SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 4:3 (po pr.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 7:0 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 6:1 (kon.)
Opava – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | David Servis – Příbram 4:2 (kon.) | Tábor – Písek 9:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 10:6 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 4:3 (kon.)
Řisuty – Děčín 4:5 (po pr.) | Kolín – Klatovy 3:2 (kon.)
konec
HC Trutnov
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 26.02.2020, 18:002. liga skupina Sever (ČR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Vrchlabí to zkouší bez brankáře.
     
    57:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Dvě minuty a půl před závěrečnou sirénou jde do vedení Trutnov! Po velice laxním přístupu hostujících hráčů ve vlastním obranném pásmu se ke kotouči dostal FILIP KRSEK a překvapil Martina Abraháma střelou nad vyrážečku. Asistence: Matěj Poul a Jakub Tatar.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Havránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    Dnešní utkání sleduje 955 diváků.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Krsek – 2 min., napadení).
     
    47:01
    Krsek ujížděl sám na Abraháma, který se trutnovskému útočníkovi postavil do cesty a došlo ke kolizi. Matěj Poul se tak následně ze vstřelení gólu do prázdné klece radoval zbytečně, bude se totiž vylučovat na domácí straně.
     
    44:29
    Velká škoda pro domácí. Matěj Poul se krásně uvolnil ve středním pásmu a následně sám ujížděl na Abraháma, svou střelou však branku o několik desítek centimetrů minul.
     
    36:11
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Tatar – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Vácha – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    34:46
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A máme tu další vyrovnání. Hosté propadli na útočné modré a FILIP KRSEK se tak na Abraháma hnal úplně sám. S hostujícím brankářem si poradil parádně. Zleva nabruslil přímo před branku a bekhendem zasunul kotouč mezi Abrahámovy betony. Krásná akce mladého útočníka. Asistence: Lukáš Vácha.
     
    33:37
    Domácí propadávají ve středním pásmu a Vrchlabí se na branku Trutnova hnalo v přečíslení. Hozák nahrával Davidu Chalupovi těsně na brankoviště, druhý jmenovaný ale nedokázal usměrnit kotouč mezi tři tyče.
     
    31:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí si bere svůj jednogólový náskok zpět. Střela z rohu byla před brankou několikrát tečována a nakonec si ji do své sítě možná nešťastně srazil jeden z domácích. Gól je každopádně připsán JAROSLAVU BEDNÁŘOVI a je tak jeho druhou přesnou trefou večera. Asistence: Petr Sýkora, Patrik Urban.
     
    31:05
    Patrik Ašenbrenner se teď úžasným zákrokem vytáhl proti Petru Sýkorovi, který svou střelu mířil do odkryté branky, domácí gólman však skokem letící kotouč zachytil do lapačky.
     
    30:19
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov využil výhodného vhazování v útočném pásmu a vyrovnává. Jan Starý nahrávkou našel nikým nehlídaného JAKUBA PLANÉHO před brankou, který následně zavěsil kotouč přesně pod horní tyč klece Vrchlabí. Asistence: Jan Starý, Marek Škvrně.
     
    26:40
    Krásná akce domácích. Krsek s Poulem ujížděli na branku v přečíslení, Matěj Poul však těsně před Abrahámem netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    25:00
    Petr Sýkora se skvěle činil před trutnovskou brankou a domácím, snažícím se vyvézt puk z třetiny, několikrát kotouč vypíchl. Nakonec nahrával Bednářovi na pravou stranu, ten se ale trefil pouze do trutnovského gólmana.
     
    22:22
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Dobrý tlak před trutnovskou brankou dokázali hosté přetavit v branku. Jiří Hozák našel z rohu skvěle postaveného DAVIDA CHALUPU před brankou. Ten následně nikým neobtěžován trefil přesně prostor nad Ašenbrennerovou lapačkou a hosté se ujímají vedení. Asistence: Jiří Hozák
     
    21:27
    Zajímavá šance hostů. Filip Jirásek se rychle ujal kotouče a nabruslil až na levý kruh, odkud trefil brankovou konstrukci Trutnova.
     
    17:03
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    I hosté jsou v početní výhodě úspěšní a vyrovnávají. Krásnou kombinaci zakončil Niko křižnou přihrávkou na osamělého JAROSLAVA BEDNÁŘE na levé straně, za jehož střelou do odkryté klece neměl Ašenbrenner šanci se natáhnout. Asistence: Ján Niko, Patrik Urban.
     
    15:07
    Lukáš Vácha zastavil akci hostů podrážením a síly na ledě se tak na třicet sekund vyrovnají.
     
    13:30
    Další přesilovka pro domácí. Hákováním v útočném pásmu se provinil Štěpán Matějíček.
     
    08:23
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou v derby jako první do vedení. Trutnovská střela od modré čáry byla několika hráči tečovaná, puk do branky usměrnil až trutnovský kapitán PAVEL FEDULOV. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Roman Janoušek.
     
    06:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Voženílek – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:25
    Lukáš Vácha teď zapsal velkou šanci. Sebral hostům puk ve středním pásmu a hnal se sám na Abraháma, ale svou střelou hostující svatyni minul.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 9. Fedulov (Kubinčák, Janoušek), 31. Planý (Starý, Skvrně), 35. Krsek (Vácha), 58. Krsek (Poul, Tatar) – 18. Bednář (Niko, Urban), 23. Chalupa (Hozák), 32. Bednář (Sýkora, Urban)


    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Vácha (A), Junek, Suk, D. Jirásek, Leder, Pohl, Višňák – Krsek, Janoušek, Faltys, Planý, Fedulov (C), Kubinčák (A), Starý, Poul, Škvrně, Tatar.
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Holubec) – Jirků (C), Niko, Vašíček (A), J. Moník, Bedník (A), Voženílek, Kynčl, Havránek – F. Jirásek, Dvořák, Chalupa, Sýkora, Bednář, Hozák, Urban, Matějček, Kastner, Šlaicher, F. Moník.

    Rozhodčí: Zavřel – Kettner, Řezníček

    Diváci: 955
    bahis siteleri