Kladno – Sparta 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 27.02.2020, 17:00 • DRFG arena • DHL Superpohár • Skupina D
Partner:
     
    58:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Domácí vyhráki buly a chytře o mantinel vyhodili. MATĚJ SVOBODA nakopl své motory, dojel puk na pravém kruhu a zakončil pohodlně do prázdné branky – 6:4. Asistence: Michal Kunc, Adam Studený.
     
    50:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě, domácí poprvé v zápase vedou. Brno rozjelo neskutečný kolotoč v útočné třetině, kotouč putoval na modrou čáru k Holemému, který rychle vypálil zápěstím a jeho pokus před brankou skvěle tečoval nad rameno Nečase MICHAL KUNC – 5:4. Asistence: Jan Holemý, Jakub Brabenec,
     
    30:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dnes to vypadá na velkou přestřelku, je vyrovnáno. TOMÁŠ PIGL si klepl o přihrávku od Holemého, která s velkým štěstím prošla, ale domácí útočník jel sám na branku. V tísni dojíždějící beka rychle vystřelil a nakonec trefil na teploměr Nečase, aby se kotouč pomalu došoural za čáru – 4:4! Asistence: Jan Holemý, Jan Sedláček.
     
    25:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stačila však jedna rychlá akce a je sníženo! Mlčák skvěle vytáhl puk nahoru do pásma, naznačil přihrávku za sebe a zadkem si odtlačil obránce. Dostal se až na brankoviště, kde předložil puk na zlatém podnose DOMINICKU VAŠÍČKOVI a ten se trefil hladce od šibenice – 3:4. Asistence: Jan Mlčák.
     
    23:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Východočeši poprvé vedou o dvě branky! po vyhraném buly přišlo nahození, které bylo domácí obranou skvěle zablokováno, ale bohužel pro modrobílé se kotouč odrazil přesně na hůl VÍTA KAŠTÁNKA, který jej u levé tyče doklepl do prázdné branky – 2:4. Asistence: Kale Costa, Daniel Blažej.
     
    20:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup Dynama do druhé části. Zbytek přesilovky sehráli hosté skvěle, kotouč putoval nejprve na Antoníčka, který sice z pravého kruhu netrefil, ale sražená rána se dostala ke Kostkovi. Ten posunul rychle na VÍTA ROZLÍLKA, jenž ranou k tyči dal svůj druhý gól v zápase – 2:3. Asistence: Martin Kostka, Petr Antoníček.
     
    15:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    S góly se nám roztrhl pytel, znovu je srovnáno. Sedláček po přechodu do pásma posunul puk na ADAMA STUDENÉHO, který se snažil co nejrychleji vystřelit a hlavně trefit branku. Nečas nejspíš vůbec nic neviděl a kotouč k úvidu všech – a hlavně střelce, který nevěděl o tom, že dal gól – zapsal k tyči – 2:2 Asistence: Jan Sedláček.
     
    14:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté ale bleskově odpovídají a znovu vedou! Antoníček se chytře vytočil zpoza branky na brankoviště, odkud sice svou střelou Kubíka nepřekonal, ale v závaru před brněnským gólmanem se nejrychleji zorientoval MICHAL ROUHA a doklepl kotouč do prázdné branky – 1:2. Asistence: Petr Antoníček, Ondřej Tobiáš.
     
    14:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká chyba a je srovnáno! Hosté si nepohlídali rozehrávku a jednomu z obránců utekl kotouč, čehož využil u pravé tyčky pohotový KAREL DUFEK a skákavý puk poslal mezi tělem Nečase a tyčkou do sítě – 1:1. Bez asistence.
     
    10:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a jdou do vedení. Bucek chytře posunul kotouč doprava na Kostku, který krásnou akci vyšperkoval z jedničky pasem na volného VÍTA ROZLÍLKA, jenž zakončil kombinaci pohodlnou střelou do odkryté části branky. Asistence: Martin Kostka, Jiří Bucek.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 15. Dufek, 16. Studený (Sedláček), 26. D. Vašíček (Mlčák), 31. Pigl (Holemý, Sedláček), 51. Kunc (Holemý, Brabenec), 59. Svoboda (Kunc, Studený) – 11. Rozlílek (Kostka, Bucek), 15. Rouha (Antoníček, Tobiáš), 21. Rozlílek (Kostka, Antoníček), 24. Kaštánek (Costa, Blažej)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, Furch, P. Vašíček, Sedláček (C), Studený, Mlčák – Žák, Pigl, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Malý, Brabenec, Martiška, D. Vašíček, Kunc.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Borovička) – Hrádek, Oliva (C), Kubíček, Blažej, Jelínek, Secký, Kaštánek – Hebek, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Costa, Tobiáš, Kostka, Herčík, Pavlík, Šír, Bucek.

    Rozhodčí: Ondráček – Kleprlík, Otáhal.
    thejrc.org