Vysoké Mýto – Helas Brno 3:6 (kon.) | Slavia – Olympik Mělník 9:4 (kon.) | Hodonín – Sparta 4:11 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
9:4 (5:2)
SK Olympik Mělník
Pátek 28.02.2020, 20:03 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38
    Mělník právě vstřelil branku!
    RADEK HRDÝ přidává další branku Olympiku po nešťastném zásahu jednoho ze slávistů. Mělník tak koriguje stav zápasu – 9:4. Bez asistence.
     
    38
    Mělník právě vstřelil branku!
    K exekuci dlouhé penalty se postavil JIŘÍ VOKOUN a nedal brankáři Karpiakovi příliš šancí – 9:3.
     
    37
    Šestý akumulovaný faul Slavie po zákroku slovenského reprezentanta Martina Směřičky, hostující celek bude rozehrávat dlouhou penaltu.
     
    33
    Pátý akumulovaný faul domácí Slavie, po něm se k dalším dvoum zakončením dostal Jiří Vokoun. Brankář Karpiak ale dnes chytá ve velké pohodě a připsal další dva úspěšné zákroky.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Radim Záruba (SK Slavia Praha).
     
    31
    Žlutou kartu dostává Marek Karpiak (SK Slavia Praha).
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARTIN BRYCHTA kompletuje hattrick. Po standardní situaci se dostal k přesné přihrávce Záruba, jehož pas zakončil do odkryté branky právě sešívaný pivot – 9:2. Asistence: Radim Záruba.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Jiří Vokoun (SK Olympik Mělník).
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Křemen roztáhl hru na DANIELA HÁJKA, který po krátkém pobytu na palubovce přidává osmou branku domácí Slavie – 8:2. Asistence: Jan Křemen.
     
    23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku. Už to vypadalo, že se RADIM ZÁRUBA dostal do nevýhodné pozice. Po rychlé narážečce s Homolou si ale obehrál brankáře Mareše a zakončil do odkryté branky – 7:2. Asistence: Jan Homola.
     
    22
    Radek Hrdý připravil pozici pro Josefa Gabča! Toho však dokázal vychytat vystřídavší brankář Marek Karpiak. Pěkný zákrok slovenského brankáře.
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní začínají aktivně i ve druhém poločase a brzy přidávají šestou branku do sitě Mělníka. Tvrdá rána RADIMA ZÁRUBY skončila po nešťastné teči v bráně Olympiku – 6:2. Asistence: Martin Směřička.
     
    21
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Žežulka, přichází Marek Karpiak.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Dominik Šup (SK Olympik Mělník).
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí ale velice rychle odpovídají. MARTIN BRYCHTA zužitkoval přihrávku Záruby a sešívaní tak znovu drží tříbrankový náskok – 5:2. Asistence: Radim Záruba.
     
    16
    Mělník právě vstřelil branku!
    Aktivní podíváná pokračuje. Hosté se dostali k brejku, který dohrál dobře JOSEF GABČO. Ten po přihrávce faulovaného Hrdého trefuje růžek Žežulkovy branky – 4:2. Asistence: Radek Hrdý.
     
    14
    Slavia zkouší hru v power-play!
     
    9
    Mělník právě vstřelil branku!
    Jiří Vokoun se dostal přes obranný val Slavie a hosté snižují stav. Vokoun našel přesným pasem před brankou MICHALA MIKYSKU, který pohodlně doklepl míč do sítě – 4:1. Asistence: Jiří Vokoun
     
    7
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku. Homola vybídl k zakončení MARTINA SMĚŘIČKU, který parádním obloučkem přehodil brankáře Martina Mareše – 4:0. Asistence: Jan Homola.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Martin Brychta nyní předvedl dobré napadání a vybojoval pro domácí tým balon. Sešívaní se rychle chopili rozehrávky a po pasu Směřička se trefuje mimo dosah Mareše kapitán JAN HOMOLA – 3:0. Asistence: Martin Směřička.
     
    6
    Žlutou kartu dostává Jiří Gabčo (SK Olympik Mělník).
     
    5
    Pozor! Hrdý mohl zamířit sám k Žežulkovi, za záchrannou brzdu ale zatáhl Zdeněk Sláma (SLA), který po zásluze dostává žlutou kartu.
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po druhém faulu hostů se Slavia dostává k druhé přesné trefě. Individuální akce nestárnoucího Zdeňka Slámy, který připravil do podobné pozice jako při první brance míč MARKU RADOVANOVIČOVI. Ten s pomocí levé tyče dostal balon do branky Mělníka – 2:0. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    2
    Slavia právě vstřelila branku!
    Perfektně rozehraná standardní situace pražského celku. Rohový kop se dostal k Homolovi, který přesným pasem našel v předbrankovém prostoru MARTINA BRYCHTU, který pohodlně zasunul balon za Mareše – 1:0. Asistence: Jan Homola.

    Martin Kamenik

    Branky: 2. Brychta (Homola), 4. Radovanovič (Sláma), 6. Homola (Směřička), 7. Směřička (Homola), 17. Brychta (Záruba), 22. Záruba (Směřička), 23. Záruba (Homola), 26. Hájek (Křemen), 29. Brychta (Záruba) – 9. Mikyska (Vokoun), 16. Gabčo (Hrdý), 38. Vokoun (10 m kop), 38. Hrdý

    Karty:   5. Sláma (SLA), 31. Marek Karpiak (SLA), 31. Radim Záruba (SLA) – 6. Gabčo (MEL), 20. Šup (MEL), 28. Vokoun (MEL)


    SK Slavia Praha: Žežulka (21. Karpiak) – Brychta, Plíšek, Směřička, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    SK Olympik Mělník: Mareš (Šanda) – Mikyska, Moravec, Vokoun (C), Gabčo, Hochman, Hrdý, Prejsa, Šup, Machytka, Gombáš

    Rozhodčí: Melničuk – Chládek

    Diváci: 308
    bahis siteleri