Fehérvár – Znojmo 4:0 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 27.02.2020, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár (HUN) • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:06 Timothy CAMPBELL - 4:0
     
    54:06
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    TIMOTHY CAMPBELL si teď najel před bránu na nádhernou žabku Andrewa Sarauera z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti usměrnil puk do pravého horního rohu brány! Domácí vedou nad Znojmem 4:0. Asistence: Andrew Sarauer.
    42:35 Csanád ERDÉLY - 3:0
     
    42:35
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    CSANÁD ERDÉLY se z levého křídla nádherně natlačil před bránu a po rychlém zamíchání s pukem na přední tyči kotouč zasunul do prázdné sítě! Dominik Groh byl vykoupán a Fehérvár vede 3:0. Asistence: Anže Kuralt a Andrew Sarauer.
    19:59 Andrew YOGAN - 2:0
     
    19:59
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    ANDREW YOGAN si najel v mezikruží na přihrávku Andrewa Sarauera z pravého křídla a nádhernou střelou zápěstím vymetl levý horní roh sítě! AV využilo dvojnásobnou přesilovku a sekundu před koncem první třetiny odskočilo na rozdíl dvou branek. Asistence: Andrew Sarauer a Félix Girard.
    10:50 Csanád ERDÉLY - 1:0
     
    10:50
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    CSANÁD ERDÉLY si najel u levé tyče na krásnou přihrávku od Andrewa Sarauera zpoza brány a z blízkosti skóroval do prázdné sítě! Dominik Groh se otočil pozdě a musel lovit puk ze své brány – 1:0. Asistence: Andrew Sarauer a Bence Stipsicz.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Erdély (Sarauer, Stipsicz), 20. Yogan (Sarauer, Girard), 43. Erdély (Kuralt, Sarauer), 55. Campbell (Sarauer)


    Fehérvár AV19: Ouzas (Kornakker) – Campbell, Kaijomaa, Tikkanen, Stipsicz, D. Szabó, Harty – Kuralt, Sarauer (C), Erdély – Sárpátki, Metsavainio, Reisz – Girard, Timmins, Yogan – K. Szabó. Hlavní trenér: Antti Karhula.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Burlon, Doherty, Čermák, Bořuta, Mikliš, Sova – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Matuš (C), – Berisha, Češík, Novák – Bowles, McRae, Oščádal. Hlavní trenér: Miroslav Fryčer.

    Rozhodčí: Manuel Nikolic, Trpimir Piragic. Čároví: Maximilian Gatol, Gregor Rezek

    Diváci: 2650
    thejrc.org