Vysoké Mýto – Helas Brno 3:6 (kon.) | Slavia – Olympik Mělník 9:4 (kon.) | Hodonín – Sparta 4:11 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
9:4 (5:2)
SK Olympik Mělník
Pátek 28.02.2020, 20:03 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38
    Mělník právě vstřelil branku!
    RADEK HRDÝ přidává další branku Olympiku po nešťastném zásahu jednoho ze slávistů. Mělník tak koriguje stav zápasu – 9:4. Bez asistence.
     
    38
    Mělník právě vstřelil branku!
    K exekuci dlouhé penalty se postavil JIŘÍ VOKOUN a nedal brankáři Karpiakovi příliš šancí – 9:3.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARTIN BRYCHTA kompletuje hattrick. Po standardní situaci se dostal k přesné přihrávce Záruba, jehož pas zakončil do odkryté branky právě sešívaný pivot – 9:2. Asistence: Radim Záruba.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Křemen roztáhl hru na DANIELA HÁJKA, který po krátkém pobytu na palubovce přidává osmou branku domácí Slavie – 8:2. Asistence: Jan Křemen.
     
    23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku. Už to vypadalo, že se RADIM ZÁRUBA dostal do nevýhodné pozice. Po rychlé narážečce s Homolou si ale obehrál brankáře Mareše a zakončil do odkryté branky – 7:2. Asistence: Jan Homola.
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní začínají aktivně i ve druhém poločase a brzy přidávají šestou branku do sitě Mělníka. Tvrdá rána RADIMA ZÁRUBY skončila po nešťastné teči v bráně Olympiku – 6:2. Asistence: Martin Směřička.
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí ale velice rychle odpovídají. MARTIN BRYCHTA zužitkoval přihrávku Záruby a sešívaní tak znovu drží tříbrankový náskok – 5:2. Asistence: Radim Záruba.
     
    16
    Mělník právě vstřelil branku!
    Aktivní podíváná pokračuje. Hosté se dostali k brejku, který dohrál dobře JOSEF GABČO. Ten po přihrávce faulovaného Hrdého trefuje růžek Žežulkovy branky – 4:2. Asistence: Radek Hrdý.
     
    9
    Mělník právě vstřelil branku!
    Jiří Vokoun se dostal přes obranný val Slavie a hosté snižují stav. Vokoun našel přesným pasem před brankou MICHALA MIKYSKU, který pohodlně doklepl míč do sítě – 4:1. Asistence: Jiří Vokoun
     
    7
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku. Homola vybídl k zakončení MARTINA SMĚŘIČKU, který parádním obloučkem přehodil brankáře Martina Mareše – 4:0. Asistence: Jan Homola.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Martin Brychta nyní předvedl dobré napadání a vybojoval pro domácí tým balon. Sešívaní se rychle chopili rozehrávky a po pasu Směřička se trefuje mimo dosah Mareše kapitán JAN HOMOLA – 3:0. Asistence: Martin Směřička.
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po druhém faulu hostů se Slavia dostává k druhé přesné trefě. Individuální akce nestárnoucího Zdeňka Slámy, který připravil do podobné pozice jako při první brance míč MARKU RADOVANOVIČOVI. Ten s pomocí levé tyče dostal balon do branky Mělníka – 2:0. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    2
    Slavia právě vstřelila branku!
    Perfektně rozehraná standardní situace pražského celku. Rohový kop se dostal k Homolovi, který přesným pasem našel v předbrankovém prostoru MARTINA BRYCHTU, který pohodlně zasunul balon za Mareše – 1:0. Asistence: Jan Homola.

    Martin Kamenik

    Branky: 2. Brychta (Homola), 4. Radovanovič (Sláma), 6. Homola (Směřička), 7. Směřička (Homola), 17. Brychta (Záruba), 22. Záruba (Směřička), 23. Záruba (Homola), 26. Hájek (Křemen), 29. Brychta (Záruba) – 9. Mikyska (Vokoun), 16. Gabčo (Hrdý), 38. Vokoun (10 m kop), 38. Hrdý

    Karty:   5. Sláma (SLA), 31. Marek Karpiak (SLA), 31. Radim Záruba (SLA) – 6. Gabčo (MEL), 20. Šup (MEL), 28. Vokoun (MEL)


    SK Slavia Praha: Žežulka (21. Karpiak) – Brychta, Plíšek, Směřička, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    SK Olympik Mělník: Mareš (Šanda) – Mikyska, Moravec, Vokoun (C), Gabčo, Hochman, Hrdý, Prejsa, Šup, Machytka, Gombáš

    Rozhodčí: Melničuk – Chládek

    Diváci: 308
    ocianews.com