEE - 1:0
     
    06:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají po necelých sedmi minutách vedení a může za to chyba obránce Sharks ve středním pásmu! Právě tady sebral kotouč Eberle, přistrčil ho na Mathewa Barzala, který tak rozjel brejk 2 na 1, na jehož konci byla přesná přihrávka na ANDERSE LEEHO. Domácí kapitán pak nekompromisně umístil puk do levého vinglu – 1:0! Asistence: Mathew Barzal, Jordan Eberle.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Lee (Barzal, Eberle), 22. Lee (Barzal, D. Toews), 38. D. Toews (B. Nelson), 58. Jo. Bailey (Lee, B. Nelson) – 11. Gambrell (R. Šimek, Meier)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – A. Greene, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, Boychuk (A) – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Komarov – Bellows, Jo. Bailey (A), Dal Colle – M. Martin, Koivula, Kühnhackl.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Ferraro, Middleton, Heed, R. Šimek, Burns (A) – Meier, J. Thornton (A), Labanc – E. Kane, Goodrow, Marleau – Noesen, Kellman, Sörensen – Gregor, True, Gambrell.

    Rozhodčí: MacDougall (CAN), Pollock (CAN) – Galloway (CAN), Murphy (USA)

    Diváci: 13 917
    thejrc.org