Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
10:1 (3:1, 1:0, 6:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 23.02.2020, 12:30 • Svijanská aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 20. kolo
Partner:
     
    58:09
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Hujer – 2 min., hákování).
     
    55:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ze středního pásma nahrál Tomáš Trunda osamostatněnému JAKUBU HUJEROVI, jenž nadvakrát překonával přerovského brankáře. Stav utkání: 10:1.
     
    53:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přerovští se nestihli vrátit ze středního pásma, a tak vznikla akce tři na dva. Lukáš Plos nahrál Jakubu Hladíkovi, jenž namazal za sebe DAVIDOVI PUTZOVI, který zakončil do levého horního růžku. Stav utkání: 9:1.
     
    52:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Filip Kříž přihrál JAKUBOVI MASAŘOVI, jenž vystřelil kotouč, ten se otřel o rameno Žurkovi a zapadl do branky. Stav utkání 8:1.
     
    51:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hned poté, co si Bennet Rossmy odpykal trest, naskočil na led a mohl slavit! Po nahození Adama Měchury se BENNET ROSSMY jako první zorientoval v brankovišti a dorazil puk za brankovou čáru. Stav utkání: 7:1.
     
    48:43
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Bennet Rossmy – 2 min., hrubost).
     
    47:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    TADEÁŠ TŮMA vystřelil na branku, kde zrovna před brankářem výborně clonil Jakub Masař a puk doputoval za nic netušícího brankáře. Stav utkání: 6:1.
     
    44:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly se puk dostal od Mikuláše Jenčovského na FILIPA KŘÍŽE, jenž se dokázal prosadit nad lapačku do pravého horního rohu. Stav utkání: 5:1.
     
    36:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    David Putz před brankářem nahrál LUKOVU VODLANOVI, jenž zakončoval do poloodkryté branky. Stav utkání: 4:1.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Bennet Rossmy – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Filip Kříž.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – trestné střílení, hákování).
     
    24:09
    Vojtěch Toman ujel liberecké obraně a snažil se překonat Krátkého mezi betony, ale neúspěšně. Kotouč poskakoval po brankovišti a pozorný Tadeáš Tůma puk uklidil do rohu před dojíždějícím Štěpánem Mannem.
     
    14:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy vyvinuly velký tlak, jenž nese své ovoce. Adam Měchura nahrál zpoza branky do pravého kruhu Bennetu Rossmymu, který přiklepl puk na střed MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU, jenž zakončoval za brankáře Žurka. Stav utkání: 3:1.
     
    12:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jakub Masař na sebe navázal jednoho z obránců Přerova a najel si zprava před branku, kde vyzkoušel kličku a zpětně nahrál na ADAMA MĚCHURU, jenž ujel bránícímu hráči a mohl zakončovat do levého horního rohu. Stav utkání 2:1.
     
    09:31
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adam Měchura – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři dorovnávají! Puk se odrazil od jednoho z obránců přímo na hokejku DAVIDA PUTZE, který mohl zakončovat do poloodkryté branky. Stav utkání: 1:1.
     
    02:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovou hru! Z levého rohu nahrál Radim Hladil na pravý kruh, kam si sjel MARIAN KOBLÍŽEK a zakončoval nad rameno Krátkého. Stav utkání 0:1.
     
    01:56
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Gajda – 2 min., vysoká hůl).

    Adéla Růžičková

    Branky a nahrávky: 7. Putz, 13. Měchura (Masař), 15. Jenčovský (Rossmy, Měchura), 37. Vodlan (Putz, Bohm), 45. Kříž (Jenčovský), 48. Tůma (Měchura), 52. Rossmy (Měchura), 53. Masař (Kříž, Dvořák), 54. Putz (Hladík, Plos), 56. Hujer (Trunda, Bohm.) – 3. Koblížek (Hradil, Billa)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Král) – Böhm, Hladík, Šedivý (C), Meisel, Dvořák, Patzelt, Tůma – Hujer, Putz, Vodlan, Trunda (A), Jenčovský (A), Kříž, Měchura, Plos, Masař, Rossmy, Gajda
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Kaprál, Koblížek, Svozil, Holík, Billa – Štíbr, Mašek, Brázda (A), Kuncek, Halík (C), Hradil, Hyža, Mann, Toman, Šilhavý (A)

    Rozhodčí: Tomáš Marek – Ondřej Žídek, Lucie Povová
    thejrc.org